Alastonsuomessa homo mies päällä asento

alastonsuomessa homo mies päällä asento

Kaikki alkoi jo siitä, kun postasin ensimmäisen kuvani galleriaan ja se näkyi etusivulla. Olen alle cm pitkä, ylipainoinen, pienileukainen ja penikseni on erektiossa vain n.

Tiesin jo heti alusta, ettei minusta ole kilpailemaan sivuston isokaluisten, lihaksikkaitten, pitkien, tatuoitujen ja komeakasvoisten panosonnien kanssa, mutta ajattelin että kyllä minullekin joku sopiva kolo sivustolta löytyy.

Heti ensi hetkellä joku 21v mieskäyttäjä kommentoi uutta oletuskuvaani, jossa seison ilman vaatteita sivuprofiili kohti kameraa ja seisokki pystyssä, sanomalla: Odottaa karvaisen karvaista, maskuliinista perärööriä". Kuluneiden kuukausien aikana en ole saanut yhdeltäkään naiselta seksitarjousta, sensijaan vittuilukommentteja olen saanut senkin edestä. Et tule saamaan naisilta pillua" "Haitko katkarapusi Lidlistä?

Ainakaan mä en tollasesta syty, ehkä homot tykkää" "Sinuna laittaisin ton nysän tohon pistorasiaan. Ehkä se sais vähän sähkö ja kasvais, hehe" "En ois viittiny laittaa" "No terve, mitä kuuluu Mr.

Kun katsoin profiilin, sieltä löytyi sairaalloisen ylipainoinen homomies levittelemässä aunustaan kameralle. Ja se todellakin oli karvainen, kuten em. Vaikka sivustolla siis on käsittääkseni pelkästään väh. Mitä mieltä te olette? Olisiko mahdollista saada linkkiä kuviisi? No siinä on yksi: Läski vie optista mittaa. On tuo ainakin perus 13 cm luusta mitattuna?

Kyllä tuollainen peli jo vetäisi aisuri-Timpan kateelliseksi. Joo ihmiset on ilkeitä. En voi käsittää sellaista. Tuleva puolisokin varmaan tykkää kun olet alastonsuomi sivuilla. Samaa mieltä Nnnaisen kaa. Mitä jos samalla ilmoittaudut talentiin tankotanssiana? Nythän äkkisiltään tuntuu että mitä älyttömämpää niin sitä parempi. Joka luokalla oli ainakin yksi ja näistä vielä suurinosa yritti samaa suosiota jatko-opinnoissa.. Oletko varma että kyseessä ovat omat kuvat? Joku voi provoilla ja laittaa esiin jotain netistä löytämiään kuvia.

Tuli kans mieleen, et eikö tää oo vähän vanhempia naisia haukkuva nalli kuvassa. Mites nyt suu pannaan kun ei saa naista ei nuorta eikä edes sitä vanhempaa. Karman laki toimii ja näyttää totuuden. Tämä sama kuva on kiertänyt täällä ennenkin. Olen ollut sivulla varmaan pari vuotta ja saanut pelkästään homoilta ehdotuksia. Ei ole kuitenkaan kiusattu niin kuin sua muuta kuin yhden kerran nainen kommentoi "hyi helvetti".

Mitäs ihmettelemistä siinä on, jos joku ei halua laittaa kasvokuvaa näkyville?? Kato ku jotkut haluaa pysyä tunnistamattomana, niin on se varmaan sun mielestä outoa Jotkut saattaa jopa muokata kuvista tatuoinnit piiloon!

O Kaikki ei halua, et joku tunnistaa vaikkapa yökerhossa ja huutaa toiselta puolelta "moi! Sähän oot se yks tyyppi As: Pakko sanoo et sulla on hevetin iso kyrpä, lähekkö panee?

Ei sellainen laita kuvaa naamasta kaikkien nähtäville ja se on ihan ymmärrettävää. Tai ukkomiehet- ja naiset, jotka elää seksittömässä liitossa ja heidän pitää etsiä seuraa muualta. Jos etsii seuraa, niin kasvokuvan voi näyttää sit jossain muualla, tai laittaa sen näkyviin pelkästään kavereille sekin vaihtoehto on: Syitä miksi joku ei laita kasvokuvaa näkyville on ihan yhtä monta kuin on niitä "kasvottomia". Joitain selvästi pelottaa kasvottomuus. Ymmärttettävää, mutta oikea asenne olisi kyllä se, että ollaan naamiaisissa, jokainen paljastaa itsestään, mitä haluaa ja sillä tavoin voit tutustua ihmisiin uudesta kulmasta.

