Helsinki prostitutes keino vagina homoseksuaaliseen

helsinki prostitutes keino vagina homoseksuaaliseen

Noh Nohin vastaus siihen oli kiteytettynä: Etkö tajua mitä hallaa teet minun argumenteil Jos katsotaan laajemmin ilmiötä mitä tällaiset fanaattiset Nohnohit edustavat, kuva on varsin pelottavaa. Näiden ajamalla seksin säätelyllä, rajoittamisella ja tukahduttamisella uskonnollisin, ideologisin ja lainsäädännöllisin perustein on pitkä ja synkeä historia, jota vielä nykymaailmassakin on edelleen.

Seksi ilman lapsensiittämistarkoitusta on leimattu synniksi, seksi ennen avioliittoa on tuomittu ja avioliiton ulkopuolinen seksi julistettu rikokseksi. Jos heikäläiset saisivat enemmän yhteiskunnalista tukea, pian jo Suomessakin kivitettäisiin takapihoilla esiaviollisissa suhteissa olleita tyttäriä ja siskoja. Joku sanoi hänen tapansa keskustella olevan akateemin, sitä se ei onneksi ole.

On turvallista huomata että nämä fanaattisimmat kykenevät pinnistäen vain tälle tasolle keskustelussa ja väittelyssään - argumenttien ohetessa fontti kasvaa. Kun prostituoitu hakee tukea prostituution aiheuttamien ongelmien vuoksi, niin hän hakee ongelmia prostituootion aiheuttamien ongelmien vuoksi. Minun mielestäni kyllä vaikuttaa siltä, että nohnoh on nyt laput silmillä karjumassa kallionkupeessa, että prostituutio aiheuttaa suuria ongelmia kaikille osapuolille.

Kaikenkaikkiaan koko keskustelu täällä on ollut aika luokatonta Sillä ei päästä mihinkään, että arvostellaan keskustelun osapuolia, kun pitäisi pystyä keskustelemaan asioista. Nyt täällä suurin osa on keskittynyt siihen. Esitetään niitä faktoja, ja faktojen tueksi, esim.

Itse sanoisin, että sellaiset holhoavat prostituutionvastustajat eivät ole minulle ongelma, sillä en ole heidän kanssaan missään tekemisissä ja minulle on aivan sama mitä sellaiset ajattelevat.

Kunhan nyt eivät saa ääntään läpi siinä määrin, että lakimuutos menisi läpi. Suurin ongelma minun kannaltani on huono asiakas. Mutta onneksi on hyviäkin, muuten en pystyisi tähän hommaan. Taitavat olla mielestäsi niitä "femakoita" kaikki prostituoidut, jotka joutuvat tuota psykososiaalista apua tukipisteistä hakemaan. Luulisin thaimaalaisilla pikkutytöillä olevan paljonkin sanottavaa näiden tosimiesten juttuihin. Tulin kertomaan teille ainoan absoluuttisen totuuden prostituutiosta: Osa pokista menee ulkomaille ja osa ostaa seksinsä täältä suomesta edelleen.

Se on siis aivan sama mitä päättäjät päättävät, koska vaikutus on minimaalinen. Itse koen asian siten, että seksin hinta saattaa toisinaan kallistua - sakon muodossa. On ihan hauska lukea teidän "väittelyä". Moraalinvartijat ovat huvittavia, nauran heille. Lähden illalla taas käymään panemassa rahalla jotakuta Tulen nussimaan siinä missän ennenkin, vaikka kieltolaki tulisikin. Suosittelen kaikkien muidenkin tekevän samoin!!! Jos Abebisin kommentti siihen, että prostituoidut kansoittavat mielenterveyspalveluja on että "Ja naisethan eivät voi ajautua kyseisiin ongelmiin muuten kuin prostituution kautta", niin ei siihen oikein muuten voi vastata.

Abebisin vastaus oli luokkaa "ei vesi ole märkää, ei voi väittää että mereen putoaminen aiheuttaisi kostumista. Prostituutio aiheuttaa suuria vaikeuksia prostituution osapuolille on se fakta mitä tämä junttiporukka ei halua sisäistää.

Se on fakta, sitä on tutkittu, prortituoidut itse kertovat sen saman asian. Prostituutuo koetaan ongelmaksi josta pitää päästä eroon. Prostituutio vahingoittaa ja vain vahingoittaa. Tämä on tietoa ja kokemusta mikä tulee prostituoiduilta itseltään. Lukekaa nyt vaikka tuota vieraan laittamaa linkkiä pro-tukipisteestä. Ja koettakaa ajatella, niin kipeää kun se ilmeisesti tekeekin. Jotta voi muodostaa tolkullisen käsityksen aihepiiristä, pitää pystyä hahmottamaan aihepiirin faktat.

Prostituutiosta ehdoton fakta on se että se on vähän perkeleen vahingollista. Ja siitä sinun ongelmastasi, sanot sen mitä minäkin sanoin, sinun ongelmasi on huono asiakas. Se todella huono odottaa vielä tuloansa, mutta se tulee kyllä, valitettavasti.

Toivottavasti selviät hengissä siitä. Nage rukka Koetahan nyt vaikka vaihtaa ruokavaliota: Bordelli olisi mahdollista teoriassa laillisenakin mutta käytännössä ei. Tässä voitaisiin tietenkin puhua kaikki mahdolliset asiat läpi, mutta jos nyt tehtäisiin selväksi edes peruskuvio.

Silmunen Aina on maailman sivu ollut osa miehistä siinä kehitystilassa että pillu on pitänyt ostaa. Se ei ole kunniaksi ihmiskunnalle eikä ainakaan miessukukunnalle. Tarjonnan kasvaminen ja nöösipoikain asenteiden meno ääliömäisempään suuntaan vahvistaa trendiä. Kun vaihtoehdot ovat vähentää prostituutioita ja sen lieveilmiöiden aiheuttamaa vahinkoa tai lisätä niitä, niin silloin vähemmän on parempi. Moraalinvartioiden näkyminen on näkijöiden silmissä, ei muualla. Tässä yhteydessä ei ole ollut puhetta siitä että pitäisikö prostituutio kieltää vai ei.

Mutta että siitä voisi edes puhua tolkullisesti pitää ensin tunnustaa ja tunnistaa tosiasiat. Ja tohon taas ei voi vastata muuten kuin: Hassu sattuma, että nämä väitetyt prostituution aiheuttamat oireet ovat täsmälleen samoja, joista kärsivät tuhannet ja taas tuhannet sellaiset ihmiset, joilla ei ole ollut prostituution kanssa mitään tekemistä.

Ja kuviteltavissahan ei mitenkään voisi olla sellainen vaihtoehto, että nämä "prostituution aiheuttamiin ongelmiin" apua hakevat ihmiset saattaisivat kärsiä samoista ongelmista prostituutiosta huolimatta. Eli mielestäni kyseiset oireet eivät todista aukottamasti sitä, että ongelmat johtuisivat nimenomaan prostituutiosta. Tai vitustako minä tiedän.

Jos sulla kerran on esittää tutkimustietoa asiasta, niin antaa tulla. No voisitko nyt jo laittaa näiden tehtyjen tutkimusten tarkempia tietoja tänne, mielelläni tutustuisin niihin Voin kuitenkin kertoa sinulle, että itse en koe vahingoittuneeni näissä hommissa. Minun mielestäni on siksi kummallista, että koet voivasi sanoa että "prostituutio vahingoittaa ja vain vahingoittaa" Eihän tämä mikään turvallinen ja vaaraton työ ole, mutta kyllä ne positiiviset asiat painavat vaakakupissa enemmän ja siksi aion itse jatkaa.

Kyllä minä tiedän, että tällä alalla on oikeasti paljon ongelmaisiakin ihmisiä ja heidän tarinansa ovat riipaisevia, mutta mielestäni niiden perusteella ei voi vetää johtopäätöstä, että kaikkien alan naisten elämä olisi järkyttävää tragediaa Jos nyt todellakin kertoisit sellaisen yliopistotasoisen tutkimuksen, jossa todetaan tämä sinun "ehdoton faktasi".

Minun ongelmani on huono asiakas, todellakin Onhan muissakin ammateissa riskejä, eikä niitä sen takia jätetä tekemättä. Sinä olet jo päättänyt oman asenteesi ja hoet "faktoja", jotka perustuvat sinun omiin mielipiteisiisi, ei mihinkään faktoihin. Kerro minulle, että mikä auktoriteetti sinä muka olet, mikä tekee sinusta asiantuntijan kommentoimaan yhtään mitään tästä aiheesta? Ja useimmille keskusteluun osallistuneille miehille voisi vielä kerran sanoa, että eipä ole paljon apua nimittelyistä.

Koittakaa pysyä asiassa sen sijaan. On täällä ihan asiallistakin kommenttia tullut, mutta enemmän sitä kiitos! NohNoh taas kirjoitti taas: Ei, vaan sen mukaan millaiset ennakkotavoitteet heillä on "tutkimustensa" kanssa. Optimi on ettei heillä ole asian suhteen mitään tunneperäisiä tavoitteita.

Muutama viikko takaperin tulleessa TV: Eva Biaudetin kaltaiset höhlöt puolestaan keksivät omasta päästään omiin kuvitelmiinsa perustuvia "syitä", aivan kuten Noh Noh täällä. Miksi sinulle on niin karvas pala yrittää keskustella asiasta alan ammattilaisten kanssa? Miksi sinun mielestäsi pitää keskustella vain moniongelmaisten kanssa? Sama kuin jos kysyisimme parisuhteista ja avioliitoista pelkästään niiltä jotka joutuvat käyttämään parisuhdeterapiaa ja turvakoteja.

Pelkästään heidän tarinoitaan kuuntelemalla voitaisiin tehdä NohNoh-maisia typeriä päätelmiä että onnellisia parisuhteita ei ole olemassakaan tai ne ovat perin harvinaisia, ja sitten voitaisiinkin tuomita kaikki parisuhteen ja avioliitot ongelmapesäkkeinä. Eipä taida ei olla mielestäni noin. Tuo nyt on vaan tuota samaa NohNohin lässytystä ja olkinukkien kanssa taistelemista, kun argumentit loppuvat.

Turhaan yrität laittaa sanoja suuhuni. No ensin NohNoh voisi yrittää selittää miten "thaimaalaiset pikkutytöt" edes liittyvät koko keskusteluun? NohNoh käyttää taas äärifemakoille ominaista "argumentointi"tapaa: Pelkkä typerä provokaattorihan tuo NohNoh on.

No ei pelkoa, huomaa kyllä että hän on jo menettänyt malttinsa ja argumentit senkun heikkenevät. Pidetään nyt vielä vähän aikaa hauskaa hänen kanssaan ja tehdään hänestä vieläkin enemmän naurettava, julkisesti. Jos seksuaalisten palveluiden myyminen tapahtuu täysin omasta vapaasta tahdosta ja ilman olosuhteiden pakkoa, se ei aiheuta kenellekään ongelmia. Poislukien tietenkin aviopuolisot tai avopuolisot tms.. Prostituutioon liittyy paljon ongelmia, mutta koska ihmisen tahtoa ja vapautta ei tule rajoittaa, on puututtava niihin ongelmiin joita prostituutioon liittyy.

Näin siis esimerkiksi on puututtava rikolliseen paritukseen ehkäpä valtion laillistamat bordellit olisivat oikea ratkaisu , olosuhteisiin esim. On tarjottava jokaiselle ihmiselle mahdollisuus päättää haluaako tarjota seksuaalista palvelua korvausta vastaan. Ja hämmästyttävää kyllä, sellaisia ihmisiä ON! En lukenut koko ketjua läpi, mutta luulenpa että olen tällä erää sanottavani sanonut.

Tämä on käsittämättömän vaikeaa teille. Otti verrokiksi sitten minkä tahansa muun ryhmän, niin samoissa lukemissa on väkivallan uhrit, vakavasti sairastuneet tms. Vapautuville vangeille on tukijärjestelmiä, sairailla on tukijärjestelmiä, prostituoiduilla on tukijärjestelmiä. On tehtävissä vain yksi johtopäätös, prostituutio on ilmiönä sellainen, joka vahingoittaa sen kanssa tekemisiin joutuvia. Tämä ei ole mielipidekysymys. Jetboy, seksuaalisten palveluiden myyminen täysin omasta vapaasta tahdosta ja ilman olosuhteiden pakkoa on poikkeustilanne, ja sellaisenakin usein jotain muuta kuin sitä.

Ne joilla tällainen onnellinen tilanne??? Ja vaikka olisi se harvinainen iloinen ja ongelmaton ilotyttö tekemässä kauppaa huomioontottavan ja hyvätapaisen ostajan kanssa, niin silti molemmat ovat riistämässä niitä huonommin pärjääviä uhreja. Ne poliisit ja sosiaalitädit ovatkin sitten heitä joista on tukea ja turvaa. Et tullut huomanneeksi, että se jota lainailit minuna olikin joku muu ja samaa nöösijoukkoa kanssasi.

Te olitte samaa mieltä mutta sen ymmärtäminen olisi edellyttänyt sekä lukemista että ymmärtämistä. Yleinen todenmukainen kuva edellyttää joidenkin tosiasioiden tunnistamista. Nyt sorrut siihen huumekauppiaan informaatioon; minulle ei vielä ole tapahtunut mitään pahaa, kenellekkään ei koskaan tapahdu mitään pahaa. Se on yleistettäväksi kelpaava johtopäätös, se että sinulle ei vielä ole sattunut mitään ei sellaiseksi kelpaa.

Tietystä syy-seuraus - logiikasta johtuen monet prostituoitujen kokemista ongelmista ovat olemassa ilman prostituutiokokemustakin joka on vain syventänyt sitä. Prostituutio nimittäin on jo itsessään indikaattori ongelmaisuudesta ja prostituoitujen käyttäjät ovat niiden ongelmien hyväksikäyttäjiä. Aukoton yhteyus on kuitenkin olemassa jonka mukaan prostituutio laajetessaan laajentaa ongelmia. Kerrotko tosiasiana kuinka monta prostituuttia Suomessa on ja kuinka moni heistä käyttää mielenterveyspalveluja?

Kiitos Nohnoh tai vieras ruokavaliovinkistä: Näyttää nyt siltä ettet pysty vastaamaan huutoosi, esität erilaisia väittämiä, muttet mitään niitä tukevia faktoja tai numeroita. No hauskaa viihdettä olit juttuinesi ainakin. Suomessa arviodaan toimivan noin prostituoitua joista n. Tukipisteeseen yhteydenottoja on otettu n. Kokonaisväkimäärään nähden mitätön ihmisjoukko on mukana SosiaaliJaTerveysministeriön arvioissa merkittävänä erityispalveluja vaativana ryhmänä. Lastensuojelussa on oma prostituutioon liittyvä toimintaohjeensa.

Voi kun te edes joskus laittaisitte edes vähän siitä tarkkuusvaatimuksesta omiin juttuihinne, mitä muilta vaaditte. TAi mitenkäs te pystyisitte Mistä löydän suomalaista ammatinharjoittajaa?? Omissa laskuissani pääsen maksimissaan 50 suomalaiseen ja ulkomaalaiseen. Käyntejä näistä oli ja soittoja Naisten osuus käynneistä oli 94 prosenttia ja puhelinsoitoista 76 prosenttia vuonna Luvussa on mukana myös muut seksityöntekijät.

Missä on maininta, kolmasosa ulkomaalaisia? Sama henkilö on voi soittaa tai käydä useamman kerran. Tarkkuus taitaa olla vähintään samalla tasolla kuin NohNohilla Voi voi NohiNohi, et ihan noin helpolla pääse. P Tuollaisella kommentilla luulet pystyväsi ohittamaan kaikki vaikeat kysymykset. Voisitko viitata viestiin jossa muka lainasin jotain minun kanssani samaa mieltä olevaa sinuna? Taisi NohiNohilta itse jäädä viestit lukematta. Mutta sellaista se on kun niin suu vaahdossa kirjoittelee, järki sumenee vai mitä?

Juuri tuollaiset "yleispätevät" hymistelyt osoittavat NohNohin kaltaisten henkilöiden tekohurskauden. Jälleen kerran hän väittää itse tietävänsä ovatko ilotytöt "ongelmaisia" vai ei varsinkaan prostituution takia , vaikka heillä itsellään olisi vastakkainen mielipide, kuten tälläkin foorumilla on tullut ilmi.

Mutta mitäs pienistä, kohta NohNoh ohittaa tämänkin jollain asiattomalla väitteellä että lainasin jonkun muun tekstiä.

Merkityksellistähän tässä on se, että prostituoidut tarvitsevat tukea! Ei tuo pilkunnussiminen, jota te täällä harrastatte. Voisitte todellakin olla tosimiehiä "tosimiesten" sijaan ja tunnustaa sekä itsellenne että toisillenne, että prostituutio aiheuttaa psykososiaalisia ongelmia sen harjoittajalle ja te prostituution käyttäjinä aiheutatte psykososiaalista haittaa kohteellenne. Se, että joku yksittäinen prostituoitu ei koe tätä haittaa itsessään ei poista haittaa.

Kuinka epätoivoisesti teidän täytyy kieltää tosiasioita suuressa syyllisyydentunteessanne, joka näyttää "tosimiehillä" olevan vielä alitajuista sen verran voimakkaasti te kiellätte asian. PS "Bordelli oli paikka, jossa nuoret miehet kokivat aikuistumisriittinsä, jossa omaan seksuaalisuuttaan syystä tai toisesta rajoittamaan joutuneet miehet saattoivat nauttia seksistä ja jossa aviomiehet kykenivät toviksi palaamaan kadotettujen poikamiespäiviensä rajuihin seksinautintoihin.

Se oli myös kaupunkiporvariston ainoa huvittelupaikka, raajarikkoisten ja perverssien sekä vaimoihinsa kyllästyneiden aviomiesten eroottinen taivas. Turisteille ja pyhiinvaeltajille bordelli saattoi yksinkertaisesti olla keino hetkeksi paeta reaalitodellisuudesta uusiin seksuaalisiin kokemuksiin.

Tämä on nyt nesteen antamista tipan kautta kun janoinen ei ymmärrä mitä nielemisellä tahdotaan saada aikaan. Jos joku sinun kanssasi samalla puolella oleva kirjoittaa viestin, sinä luulet sen olevan minun kirjoittamani ja vastaat siihen hirvittävän tohkeissasi muka minulle, niin kyllä kaikesta huolimatta sinä olet hukassa ja metsässä ja tyhmänä.

Se taitaa olla melko tuttu olotila sinulle. Jos tahdot riidellä kanssani, niin koeta kohdistaa edes lainauksesi niihin viesteihin joita minä kirjoitan, älä johonkin muuhun. Tuo toinen viesti nyt taitaa mennä noin kilometrin sinun latvasi yläpuolelta niin että älä suotta kiusaa mieltäsi moisella. Opettele nyt vaikka ensin lukemaan viestin kirjoittajan nimi oikein. En jaksa opettaa runoutta ihmiselle joka kompuroi aakkosissa. Sigma Jos jossain välissä osoittaisit itse jotakin, edes jotakin pientä.

Jos vaikka lukisit koko viestin. Yhteydenottoja pro-tukipisteeseen oli tuo n. Ajattelitko että esitäisin sinulle tässä tarkat tiedot jokaisesta prostituoidusta jokaisessa kunnallisessa ja järjestöllisessä tukimuodossa. Jos osaa yhtään suhteuttaa asioita niin ymmärtää että yhteydenottoa YHDESSÄ paikassa kertoo jotain siitä suhteesta missä kokonaisuudessa liikutaan.

Vaikka sinä kääntelisit tuotakin lukua mitenkään, niin johtopäätökseksi ei tolkun ihminen saa mitään muuta kuin sen mitä olen esittänyt, ja mitä esittää niin monet muutkin lähteet ja lisäksi vielä terve järki. Jos siis oletetaan että prostituidut tarvitsevat tukea, ja prostituutio on osa ihmiskuntaa tehdään mitä tahansa niin eikö kävisi järkeen tehdä liiketoiminnasta laillista ja valvottua? Yksi mietinnän arvoinen asia on mikä nämä väitetyt psykososiaaliset ongelmat aiheuttaa?