Alaston suomi tuo esiin alastomuutta. Sen pitäisi olla luonnollista. AS sivustolla ärsyttää toi Top lista! Siellä on miesten ja naisten listat erikseen. Siis mies, joka on pukeutunut naiseksi. Ja useimmiten koko listan Top 25 on ainakin puolet transuja. Transuilla pitäis olla omat listat! Joo oon samaa mieltä! Unohtu kysyä, Voisko siitä tehdä ylläpidolle jonkun pyynnön,et teksivät transuille oman listan?

Kyllähän se silmään pistää, et miesten listalla on melkein pelkästään "naisia" ja komeet miehet ei pääse listalle ja jäävät pimentoon: Mun mielestä transut vois pistää naisten listalle. Katotaan sitten vieläkö keikkuvat top listan kärjessä!

Ylläpidolle vois kyllä tosiaan pistää pyynnön transujen omasta listasta, mutta en usko että toteutuu. Alastonsuomi ei ole muutenkaan kehittynyt yhtään mihinkään suuntaan pitkään aikaan. Tosta top listasta esimerkikis vois tehdä semmoisen, että jos pääse top 1 sijalle, niin se käyttäjä pitäisi palkita vaikkapa 3 kuukauden VIP-ajalla tms. Tämä varmaan innostaisi ihmisisiä ottamaan laadukkaampiakin kuvia. Mutta nyt se 1 sija on lähinnä ihan sama ku ei sitä välttämättä edes itse huomaa jos ei tajuu käydä katsomassa!

Onkos Niko Brotkin vielä käyttäjänä, tuo idolsissa tai vastaavassa pyörähtänyt jätkä taisi päästä jo pikkuisen lehtiinkin asiasta. Eihän sieltä löydä miesten kuvia kuin kovalla hakemisella. Alastonsuomi on hieno paikka mut tosiaan kannattaa pistää sinne itsestään sellaisia kuvia joiden leviäminen netissä ei häiritse. Oli kyseessä alastonsuomi, facebook, irc galtsu, kuvake, qruiser tai mikä tahansa kuva galleria sivusto, IKINÄ ei sovi pistää nettiin itsestään kuvia tai tietoja jotka haluaa pitää salassa.

Netissä ja etenkin facebookissa kuvat ja viestit leviää kaikkialle, eikä niitä kaikkia välttämättä saa ikinä pois. Sivuston nimeksi voisikin muuttaa homosuomi. Miehenä erittäin rasittavaa kun lisäät kuvan niin 10 homo ja hinttaria käynyt pällistelemässä kuvia ja naisia on vähemmistö. Mutta ilmeisesti kaikki homot on niin tyhmiä etteivät osaa lukea vaan heille pitää takoa vastaus pesäpallomailalla päähän.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Alaston suomi Mitä olette mieltä kyseisestä sivustosta? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

. Amateur bondage call pojat helsinki homoseksuaaliseen

Asian gay seksi video ilmainen

Olen menettänyt itsekin toivoni tuonkin sivun suhteen. Itselläni on profiili as: Miehenä erittäin rasittavaa kun lisäät kuvan niin 10 homo ja hinttaria käynyt pällistelemässä kuvia ja naisia on vähemmistö. Alastonsuomi ei ole muutenkaan kehittynyt yhtään mihinkään suuntaan pitkään aikaan. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Olen alastonsuomi-kiusattu Olen alastonsuomi-kiusattu atmv