Asiakkaat, prostituoitujen henkilökohtaiset alaan liittymättömät ongelmat, koko ala vai ympäröivä yhteiskunta? Oma kantani on yhteiskunnan suunnalta tuleva paine, useassa maassa bordellit on hyväksytty osaksi jokapäiväistä elämää eikä tälläisiä keskusteluja ole tarve käydä. Mutta Suomessamme ei ole kenelläkään poliittista kanttia ruveta ajamaan valtion bordelleja vaikka moni ongelma jollei ratkeaisi niin ainakin helpottuisi.

Sen sijaan rikollistetaan koko toiminta ja annetaan ihmiskauppiaille ja muille todellisen rikollisuuden edustajille avaimet käteen. Muuten NohNoh, oletko alias 'Kertoja' vai onko tuo nöösi-sana Erinomainen sana muuten, pöllin sen pian omaan käyttöön: Eikö olisi pian helpompaa kirjautua käyttäjäksi ettei porukka sekoile eri vieraitten kanssa? Prostituutio on maailman vanhin ammatti, jota on monessa maailman kolkassa yritetty lopettaa pykälin ja asetuksin.

Koskaan siinä ei ole onnistuttu, eikä onnistuta meillä Suomessakaan. Prostituutiota tulee katsoa kansainvälisenä ilmiönä, eikä kansallisena. Kieltolaki siirtäisi osan ostajista ulkomaille, osan jäädessä Suomeen koettamaan onneaan. Tieytysti joku lopettaakin "harrastuksensa". Olisi suotavaa jos kaikki energia, joka tätä hullunmyllyä pyörittää, suunnattaisiin prostituoitujen todelliseen auttamiseen.

Lakimuutoksilla ei hyvää saada aikaan. Ongelmat eivät myöskään poistu moralisoinnilla tai saarnaamalla asiasta. Olisin kiinnostunut kuulemaan realistisia, toteutettavissa olevia prostituoitujen olojen parannusehdotuksia. Onko kellään ideoita tai näkemyksiä? Terävä Romanttinen kuva niiden maiden prostituoitujen auvosta maissa missä bordellit ovat osa jokapäiväistä elämää on varsin kaukana totuudesta.

Etenkin katolisilla alueilla prostituoidut on melko puhtaasti suljettu omaan paarialuokkaansa missä toivo on aika heikko sitten kun kauppa alkaa tökkimään. Toinen maailmankolkka missä bordellielämä on arkipäivää on Timpankin hehkuttama kyhä kolmas maailma missä tytöt on useinmiten alunalkaen ryöstetty tai myyty ja joilta on kaikki mahdollisuudet ja toivo menetetty jo lapsena. Eivätkä nämä kuvat ole kovin kaukana kotisuomessakaan missä rikollisryhmät mm. Sihteeriopiston suosiollisella avustuksella vyöryttävät omaa orjakauppaansa.

Prostituoidut tarvitsevat tukea elämänsä järjestämiseen ja se tarkoittaa ennenkaikkea prostituutiosta luopumista. Bordellit eivät siinä auttaisi muita kuin niitä jotka nytkin ovat prostituoituja riistämässä. Tosin bordelli on suomessakin ihan mahdollista teoriassa ja käytännössäkin.

Laki tulee vastaan vasta kun lakia rikotaan. Moralisointia näette omissa kuvajaisissanne. Jos "opettaja" haluaisi prostituoituja auttaa, niin hän olisi ensimmäisenä romuttamassa prostituoitujen hyväksikäyttäjien mekanismeja joista suomessa pahin yksittäinen parittaja kaikessa ällöttävässä tekopyhyydessään on juuri tämä sihteeriopisto.

Prostituoitujen olojen parantamiseksi tekee konkreettista ja hyvää työtä ne "kukkahattutädit" jotka tosin eivät pysty korjaamaan niitä vahinkoja mitä Sihteeriopisto uskollisine nöösipoika-armeijoineen prostituoiduille aiheuttavat.

No tästä jo tiedänkin jotain katolisella aluella asuneena ja bordellipalveluja käyttäneenä. Ymmärtääkseeni joku faktaa tietävä paikatkoon paritus on kielletty lähes jokaisessa maassa. Bordellit ovat usein yksityisomistuksessa olevia asuntoja, joiden palveluista Huoneet, baari, sauna jne prostituoidut maksavat.

Talot usein myös tarjoavat terveydenhoidon sekä tukea ammatinharjoittamiseen, joskus jopa koulutusta. Bordelleissa työskentelevät prostituidut ovat usein ympäri eurooppaa kiertäviä ammattilaisia, jotka ovat tehneet sopimuksen näiden bordellien kanssa.

Romantiikka on siis todella kaukana, kyse on puhtaasta prostituoitujen itsensä harrastamasta freelance-ammatista. Jospa esittäisin pienen esimerkin siitä mitä asenne voi tehdä: Harkitkaa sanoja Geisha ja Huora.

Mielikuvat ovat hyvin erilaiset, suuri osa varmaankin yhdistää Geishan naisellisuuteen ja Huoran alimpaan rakkikoiraan. Kyse on kuitenkin oikeastaan vain palveluiden eroista, olettaen että molemmat toimivat omasta halustaan. Opettajan toivomukseen rakentavista kommenteista toivoisin osaavani vastaamaan, mutta koska kyse on asenteista ovat liikkeet tahmeita.

Sihteeriopisto omalta osaltaan varmasti pitää asiaa tapetilla ja kääntää valtamerilaivaa hiljakseen mutta mitään ihmelääkkeitä ei ole. Presidentti Halonen jo varoitti social shoppingista, tähän kuuluu myös prostituutiopalvelut. Jos seksin osto kielletään suomessa, osa asiakkaista siirtyy ulkomaille. Kieltolaki ei olisi ratkaisu. Mitä ajat näillä kommenteilla? Hupia perjantai-iltaan, prostituution totaalikieltoa, rekrytöitkö porukkaa vai jotain ihan muuta?

Motivaatio ei itselle selvinnyt. Toi "tosimies" -nimitys ei muuten ole sitten missään nimessä mitenkään itseironinen. Ja tässä pieni vinkki kaikille prostituoiduille, joille ammatin harjoittaminen aiheuttaa psykososiaalisia ongelmia: Minä olen havainnut hyväksi keinoksi välttää psykososiaaliset ongelmat lopettamalla kaiken sellaisen harrastamisen, mikä aiheuttaa psykososiaalisia ongelmia. Psykososiaaliset ongelmat on ihan perseestä. Mä en suosittele psykososiaalisia ongelmia kenellekkään.

Tästä eteenpäin mä aina käydessäni maksullisilla kysyn että enkai mä nyt vaan aiheuta arvon neidille psykososiaalisia ongelmia. Jos se arvelee saavansa psykososiaalisia ongelmia, joita ei rahalla paikata, niin mä kehotan sitä harrastamaan jotain sellaista, mikä ei aiheuta psykososiaalisia ongelmia.

Hyviä neuvoja, joopa joo Kysäisehän tosiaan ostamaltasi naiselta hänen psykososiaalisista ongelmistaan, tokkopa sinulle vastausta ainakaan rehellistä annetaan. Ties vaikka sutenööri olisi kuvaamassa ja äänittämässä aktianne.

Näinhän on jo tapahtunut, että se siitä "vapaaehtoisuudesta" ja "työn ilosta" No, kuvitellaan keskustelun vuoksi tilannetta ilman sutenöörejä ja mafiaa. Kaikki toimivat itsenäisesti ja omasta vapaasta tahdostaan. Eli kuten suomalaiset alan naiset ja ideaalitilanteessa kaikki prostituoidut. Eivätkö naiset pysty itse tekemään omaa itseään koskevia päätöksiä?

Olet varmaan kuullut sellaisesta jutusta kuin "tupakka". Sen polttaminen aiheuttaa todistetusti terveydellisiä ongelmia mm. Pitäisikö yhteiskunnan kriminalisoida tupakointi? Vai olisiko sittenkin parempi, että jokainen saisi päättää itse henkilökohtaisesti harrastaako moista, vai ei? Eli nais prostituutio voidaan kitkeä täysin pois kuohitsemalla kaikki maailman miehet ennen sukukypsyyttä. Kaikki miehet siksi, että ei ole olemassa menetelmää erottaa kuka miehistä haluaa ostaa seksiä.

Sen jälkeen katsotaan ovatko Darwinin opit kohdallaan Nohnoh, etsinkin juuri niitä realistisia parannusvaihtoehtoja. Ajatus, että Sihteeriopisto mahdollisesti lopettaisi toimintansa, ei ole mitenkään realistinen. Toiminta siirtyy toiseen maahan. Päättäjä miettisin kaksi kertaa kannattaako ajaako tällainen sivusto jonnekin vapaaseen maahan, tulos ei välttämättä mielytäkään. Ulkomailta käsin voi mainostaa esim. Terävä, paritus on sallittua hyvin monessa Euroopan maassa.

Se ei vaan kulje siellä sillä nimellä. Parittajilla on yritys tai pimeä yritys , jota kutsutaan agencyksi, eli välitystoimistoksi. Agencyt maksavat valtiolle veroja, joten ei ketään kiinnosta lopettaa bisnestä. Lisäksi on paljon maita joissa paritus on kiellety, mutta kukaan ei puutu asiaan. Agencyjen tyttöjä tulee Euroopanlaajuiseen oppilaslistaamme tuhansia, jokaisesta maasta teemme oman info-osion, josta voi katsoa fakta- ja tilastotietoa prostituutiosta kyseisessä maassa.

Koska kansainvälinen prostituutio saa alkunsa taloudellisesta epätasa-arvosta, on kenenkään turha kuvitellakaan sen loppuvan lakeihin tai moralisointiin. Prostituutio on vain seuraus yhdestä ongelmasta, joka pitäisi korjata ensin. Koska tehtävä on mahdoton, tiedän bisneksen jatkuvan vanhaan malliin maailman loppuun asti.

Maailman esimmäinen vanhin ammatti on varmasti myös maailman viimeinen harjoitettu ammatti. Vai voiko joku realistisesti muuta väittää? Ei edes kansallisesti ilmenevässä prostituutiossa eikä missään tapauksessa kansainväisessä prostituutiossa.

Jos joitakin yksittäisiä poikkeuksia on, niin näitten yksittäisten varaan ei voi tehdä prostituutioon nähden mitään johtopäätöksiä. Täytyy olla harvinaisen naivi jos pystyy todistelemaan itselleen että kyse on iloisista itsenäisistä ammatinharjoittajista. Prostituutiota käyttävät ovat kuin varastetun tavaran ostajat. Jeesustelu mitä siteeriopiston "tosi"miehet harrastavat ei tätä asiaa muuksi muuta. Prostituutio on tosiaan osin vastaus kysyntään. Kun kysyntä taas perustuu miessukukunnan heikoimpien ja surkeimpien sielujen vastuuttomaan ja moraalittomaan ja epäeettiseen olemukseen, niin paras keino on ehkä suunnata keinot heihin.

Tuo 'kysyntä luo tarjontaa' - näkemys puoltaa seksinostokiellon täytäntöönpanoa. Hedelmöitysten riittävyydestä ei kannata olla huolissaan. Oikeiden miesten suhde "tosi"miehiin on riittävän suuri niin että miehisyys ei ole niin heikoissa kantamissa kuin tätä sivustoa lukiessa voisi kuvitella. Opettaja Totta, on nähty ja kuultu sihteeriopiston "moraali" ja "etikka". Kaiken jeesustelun takana on puhdas hyväksikäyttö.

Vaikka opisto taatusti on tiennyt ja tietää tukevansa venäläismafiaa ja naiskauppaa, niin silmin kirkkain vain sanotaan julkisuuteen että "ei me mitään" kun mafian kiristämiä ja valvomia naisia kiristetään, valvotaan ja kaupitellaan ja paritetaan sihteeriopiston avustuksella. Jos sihteeriopistolla olisi jokin eettinen tavoite parantaa prostituitujen oloja niin se tekisi jotain poistaakseen mafian vaikutusta ja suoraa tyttökauppaa mutta se toimii tasan päinvastoin. Sihteeriopisto on tuon ryöstön ja hyväksikäytön käsikassara ja vastenmielisen kaksinaamainen ja jeesusteleva parittaja.

Joku muuten aiemmin sanoi, että "tosi"mies ei ole itseironinen ilmaisu. Ei se tosiaankaan taida olla itseironiaa. Itseironisena se ei ehkä olisi niin naurettavaa. Mutta kuvaavaa se on. Ihan kuten pahimmanlaatuiset huijarit aina lujasti alleviivaavat rehellisyyttään, myös heikoimmilla miehisyyden tunnuksilla varustetut joutuvat oikein tuomaan esille ja osoittamaan niitä vähiä miehisyyden rippeitä joita voi suurennuslasilla tavata. Totuus, nöösit hyvät, kuitenkin on se, että oikea Mies ei joudu maksuseksiin turvutumaan.

Ei edes siinä tapauksessa että ei pääse naisen kanssa mihinkään tekemisiin. Oikea Mies myös kunnioittaa naista oikeasti eikä tekopyhillä jeesustelevilla latteuksilla. Mutta tämä menee teidän kykynne ohitse niin lujaa että.. Haluatko spekuloida miksi tämä on helppoa vain sinulle ja mikä tässä on helppoa?

En oleta sinun uskovan esimerkiksi että vain uusi pykälä Suomen lakiin niin ongelmat ovat ratkenneet vaan tarkoittavan nyt jotain aivan muuta?

Omia mielipiteitä ei kannata esittää johtopäätöksenä, jos kuvittelee muidenkin päätyvän samaan johtopäätökseen epäilyittä. Lähes mikä tahansa inhimillinen toiminta on sellaista joka vahingoittaa sen kanssa toimimaan joutuvia. Mitkä ovat syyt suureen prostituoitujen mielenterveyspalvelujen käyttöön?

Toivoisin tarkempaa erittelyä kuin vain prostituutio. Tämä tuki ja turva on hyvin rajallista ja valikoivaa, joten muutaisin sanamuodoksi "saattaisi olla tukea ja turvaa". Kutakuinkin mikä tahansa laajetessaan laajentaa ongelmia, ja laajentuessaan prostituutiokin muuttuu.

Suomalaisessa prostituutiossa on eroja muutenkin kuin lööppien perusteella verrattuna esimerkiksi Taimaalaiseen prostituutioon. En siis väitä että prostituutio olisi se ainut alue maailmassa joka olisi ongelmaton tai väitä tietäväni kaikkia ja kaikkea ongelmia mitä maailmassa on tai väitä edes olevani edes erityisen kiinnostunutkaan. Oma elämässä on aika riittävästi aiheita. Näen ja ilmeisesti muutkin näkevät tiettyjä ilmeisesti parempia puolia prostituutiosta ja ja siinä olevat haitat olisi järkevintä kaikille esittää totuudenmukaisesti ja parhaimman tietämyksen mukaan.

Onko parhaimman tietämyksen auktoriteetti SO: Huumorimielessä tästähän voisi ehdottaa uutta EU-komissaarin virkaa pääalueena prostituutio. Naiset eivät prostituutiossa voi itse päättää sitä.

Olen ilmeisen hyväuskoinen koska en usko olevani hyvä todistelemaan, kuten näillä palstoilla nähdäänkin: En usko että luulet vakavissasi tämän poistavan kysynnän. Jos kysyntä ei poistu niin mitä luulet olevan seuraukset? Mitä olisivat nämä vastatoimenpiteet ja mihin ne johtaisivat? Sinulla on siis tiedossa parempi paikka jeesustella. Tää noh noh on yks mun kaveri joka herjalla heittää näitä juttuja.

Eli ei se oo tosissaan, se vain vitsailee. Kysyin parannusehdotuksia, vastauksena tuli moraalisaarna. Miksiköhän en ole nähnyt yhdenkään prostituution vastustajan kykenevän antamaan rakentavia kommentteja. Nohnohin kaltaiset ihmiset ovat pääsyy, miksi Sihteeriopisto joutuu lähtemään maasta entistä vapaampaa lainsäädäntöä nauttimaan.

Kovin rakentavaa ei ole esitetty prostituution kannattajienkaan leiristä. Pelkkää silmien sulkemista itselle vaikeasti myönnettäviltä asioilta.

Syynä tähän ehdottomaan kieltämiseen defenssi siitä lapsellisimmasta päästä on varmaankin alitajuinen syyllisyydentunne. Syyllisyys siitä, että mukana edesauttamassa naisten ja lasten riistoa kun ei kykene toteuttamaan seksuaalisuuttaan muutoin kuin maksamalla siitä ja samalla riistämällä toista ihmistä ja viemällä hänen ihmisarvoaan.

Sitten voidaankin silmät suurina ihmetellä "femakoiden" moralisointia, 'enhän minä mitään väärää ole tehnyt'. Phyi helvetti teitä koko tosimiesten porukka Kunpa ymmärtäisit, että nöösittely, pojuttelu ja muutenkin alentuva asenteesi ei auta ollenkaan asiaasi. Ellei tarkoituksenasi olekin vain purkaa höyryjä ja saat ehkä jotain mielihyvää toisten nimittelystä?

Et saa kenenkään päätä käännettyä jutuillasi, koska et osaa perustella, vaan ainoastaan nimittelet muita ja heittelet mielipiteitäsi faktoina, mitä ne eivät todellakaan ole. Faktojen taakse sinun pitäisi löytää jotain konkreettisempaa kuin kehäpäätelmät tyyliin "prostituutiosta seuraa ongelmia koska prostituutiosta seuraa ongelmia".

Kyse on prostituution harjoittamisesta omasta vapaasta tahdosta: Sinuna kyllä en menisi tuollaisia kommentteja heittämään, sillä ne ovat vailla totuuspohjaa. Perättömät väitteet kun syövät pohjaa kaikelta muultakin mitä sanot. On totta, että kolmansissa maissa on todella surkeita ihmiskohtaloita, mutta ei niiden perusteella voi sanoa, että kaikki muutkin olisivat samanlaisia ja samoista syistä johtuvia.

Nimenomaan Suomessa kotimaiset ammatinharjoittajat toimivat pääsääntöisesti itsenäisesti, ihan omasta vapaasta tahdostaan, kenenkään siihen pakottamatta. Mafian jutut ovat erikseen, ja niistä on ollut toisinaan uutisointeja, ja niissä ei ole kyseessä suomalaiset tytöt. Nämä mainitsemasi yksittäiset poikkeukset itsenäisistä, vapaasta tahdosta toimivista ammatinharjoittajista ovat kylläkin suomalaisissa tytöissä enemmistö eikä suinkaan vähemmistö.

Köyhissä maissa taitaa olla toisinpäin, siellä enemmistönä ovat riistetyt naiset. Varastaminen tarkoittaa luvatta ja salaa toisen omaisuuden ottamista. Ei oikein toimiva vertaus tilanteesta, jossa asiakas ostaa palveluntarjoalta palvelun ja toimitaan yhteisten pelisääntöjen mukaan.

Asiakkaista löytyy kyllä ihan kaikenlaisia miehiä. Kilttejä ja vastuullisia perheenisiä, poliitikkoja, kiireisiä bisnesmiehiä, vammaisia, kokemattomia nuoria miehiä, ihan tavallisia ihmisiä. Tulonjako ei ole oikeudenmukainen edes Suomessa, täällä maksetaan edelleen naisvaltaisilla aloilla huonompia palkkoja kuin miesvaltaisilla.

Kenenkään suomalaisen ei silti ole PAKKO harjoittaa prostituutiota, koska on mahdollista mennä sinne sossunluukulle jos mikään muu ei auta. Tietty on sellaisiakin, jotka eivät mene sinne siinä tilanteessa kuin sinä sinne menisit, vaan hankkisivat mieluummin elantoa prostituoituna.