: Alastonsuomessa homo mies päällä asento

ANAALI HOMOSEKSUAALISEEN SEX TANTRA HIERONTAA Eihän sieltä löydä miesten kuvia kuin kovalla hakemisella. Olen alle cm pitkä, ylipainoinen, pienileukainen ja penikseni on erektiossa vain n. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Olen ollut sivulla varmaan pari vuotta ja saanut pelkästään homoilta ehdotuksia. Just ihan huippu, silmäniloa ja parhaimmillaan voi löytää hyvää panoseuraakin ; Hyviä blogeja ja käyttäjät on aidompia kuin jossakin qruiserissa. Unohtu kysyä, Voisko siitä tehdä ylläpidolle jonkun pyynnön,et teksivät transuille oman listan? Suurin osa 40v sinkkunaisista kun tuppaa olemaan rasva suupielestä valuvia sotanorsuja
Alastonsuomessa homo mies päällä asento Sexwork tampere homoseksuaaliseen aikuisten treffit
SIHTEERI SEX WORK ILMAINEN HOMOSEKSUAALISEEN SEXI 643

Miten harrastetaan sexiä liian homoseksuaaliseen nopea laukeaminen

Suurin osa 40v sinkkunaisista kun tuppaa olemaan rasva suupielestä valuvia sotanorsuja Treenatkaan, kuntoilkaa ja pistäkää ruokavalio kuntoon!

Itseltäni näin 41v sinkkumiehenä vaadin toki samaa. Ei kaljamahaa, ei ylipainoa! Tulis enemmän pariskuntia, jos ihmiset pitäisivät kropastaan huolta. Pitääkö palstalaiset koskaan taukoa?

Pitääkö palstalaiset koskaan jonkun viikon tai jopa kuukausienkin taukoa tältä palstalta? Itse kyllä huomaan, että tämä palsta voi viedä aika paljonkin aikaa ja muu elämä voi vähän kärsiä.

OIKEA sosiaalisuus vaatii ainakin multa toisenlaisia ponnisteluja. On hyvä osata aika jakaa taitavasti - sopivasti tällä palstalla ja enimmäkseen muuhun hyödyllisten taitojen kehittämiseen. Miksi osa miehistä ei saa seksiä? Mikä heissä on vikana? Itselleni seksin saaminen on aina ollut helppoa. Pitää vaan mennä juytekemaan naiselle ja asiat etenevät omalla painollasn.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Olen alastonsuomi-kiusattu Olen alastonsuomi-kiusattu atmv Olen nelikymppinen mies, jolla on ollut käyttäjä tuolla sivustolla jo useamman kuukauden.

Rekisteröidyin sinne koska olin kuullut, että sieltä saa helposti seksiä naisilta ja että siellä hyväksytään kaikenlaiset vartalot. Kuitenkin se totuus, jonka olen sivustoa käyttäessäni kohdannut poikkeaa hyvinkin perustavasti edellämainitusta.

Kaikki alkoi jo siitä, kun postasin ensimmäisen kuvani galleriaan ja se näkyi etusivulla. Olen alle cm pitkä, ylipainoinen, pienileukainen ja penikseni on erektiossa vain n. Tiesin jo heti alusta, ettei minusta ole kilpailemaan sivuston isokaluisten, lihaksikkaitten, pitkien, tatuoitujen ja komeakasvoisten panosonnien kanssa, mutta ajattelin että kyllä minullekin joku sopiva kolo sivustolta löytyy.

Heti ensi hetkellä joku 21v mieskäyttäjä kommentoi uutta oletuskuvaani, jossa seison ilman vaatteita sivuprofiili kohti kameraa ja seisokki pystyssä, sanomalla: Odottaa karvaisen karvaista, maskuliinista perärööriä".

Kuluneiden kuukausien aikana en ole saanut yhdeltäkään naiselta seksitarjousta, sensijaan vittuilukommentteja olen saanut senkin edestä. Et tule saamaan naisilta pillua" "Haitko katkarapusi Lidlistä? Ainakaan mä en tollasesta syty, ehkä homot tykkää" "Sinuna laittaisin ton nysän tohon pistorasiaan.

Ehkä se sais vähän sähkö ja kasvais, hehe" "En ois viittiny laittaa" "No terve, mitä kuuluu Mr. Kun katsoin profiilin, sieltä löytyi sairaalloisen ylipainoinen homomies levittelemässä aunustaan kameralle. Ja se todellakin oli karvainen, kuten em. Vaikka sivustolla siis on käsittääkseni pelkästään väh.