Artikkelin otsikosta voi tiedenkin päätellä, että asiaa katsoo vain yksi ihminen. Kyseessä on kuitenkin usean kymmenen vuosia tätä työtä tehneen näkemys. Sihteeriopisto joutuu muuttamaan muualle missä voi vapaammin tehdä vastuuttomia ja vahingollisia toimia. Jos sihteeriopiston takana olisi joku tai jotakin, joka välittäisi prostituoiduista ja heidän hyvinvoinnistaan, niin sihteeriopisto lopettaisi itsensä.

Ette te mitään moraalisaarnaa saaneet. Moraali ylipäätään on jotain sellaista mitä sihteeriopiston riistäjät ja vasallit eivät tiedä mitään. Se paras konkreettinen ehdotus on sihteeriopiston nopea alasajo. Prostituoitujen parissa tehtävä työ jatkuu sosiaalitiranomaisten, poiliisin ja vapaaehtoisjärjestöjen toimesta.

Ja "alkuperäisen artikkelin kirjoittaja" Suomalaistytön vieraita sisaria alentava käytös on osa tätä riistokultturia. Ulkomaisia siskoistaan alentuvasti puhuva suomalaistyttö mukaanlukien ja ennenkaikkea. Suomalaisetkin prostituoidut eivät ammatinharjoittajat ovat pääsääntöisesti pudonneet prostituutioon onnettomuuksien kautta.

Muutama poikkeus on tosiaankin muutama poikkeus. Kiltit vastuulliset perheenisät eivät juokse huorissa. Huorissa kulkeva isä on ehdottomasti vastuuton. Tietenkin jos prostituoidun mieskuva on niin vääristynyt kuin se todennäköisesti väistämättä on, voi toisenlaiseen johtopäätökseen tulla. Vammaisten ottaminen jonakin erityisryhmänä mukaan on hyvin syvältä.

Invalidiliitto on julkisesti ilmoittanut kantanaan että on vammaisia halventasvaqa antaa ymmärtää että vammaisten takia tarvittaisisiin prostituutiota. Vammaiset saavat seuransa ja kumppaninsa ihan ilman tuntimaksutyttöjäkin.

Jotain "alan" etiikan puutteesta tosin kertoo se, että maksuseksin puolestapuhujat ottavat toistuvasti keksittyjä puoltolauseita ryhmistä mistä sitä ei ole annettu eikä haluta antaa. Kokemattomat nuoret miehet saavat seksikokemuksensa aikanaan normaalisti ja terveellä tavalla sellaisessa maailmassa missä seksiä ei olla latistettu maksuonanoinniksi.

Prostituoitujen, jos he toimisivat vastuullisesti tai valinta olisi heidän käsissään pitäisi edes nuoret miehet sysätä kasvamaan normaalia vääristymätöntä reittiä. Huorakulttuurin kautta naiskuvansa saaneista nuoristä miehistä kyllä kasvatetaan kunnon raiskaaja-ainesta.

Tulonjako suomessa on niin hyvällä mallilla kansainvälisesti katsoen että normaalilla terveellä ja addiktoitumattomalla naisella ei ole muuta välitöntä ja pakottavaa syytä aloittaa prostituutio kuin ahneus ja lyhytnäköisyys. Seksuaalisuuden vilkaskin harjoittaminen on toteutettavissa ilman prostituution ihmistä halventavaa verkkoa, tosin prostituutio ja seksuaalisuuden yhteenliittymä tulee esiin vain sairaalloisissa tapauksissa.

Jos maailmankuva on niin vääristynyt, että näkee prostituution äärimmäisessä hädässä kunniallisempana tapana kuin sosiaalituen niin taas puhutaan mielen järkkymisestä.

Tosin sosiaaliluukun asiakkaina prostituoidut ovat ihan virkailijoiden hyvänpäiväntuttuja. Ilmiönä prostituutio on siinä määrin syrjäyttävä. Prostituutio on ongelmallinen alue, mutta on typerä ajatus edes yrittää käännyttää ihmisiä.

Perheenisät käy panemassa joka tapauksessa, olivat sitten vastuuttomia tai mitä hyvänsä. Niin minäkin teen, en ole ylpeä siitä mutta todella kiva ja nautinnollinen harrastus se on. Kannattaisi varmasti nohnohin kirjoittaa johonkin lehteen ja mainostaa Sihteeriopiston moraalittomuutta lehtien sivuilla. Ja tuloksena Sihteeriopisto saisi lisää kävijöitä ja ilmoittajat asiakkaita.

Siten minäkin Sihteeriopiston löysin, päivittelevän lehtijutun perusteella! Kiitoksia vain artikkelin kirjoittajille, että löysin kaikki nämä tytöt. Nohnoh tekee mielestään hyvää työtä, mutta sinunlaisesi vain pahentavat tilannetta. Tiedätkö mitä nohnoh, provosoiduin niin paljon kirjoituksistasi, että lähden tänään nussimaan maksullisia!

Tehkää te muut samoin ja raportoidaan nohnohille. Kannattaisikohan noh nohin mennä psykologin luo. Sinulla tuntuu ilmeisesti olevan pahoja traumoja, joita nyt purat täällä. Ihan oman mielenterveytesi vuoksi kannattaisi kääntyä tohtorin puoleen. Sinulla on ilmiselvästi pahoja lapsuus tai nuoruus iän traumoja.

Ilmeisesti sinun miessuhteesi ovat olleet juuri niitä 5 minuutin pikapanoja, ja ilmeisesti ne miehet ovat vielä pahoinpidelleet sinua. Siitä ilmeisesti johtuu tuo järjetön vihasi. Mahtaa elämäsi olla aika hirveää kun joudut elämään tuon vihan kanssa. Sillä totuushan on että viha kuluttaa juuri eniten sitä vihaajaa itseään. Pliis, lopeta myös nuo kirjoitusvirheet, ne on aika lapsellisia.

Nyt taas laitat sanoja suuhuni. EN ole puhunut alentuvasti ulkomaisista prostituoiduista. Sinä sitä vastoin puhut alentuvasti kaikista muista paitsi itsestäsi. Tiedostan, että muualla on enemmän ongelmia kuin Suomessa, missä prostituoidut eivät pääsääntöisesti ole pakotettuja toimimaan alalla. Tiedostaisitpa sinäkin sen, että todella on ihmisiä, jotka ajattelevat asiasta eri tavalla kuin sinä, ja todellakin hyvinvointivaltiossa on sen verran hyvät olot, että prostituoituna toimiminen on oma valinta.

Mistä sinä vedät taas tämän "faktasi", että suomalaistytöt olisivat "pudonneet prostituutioon onnettomuuksien kautta"? Älä höpötä mitään mututietoa, vaan laita viitteet tietolähteistäsi. Mutullasi ei ole mitään todellisuusarvoa. Ja mitä tuohon väitteeseesi tulee, että jokainen prostituution osallinen olisi mafian apuri Kirjoittelusi alkaa olla lähennellä farssia.

Et näytä tietävän yhtään mitään siitä, että millaiset miehet palveluita käyttävät. Sinulla on varmasti oma mielikuvasi asiasta, mutta voin kertoa sinulle - viestiesi perusteella - että luulo ei ole tiedon väärti.

Ja jokainen ihminen yleensäkin saa seuraa ja kumppanin? Ei se maksullinen nainen ole mikään paras pysyväisratkaisu seuran tai seksin puutteeseen varmaan kenellekään, mutta jos on vaihtoehtona maksullisen seura tai ei mitään, niin siinähän sitten valitsee.

Ja se ei ole sinun asiasi tuomita, jos joku valitsee maksullisen seuran. Sen on hänen valintansa. Se on ihan henkilökohtainen asia. Ja mitä tämä sinun mututuntemuksiesi toistelu keroo sinusta?

Tästä on varmaan joku tutkimus tehty, että "Raiskaajat ovat usein nuorena käyttäneet maksullisia seksipalveluita" tms.? Ethän ny sentään menisi heittelemään tuollaisia lauseita ihan mutupohjalta, ethän? Jo on paksua tekstiä. Eikä taaskaan mitään muuta kuin nohnohin henkilökohtaisia mielipiteitä. Millä tavalla prostituutio halventaa ihmistä? Millä tavalla se on sairaalloista? Ja sinun mielestäsi siis vain ahneet ja lyhytnäköisesti ajattelevat naiset voivat valita prostituution omasta tahdostaan, muut ajautuvat siihen pakotettuina tai sairaalloisista syistä?

Anna mun kaikki kestää. Voiko todella olla niin vaikeaa käsittää ja hyväksyä, että kaikki eivät ajattele asioista kuten sinä? Minun mielestäni sossun luukulle meneminen on se vihoviimeinen vaihtoehto, että kun ei enää keksi mitään muuta keinoa, niin pakon edessä on nöyrryttävä sinne kerjäämään.

Mieluummin toimisin niin hankalassa taloudellisessa tilanteessa siten, että turvaisin mahdollisuuksieni mukaan oman elantoni itse, ansaitsemalla tarvitsemani rahat omalla toiminnallani, vaikkapa sitten prostituutiolla, enkä ottaisi mitään yhteiskunnan almuja.

Jokainen tekee omat valintansa itse. Mietin tuossa, etä mikä tämän noh nohin motiivi noille jutuilleen on. Yrittäisikö hän järkevillä perusteillaan käännyttää täällä vaikuttavia?

No se järkevyys ja omien kantojen "myyminen" on hieman huonolla tolalla. Hää taitaa olla täällä vain haastamassa riitaa ei sen kummempaa. Joitain järjen pilkahduksiakin, jotka hukkuivat ikävä kyllä keskinkertaisuuksia jauhavan mutufaktatulvan ja halpojen solvauksien alle. Helppoa kaikille kaikesta huolimatta. Käyty on taas tänään laitolla. Käväsin 56 vuotiaan Bellan luona, joka stadin oppilaslistalla nimellä Sexwoman. Erittäin sydämellinen, iloinen ja mukava nainen. Hänen ystävällisyytensä sulatti minut jo puhelimessa!

Ei ehkä ikänsä puolesta sovi kaikille, mutta suosittelen niille, jotka tykkäävät jutellakin. Tekee muuten hommaa ihan omasta vapaasta tahdostaan. Onko joku muu käynyt? Joo, Bellaa 56 v. Vanha Lada Kampiakseli kierossa - munkin selkä vääntyi - stefat etunivelissä väljät, rasvanippa tyhjähkö; Ai niin topiciin painava sana Vittu, kun tällä Zommunikaattorilla on hankalaa????

Vituttaa edes lukea tollastata Jeesustelua! Puolin toisin; Noh nohilla on asiaa joukossa, mutta fanaattinen näkemyksissään, niin kuin olette tekin häntä vastaan hyökänneet!!! Älkää riidelkö, keskustelkaa, ajatelkaa toistenne ajatuksia, näin ei voi olla kuin kulkukoiria - taksisuhareista parhaimpia? Joo, me suhtaudutaan tähän titteliin mitä hartaimmalla vakavuudella. Tosimies kirjoitetaan muuten isolla, kavereitten kesken me ollaan tuttavallisesti vaan tosareita meillä on myöskin salainen kättelyrituaali.

Vittu, mitä kännnnisten jioörinaa! Herätkää Parrikaadeidelle, apinat, kuhat, toisinajattelevat, fanaatikot, lipppalakit silmillaan olevat!!!! En ois uskonu adesta moista?!!!!!!!!!!!!!!!

NohNoh vaikuttaa henkilöltä jota isi on pienenä pannu persiiseen mutta jotain positiivistakin tällaiset thaitypyjen paneskelijat ovat häneltä ja hänen kukkahattutätiarmeijaltaan saanut. Onneksemme tätiarmada ei ottanut huomioon sitä että nämä kyseiset natiaiset elävät maassa jossa ruokarahat täytyy tienata itse ja kun vanhemmilta ei irtoa lapsille rahaa niin vaihtoehtoja ei jää monia: No totta vitussa vanhemmat rahaa ottaa että on varaa jyystää eukkoa ja synnyttää uusi onnellinen asukki tähän mukavaan maailmaan.

Miehethän ovat eläimiä ja panee kaikkea mitä liikkuu kun hinta on sopiva ja näillä tytöillä hinta- laatusuhde on kohdallaan.

Mutta mitäs vittua tällä on tekemistä suomen kanssa? Taisipa tuo NohNoh mainita että yliopistojen mielenterveyspalveluiden käyttäjistä on vähintään kaikki tai melkein suurin osa prostituoituja. Jos tuo nyt sitten pitää paikkansa niin mistäs se sitten voisi johtua täällä Lippoland..

Se on varmaan sitä että yliopisto-opiskelijatyttöset pitävät miehistä eikös joo, taloudellisilla asioillahan ei ole mitään merkitystä eihän. Kuvitellaampa että sosiaalitädit saisivat kaikki viisaat ajatuksensa läpi ja virokin liittyisi hupiin ja finnair lopettaisi lennot pattijoelle ja maailma muuttuisi kerta heitolla paremmaksi paikaksi.

Mitäs siitä sitten seuraisi, ihmiset eläisivät neitsyinä avioliiton satamaan asti ja sitten vasta ruiskisi menemään kun jeesus antaa luvan - noooot. Samat hemmot jotka kävivät aikaisemmin maksullisessa kokovartalohieronnassa tekisivät niin edelleen koska poliiseja ei riitä joka makuuhuoneeseen.

Mutta jatketaan kuvitelmia ja Eva saa neljätoistakertaistettua poliisien määrärahat ja perustaa ns. Alle 18v pikkutuheroita varten olisi oma Jammupatrolli joka tekisi viikottaisen sormitarkastuksen että kalvo on ehjä.

Tosimiehet jatkaisivat edelleenkin touhuja vaikkakin joutuisivat maksamaan siitä joitain päiväsakkoja ja helsingin ja tallinnan välille kansainvälisille vesille tulisi joitain kymmeniä hieromalaivoja ja kelluvia hotelleja mutta ruotsin ääritanttajärjestöt lähettäisivät sukellusveneensä ja upottaisi ne. Kun mistään ei muuten saa niin miesten on pakko lähteä baarista sitä hakemaan ja sieltähän sitä löytyy vitunkantotelineitä joka lähtöön mutta kun niissä ei ole sitä rahan sisäänsyöttöaukkoa niin miten ihmeessä ne sieltä saa mukaansa.

Joitain satoja tv-sarjoja myöhemmin joku keksii tyrmäystipat ja googlettaa jonkin valmistajan netistä ja menee heti tilaamaan kun niissä luvattiin "varma saanti". Tätä varten virolaiset voittavat suomalaiset eukonkantokilpailuissa kun siellä sitä saa ostaa kadunkulman Igorilta eikä tarvitse netistä hakea.

Mutta kerran kokeiltuaan kuinka helppoa ja halpaa, yhden drinksun hinnalla, pääsee jyystämään NohNoh: Toinen hyvä keino hankkia ilmaista pesää on matkia puusta laskeutuneita etelänsuomalaisia kavereitamme ja mennä itähelsingissä puistoon ja odottaa sopivaa hetkeä. Liikuntarajoitteisetkin pääsevät tavaraan käsiksi kun päräyttävät Chrysler Voyagerillaan yli ja nostaa hissillä sisään.

Mutta mikä on se syy joka ajaisi miehet tekemään moisia tempauksia? Ei kai sillä ole merkitystä että paavo polliisisetä napsauttaa ehdollista ja työpaikkakin meni ja tuli vielä sakotkin. Helsingissähän voi päästä ihan ilmaiskeikastakin neljällä kuukaudella niin miksi sitten pitäisi maksullisistakin tulla sakkolihaa kun vielä itäisessä suomessa oikein kannustetaan "pakkohoitoon".

Mutta kukkahattutädit keksii tuohon pikaisen ratkaisun - vähintään sata vuotta joka hemmolle. No vastalauseena tosimiehet ei SO Tosimiehet vetävät kumiukon päälle ennen itse vetoa ja vielä antavat kaulahierontahoidon ja hävittävät kylmän lihan vuosaaren sillalta ja eikös kaikilla ollutkin se rikkihapposammio siellä kylpyhuoneessa hankalien tapausten varalle.

Kai tässä jutussa joku pointtikin oli mutta en vaan muista mikä. Ai niin NohNoh onkos sulla tytärtä ja jos on niin onko sillä yhtä ahdas tuhero kun sulla on pää - on vaan suunnaton nautinto sille joka sitä pääsee ajelemaan Tosta ei tajunnut mitään.

Ei ollut hauskaa luettavaa. Kannattaa varmaan tarkastaa joskus kirjoittamansa teksti ja miettiä tajuaako kukaan muu kuin kyseinen hlö itse, että mistä on kyse. Tai sitten voi mennä takaisin koulun penkille opettelemaan kirjoittamista, esim. Olen ollut prostituoituna 12v ja tiedän todella hyvin, ettei prostituoiduille ole mitään mielenterveyteen liittyviä palveluita tehty!

Artikkelissa on hyvin sanottu, että ammattilaiset tarvitsisivat sellaisia, kuten esim. Iso ero on prostituoidulla ja huoralla. Huora nai halusta, prostituoitu rahasta.

Voisin ilman rahaa olla yhtä hyvin nunna. Tämä on iso ero, puhutaanko huorista vai prostituoidusta. Vaikka minun mielipide onkin, että sanaa "huora" ei pitäisi käyttää lainkaan, niin tässä tapauksessa käytän sitä itse. Prostituoidulla pitäisi itsellä olla oikeus valita, haluako suojelua vaiko ei.

Kun kytät ajavat kaduille, niin miten se mukaan on poliisin suojelemista tytön omilta epäjärkeviltä päätöksiltä? Poliisi on kansansuojelija, sanoi nonoh Prostituoitu on yhtä lailla ihminen kuin naapurirouva. Sitä ei vaan nonohin teksteissä nonoh taida tajuta. Prostituutiosta aiheuttuu huomattavasti vähemmän häiriöitä kuin esim. Eikä kukaan muu tuntemani suomalainen ilotyttö. Omassa asunnossa työskentelevät eivät kyllä aiheuta sellaisia ympäristöhäiriöitä, mitä niin kovasti halutaan ihmisten uskoavan.

D Voi taivaan vallat, että voi olla niin saatanan tyhmä: Pro-tukipiste kertoo prostituutiosta yhtä paljon kun mitä lehmä ymmärtää lentokoneista.

Jos laittaisimme laihilaiset edustaa Suomea, niin hyväksyisivätkö suomalaiset maailmalle annetun kuvan suomalisena identiteettinä???

Ongelma on juuri siinä, että prostituoidulla on heikot mahdollisuudet saada keskustella työstään ilman, että häntä aletaan joko hoitamaan tai tuomitsemaan. Sen takia pitäisikin olla jonkinlainen sellainen piste, missä kyseisen ammatin harjoittaja saisi selvittää omat tunteensä siten, että hän ITSE tajuaisi oman tilanteen, tuntemukset ym.

Täyty olla jo tosi kova paikka, jos PRO-tukipisteseen menee. Täällä keskustellaan, nauttivatko tytöt työstään vaiko ei. Mitä hiton keskustelua siihenkin tarvitaan!!! Ei kaikista voi pitää ja ei kaikista voi olla pitämättä. Joku asiakas on epämiellyttävä, joku taas on mukava. Tänään nautitaan, huomenna irvistellään. Näin tässä työssä asiat menevät.

Niinpä, kun prostituutio on vahingoittava, niin kielettään se. Vahingollista on myös palomiehen, poliisin, psykiatrin ym. Miten saa jakeluun, että prostituoitujakin tarvitaan???? Tämä on fakta ja pitääkin pohtia, miten prostituutio aiheuttaisi mahdollimman vähän vahinkoja, eikä kieltämistä ym.