Mitä mieltä te olette? Olisiko mahdollista saada linkkiä kuviisi? Ei siinä mitään pahaa ole, jos laittaa kuvan naamasta ;P Se o jokaisen oma päätös. Juu paljonhan niitä profiileja on, joissa näkyy myös naama, mut ne on silti pienen pieni vähemmistö. Mitäs ihmettelemistä siinä on, jos joku ei halua laittaa kasvokuvaa näkyville??

Kato ku jotkut haluaa pysyä tunnistamattomana, niin on se varmaan sun mielestä outoa Jotkut saattaa jopa muokata kuvista tatuoinnit piiloon! O Kaikki ei halua, et joku tunnistaa vaikkapa yökerhossa ja huutaa toiselta puolelta "moi!

Sähän oot se yks tyyppi As: Pakko sanoo et sulla on hevetin iso kyrpä, lähekkö panee? Ei sellainen laita kuvaa naamasta kaikkien nähtäville ja se on ihan ymmärrettävää.

Tai ukkomiehet- ja naiset, jotka elää seksittömässä liitossa ja heidän pitää etsiä seuraa muualta. Jos etsii seuraa, niin kasvokuvan voi näyttää sit jossain muualla, tai laittaa sen näkyviin pelkästään kavereille sekin vaihtoehto on: Syitä miksi joku ei laita kasvokuvaa näkyville on ihan yhtä monta kuin on niitä "kasvottomia". Joitain selvästi pelottaa kasvottomuus.

Ymmärttettävää, mutta oikea asenne olisi kyllä se, että ollaan naamiaisissa, jokainen paljastaa itsestään, mitä haluaa ja sillä tavoin voit tutustua ihmisiin uudesta kulmasta. Alaston suomi tuo esiin alastomuutta. Sen pitäisi olla luonnollista. AS sivustolla ärsyttää toi Top lista!

Siellä on miesten ja naisten listat erikseen. Siis mies, joka on pukeutunut naiseksi. Ja useimmiten koko listan Top 25 on ainakin puolet transuja. Transuilla pitäis olla omat listat! Joo oon samaa mieltä! Unohtu kysyä, Voisko siitä tehdä ylläpidolle jonkun pyynnön,et teksivät transuille oman listan?

Kyllähän se silmään pistää, et miesten listalla on melkein pelkästään "naisia" ja komeet miehet ei pääse listalle ja jäävät pimentoon: Mun mielestä transut vois pistää naisten listalle. Katotaan sitten vieläkö keikkuvat top listan kärjessä! Ylläpidolle vois kyllä tosiaan pistää pyynnön transujen omasta listasta, mutta en usko että toteutuu. Alastonsuomi ei ole muutenkaan kehittynyt yhtään mihinkään suuntaan pitkään aikaan.

Tosta top listasta esimerkikis vois tehdä semmoisen, että jos pääse top 1 sijalle, niin se käyttäjä pitäisi palkita vaikkapa 3 kuukauden VIP-ajalla tms. Tämä varmaan innostaisi ihmisisiä ottamaan laadukkaampiakin kuvia.

Mutta nyt se 1 sija on lähinnä ihan sama ku ei sitä välttämättä edes itse huomaa jos ei tajuu käydä katsomassa!

Onkos Niko Brotkin vielä käyttäjänä, tuo idolsissa tai vastaavassa pyörähtänyt jätkä taisi päästä jo pikkuisen lehtiinkin asiasta. Eihän sieltä löydä miesten kuvia kuin kovalla hakemisella. Alastonsuomi on hieno paikka mut tosiaan kannattaa pistää sinne itsestään sellaisia kuvia joiden leviäminen netissä ei häiritse.

Oli kyseessä alastonsuomi, facebook, irc galtsu, kuvake, qruiser tai mikä tahansa kuva galleria sivusto, IKINÄ ei sovi pistää nettiin itsestään kuvia tai tietoja jotka haluaa pitää salassa. Netissä ja etenkin facebookissa kuvat ja viestit leviää kaikkialle, eikä niitä kaikkia välttämättä saa ikinä pois. Sivuston nimeksi voisikin muuttaa homosuomi. Miehenä erittäin rasittavaa kun lisäät kuvan niin 10 homo ja hinttaria käynyt pällistelemässä kuvia ja naisia on vähemmistö.

Mutta ilmeisesti kaikki homot on niin tyhmiä etteivät osaa lukea vaan heille pitää takoa vastaus pesäpallomailalla päähän.