Jos oma talo ei ole palanut, niin kukaan ei väitä, ettei palokuntaa tarvita. Mutta kun ei itse ole tarvinnut ilotytön palveluja, niin heti pitää saada koko ala pois! Minne nohnoh on kadonnut? Haluisin tietää onko hänellä tytär ja millä hintaa tyttäreltä siivun persettä sais, ihan vaan puolen tunnin setti riittää. Nohnohin kunniaksi maksaisin lisähintaa siitä, että saisin vetää paljaalla ja heittää limat laukkuun.

Pieni tauko kirjoittelussa, ja mitenkäs kävi. Sihteeriopiston "tosi"miehet näyttivät oman karvansa. Katselehan kolibri, tuossa on sinun asiakaskuntaasi.

ReallyWoman Joka toisessa lauseessa kerrot miten apua tarvitaan ja joka toisessa miten sitä ei tarvita. Kirjoitus itsessään on melkoinen avunhuuto. Ei vain oikein pysty auttamaan kun samalla kieltää auttajat. Melko lailla narkomaaneja muistuttava asetelma. Mitään ei niin tarvitsisi kuin apua ja mitään ei pelkää yhtä paljon. Yksi asia pitää kuitenkin ihan suoralta kädeltä torjua.

Poliisia ja palomiestä tarvitaan. Ilman prostituoituja ihmiskunta tulee mainiosti toimeen. Itse asiassa, ilman prostituutiota ihmiskunta tulee paremmin toimeen. Yksikään mies ei tarvitse prostituoitua. Yksikään raiskaus ei jää tekemättä jos on tarjolla prostituoituja. Where the Spirit Lives Argent de poche, L' Three on a Match The Virgin Suicides Danny the Dog Harry Potter and the Sorcerer's Stone This Boy's Life Song for a Raggy Boy Pack Up Your Troubles A Time to Kill Tatort - Kinderlieb TV.

Tatort - Manila TV. The Onion Field König der Diebe Domestic Violence 2 Dominick and Eugene Jay and Silent Bob Strike Back The Pretender TV. Noir comme le souvenir Wisconsin Death Trip Lady in White The Lost Son Crème glacée, chocolat et autres consolations Real Men TV.

Island of the Haunted TV. Life with Billy TV. Child's Cry TV. A Map of the World Tatort - Abschaum TV. Trapped in Silence TV. Where the Heart Is The Ellie Nesler Story In the Cold Light of Day Mockingbird Don't Sing Unspeakable Acts TV. Es geschah am hellichten Tag TV. The Prince of Tides The Mad Genius Agnes of God Getting Out TV.

It Leads TV. The Demon Barber of Fleet Street Milka - elokuva tabuista Liar, Liar TV. A Promise to Carolyn TV. Ombre du doute, L' When She Was Bad The Fishing Trip Révolte des enfants, La Shattered Mind TV.

A Child Lost Forever: The People Under the Stairs The Lion King II: Simba's Pride V. Tainted Blood TV. An American Dream TV. Do You Know the Muffin Man? While Justice Sleeps TV. Ultimate Betrayal TV. Never Die Alone House of Wax Tales from the Hood Flowers in the Attic Child of Rage TV.

The Witch Who Came from the Sea The Final Nightmare The Mao Game The Trial of Billy Jack Petite Aurore l'enfant martyre, La Children of the Night Three on a Meathook Don't Go in the House The Secret World of Mormonism V.

The Calendar Girl Killer Polizeiruf - Minuten zu spät TV. Minsan lang kitang iibigin Just an Overnight Guest TV. Perfekte kvinde, Den Seiken densetsu 3 VG. To a Safer Place Fish Don't Fly When the Bough Breaks TV. Vater unter Verdacht, Ein TV. Abarten der körperlichen Liebe In Defense of Kids TV.

Rachel and Marla TV. America's Best Kept Secret V. Umarmung des Wolfes, Die TV. Süße der Fremden, Das TV. One of a Kind TV. Law of the Land Yume no kichi A Puzzle of Flesh VG. The Sterilization of Leilani Muir De la part des copains In Quiet Night The Near Room After the Bath Salò o le giornate di Sodoma Streets of Rage The Art of War Virgin Trade TV.

Mielött befejezi röptét a denevér Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari Mujer del puerto, La Inceste, lorsque l'enfant parle, L' Inceste, la conspiration des oreilles bouchées, L' The Manchurian Candidate Dress to Kill V.

Once Were Warriors Yeux sans visage, Les The Sweet Hereafter Pugni in tasca, I A Clown in Babylon Såsom i en spegel The Royal Tenenbaums The Color Purple Brutti sporchi e cattivi Reine Margot, La Riekes Liebe TV. The Cider House Rules The War Zone The Cement Garden The Candy Snatchers Bad Boy Bubby Mein Bruder, der Vampir Seul contre tous The Dangerous Lives of Altar Boys The Devil's Advocate Something About Amelia TV.

Pacte des loups, Le The Rise of Evil TV. Ángel de fuego Sister My Sister The Fearless Vampire Killers Mua he chieu thang dung Blessures assassines, Les Bunny Lake Is Missing Portrait of a Serial Killer Campana del infierno, La The Music Lovers My Own Private Idaho Word's Worth V. Zbogum na dvadesetiot vek Suzy Q TV. Heart of the Stag Passion Béatrice, La Fire Walk with Me Princess Daisy TV.

Close My Eyes Tenshi kinryoku V. The House of Yes Ai shimai V. Spanking the Monkey A Woman Rebels Si c'était à refaire Out of the Blue Amiche del cuore, Le Desire Under the Elms Little Boy Blue Ball in the House Aka Albert Walker TV. The Hills Have Eyes Six Ways to Sunday The Weight of Water Monaca del peccato, La Crime and Punishment in Suburbia Aunque estés lejos Incest and Family Sexual Abuse The Hotel New Hampshire Tromeo and Juliet Top of the Food Chain Liens de sang, Les Demons of the Mind Kuß meiner Schwester, Der TV.

Closer Than the Boy Next Door A Thousand Acres Così come sei Ascolta la canzone del vento An Awfully Big Adventure Twee vorstinnen en een vorst Keep My Grave Open Mie men can an zhi nie sha Lone Star State of Mind Sueño del mono loco, El Fool for Love Killing Me Softly Not Another Teen Movie Addio, fratello crudele Flesh for Frankenstein Pedhia tou dhiavolou, Ta The Cold Room TV. Morsures de l'aube, Les Contra el viento Koritsi ke to alogo, To The Undertow V.

Home Song TV. The Nine Lives of Fritz the Cat Say It Isn't So Shisenjiyou no Aria This World, Then the Fireworks Schamlosen, Die TV. Confessions of a Trickbaby Ruf der blonden Göttin, Der The Savage Is Loose Chain of Desire My Lover My Son The Last Year The Curse of Michael Myers Chou jue deng chang V. Cruel Intentions 2 V. Harry and Max A Mind's I Schizophreniac 2 V. Nelle pieghe della carne Teil - Was Eltern wirklich wissen sollten Teil - Was Eltern oft verzweifeln lässt Bikini Party Massacre Si le vent te fait peur A Rosa do Adro The Sins of Rachel Sur de una pasion, El It Only Happens Next Door Farlige forklaringer TV.

Tigre de Yautepec, El Between the Boys Droga w swietle ksiezyca TV. Miss Jessica Is Pregnant Coeur à l'envers, Le Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn Sin in '69 Staff som fortjent TV.

Halik sa paa, halik sa kamay Lys cassé, Le Abby, My Love TV. The Fruit of Evil Walküre, Die TV. Lieve vader en moder Brother and Sister Love of the Damned Helsingin Sanomat julkaisi uutisen Toisaalta äitiyden myötä hän on herkistynyt lasten asialle, pahat teot lapsia kohtaan tuovat kyyneleet silmiin.

Samaan aikaan kun Suomen TV 2: Tämä on jo kyllä skandaalien huippua, Maria Kaisa Aula, etkä ole puuttunut asiaan, kuten et ole Lastensuojelun Keskusliiton puheenjohtajankaan ominaisuudessasi millään tavoin puuttunut suurten mediajättien levittämään lapsipornoon, josta on tässä kirjassani roppakaupalla todisteita. Julkaisen seuraavaksi otteita artikkelista: Vain pieni osa lapsista puhuu peloistaan vanhemmilleen.

Martsolan mukaan median järkyttävyys ja merkitys lasten elämässä voivat jäädä täysin huomiotta, vaikka monet lapset kärsivät traumaoireista mediamateriaalin vuoksi. Lapsi voi tuijottaa ovea ja pelätä elokuvahahmon tulevan kotiin. Itsesyytökset ja yksinäisyyden tunne tekevät puhumisen vaikeaksi.

Aikuisenkin on vaikeaa purkaa kuvallisia traumoja. Manaaja-elokuvassa vuotias pikkutyttö masturboi krusifiksilla, kristinuskon pyhimmällä symbolilla. Lapsella ei silti ole keinoja suhteuttaa näkemäänsä. Osalla vanhemmista on lisäksi käsitys, että lasta pitäisi jo pienenä jotenkin karaista: Kolmannes lapsista on kuitenkin jopa ikätasoaan herkempiä jo biologisista syistä.

Nähty voi aiheuttaa tunnemyrskyn, jonka käsittelemisessä tarvitaan apua ja keskustelua. Jos apua ei saa, lapsen psyyke turvautuu vetäytymiseen ja kieltämiseen. Hahmottomat kokemukset aiheuttavat levottomuutta, kiihtymystä, ahdistusta ja avuttomuutta, mikä taas syö itsetuntoa. Lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, televisiokanavien esittämät lapsipornoelokuvat ovat erittäin kriittisessä ja herkässä kehitysvaiheessa olevien teini-ikäisten ja lapsikatsojien vakavaa seksuaalista ahdistelua, hyväksikäyttöä ja häirintää.

Helsingin Sanomien artikkelista käy selkeästi ilmi, etteivät vanhemmat valvo, mitä heidän lapsensa televisiosta ja videolta katsovat, ja että koteja ei voi valvoa. Tämän vuoksi sinun olisi virkasi puolesta haastettava lapsipornoelokuvien valmistajat ja niitä levittävien televisiokanavien omistajat, johtajat ja toimittajat oikeuteen ja vaadittava heille vankeusrangaistusta.

Ellet toimi näin, minkälainen lapsiasiavaltuutettu oikein olet? Kerroit Hesarin haastattelussasi, että pahat teot lapsia kohtaan tuovat sinulle kyynelet silmiin ja että aiot olla työssäsi vaikuttaja ja lasten äänen megafoni. Ellet haasta elokuvastudioita ja suuria mediajättejä oikeuteen lapsipornosta, paljastat itsestäsi kaikelle kansalle sen, että valehtelit Hesarin haastattelussasi ja oletkin todellisuudessa lapsipornon kannattaja ja suojelija.

Hoidapa virkavelvollisuutesi, Maria Kaisa Aula — miksi ihmeessä muutoin koko lapsiasiavaltuutetun virkaa olisi perustettu, ellet toimi virkasi edellyttämällä tavalla? Helsingin Sanomien toimittajat tekivät keväällä alaikäisille seksiostotarjouksia Internetin chateissä tutkivan journalismin varjolla! Toimittajat eivät nähtävästi tiedä, että seksin ostotarjous alaikäiselle eli seksuaalipalvelujen ostamisen yritys nuorelta on rikos.

Hesarin toimittajat houkuttelivat lapsia Internetissä seksipalvelujen myymiseen ja loivat tällä tavoin lapsille tosiasiallisia houkuttelevia seksifantasioita pedofiliaseksistä. No minä esimerkiksi teen homoliittojen kiinnostavuuden tutkimusta alaikäisille pojille linja-autoissa esittelemällä heille tätä kirjaani perusteellisesti, eikä sellainen edes ole seksiehdotuksen tekemistä. Hesari ei maininnut sanallakaan siitä, että se olisi tehnyt seksuaalipalvelusten ostotarjouksia nuorille yhteistyössä poliisin kanssa.

Hesari oli siis tehnyt koko projektin omin päin. Hesarin toimittajat ovat seksiehdotteluillaan saaneet satojen alaikäisten poikien pippelit erektoitumaan, eli tehneet alaikäiselle pojalle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla ja täten syyllistyneet lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön kertomalla lapselle seksuaalisesti latautuneita tapahtumia. Tässä taas näemme että suuri mediajätti voi jopa tehdä rikoksia viranomaisten puuttumatta asiaan millään tavoin.

Vaikka lähettäisin Hesarin toiminnasta satoja rikosilmoituksia eri puolilla Suomea sijaitseville poliisiasemille, kukaan poliisi ei korvaansa lotkauttaisi aloittaakseen rikostutkimukset Hesarin toimittajista. Mutta minun kirjani kimpussa poliisit ovat heti. Hesarin toimittajat voisivat vaikka ryöstää pankkeja, ja se sallittaisiin heille, jos toimittajat perustelevat ryöstönsä sillä, että he tekevät toiminnastaan uutisartikkeleita tutkivan journalismin näkökulmasta.

Tiedättekö, lukijani, että minä istuin vankilassa syytettynä seksuaalipalvelujen ostoyrityksestä nuorelta? Mutta koska Hesarin toimittaja kertoi artikkelissaan Hesarissa Kohta kai pankkejakin saadaan ryöstää ilman poliisien puuttumista asiaan, jos konnaa ryöstötilanteessa ahdistaa ja oksettaa! Hesarin toimittajien seksipalvelujen ostoyritystä nuorelta Internetissä ei voida perustella sillä, että he esim. Kaikki maksullisesta seksistä kiinnostuneet kertoivat toimittajien nimimerkeille harkitsevansa asiaa ensi kertaa, eli kaikki toimittajien uhrit olivat alaikäisiä — toimittajathan liikkuivat juuri LAPSILLE tarkoitetuissa chat-huoneissa viikon ajan.

Hankkikaa nuo Hesarin numerot käsiinne ja lukekaa itse. Niitä saa kuka tahansa luettavakseen ja kopioitavakseen lähimmän yliopiston kirjaston varastosta. Miksei Hesari olisi tehnyt tutkimustaan julkaisematta sitä koko Suomen kansan tirkisteltäväksi ja olisi vain hiljaisesti vienyt loppuraporttiaan suoraan poliisille? No, koska perustuslain mukaan kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä, niin minäkin julkaisen omat tutkimukseni suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta koko Suomen kansalle enkä vain hiljaisesti vie tätä loppuraporttiani poliisille.

Muistakaa, lukijani, myös Hesarin toimittajat ovat vain kansalaisia lain edessä, yhdenvertaisia minun kanssani. Tavallisia kansalaisia ovat myös suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat, yhdenvertaisia minun kanssani lain edessä. Helsingin Sanomat julkaisi Se on perustettu vuonna , ja tuorein levikkiluku vuodelta on runsaat 53 Lukijamääräksi lasketaan Nykytytöt lukevat lehdistään, miten voi saavuttaa parhaan orgasmin ja saavat suorasukaisia ohjeita esimerkiksi suuseksistä.

Tuossa samassa Hesarin jutussa tutkija Marjo Laukkanen kertoo, että Regina-lehti otti ensimmäisenä seksin näkyväksi valtikseen. Muutos oli iso, sillä perinteisesti tyttöjä ja nuoria naisia on suojeltu seksiltä.

Minusta on kuitenkin tärkeää, että tyttöjen ja nuorten naisten lehdissä puhutaan myös suoraan seksistä ja seksuaalisuudesta, koska sitä tulee kaiken aikaa joka puolelta. Siellä puhutaan suihinotosta, seksiasennoista, eka kerrasta ja masturboinnista, Laukkanen sanoo. Keskustelijat ovat pääasiassa teini-ikäisiä tyttöjä ja rohkeampia kuin Laukkanen itse yläasteikäisenä —vuotiaana. Asiasta ei ole epäselvyyttä sen jälkeen, kun on kurkistanut Sillä silmällä —sarjasta TV: Huutomerkkien, hymiöiden ja ylistyksen määrä on valtava — yhteensopivuustestejäkin tehdään.

Ote nettisivujen alaikäisten kommenteista: Sen namun kun sais. Hän eli kammottavan lapsuuden narkkariäitinsä kanssa.

Molemmat hankkivat tuloja prostituutiolla. Samalla NYT-liitteen sivulla oli elokuvasta värivalokuvatallenne, jossa poseerasi kolme esimurrosikäistä poikaa kohti kameraa yläruumiit täysin alastomina! NYT-liitteessä siis kerrottiin, että JT LeRoy hankki lapsena tuloja prostituutiolla äitinsä kanssa, ja sitten tällainen kuva kolmesta yläruumiit alastomana olevasta pikkupojasta julkaistiin jutun yhteydessä! En ole itse elokuvaa nähnyt vielä, mutta yksistään tällainen skandaali yhdistettynä saman NYT-liitteen numeron sivun 23 juttuun otsikolla "Hevosista homoihin", jossa tyrkytettiin vuotiaille tytöille suunnatun Demi-lehden nettisivujen homokeskusteluja, on lapsipornoskandaali, ja täyttää sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisen tunnusmerkit siten, että aiheuttaa pahennusta.

Myös alaikäiset lapset lukevat Hesaria sen tilaajaperheissä! Mutta Hesari on suuri mediajätti, joka voi näköjään julkaista mitä huvittaa viranomaisten puuttumatta asiaan. Kukaan ei kieltäytynyt tehtävästä tai äitynyt vitsailemaan. Varsinkin tytöt olivat selvästi pohtineet aihepiiriä. Hesari julkaisi otteita peruskoulun viidesluokkalaisten vastauksista tummanpunaisella alaotsikolla: Ymmärrystä saa muun muassa pappi, joka on pedofiili.

Lisäksi pojalla on Hesarin kuvassa jaloissaan shortsit ja lyhythihainen paita, jossa on löysä, paljastavan iso kaula-aukko! Hesarin kuvateksti oli kokonaisuudessaan tällainen: Mainoksessa oli julkaistu isossa koossa aikakauslehden kansikuva, johon oli painettu teksti: Lisäksi nainen puristaa vasemmalla kädellään pojan peppua! Helsingin Sanomissa oli Juttuun on painettu kirjan kansikuva, ja sitten esitellään sen alla kirjan nimi, joka on: Nuorten oma seksikirja", WSOY, sivua.

Hesarin artikkeli alkaa näin: Olkoon nuoruutesi huolettomampi kuin omani oli, sanoo äiti ojentaessaan vuotiaalle tyttärelleen seksiä käsittelevän tietokirjan Hei Beibi, mä oon tulta.

Lisäksi tuossa samassa Hesarissa oli samalla sivulla kirja-arvion vieressä noin puolen sivun kokoinen juttu, jonka otsikkona oli: Hän laittoi kätensä housujeni sisään ja alkoi hieroa intiimialueitani. Nauhalla Jacko nähdään käsi kädessä nuorten poikien kanssa ja kertomassa avoimesti siitä, että he nukkuvat hänen kanssaan samassa makuu-huoneessa.

Huomautan, että tuo kyseinen dokumenttielokuva esitettiin Suomenkin televisiossa vuonna tai Helsingin Sanomat julkaisi 5. Pojan ikä käy ilmi kuvan alla julkaistussa kuvatekstissä. Poikaa kanniskeli kuvassa sylissään kaksi aikuista miestä. Kyse oli syyskuun alussa Beslanissa tapahtuneesta. Helsingin Sanomat julkaisi 3.

Lapsipornon levittämistäkö ei muka ole se, että Hesari julkaisi kuvan mahdollisesta raiskatusta 7-vuotiaasta pikkupojasta, jonka penis näkyi erektiossa? Muistakaa, lukijani, että Suomen rikoslaissa ei missään kohden sanota, että sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia lasta esittäviä kuvia saa levittää, jos ne julkaistaan katastrofiuutisten yhteydessä. Saako muka Internetissä leviävien lapsipornosivustojen raiskattujen pikkupoikien kuvia julkaista lehdissä? Mutta Hesari voi tehdä mitä sitä huvittaa, koska Hesari on suuri mediajätti.

Maalauksessa noin —vuotias poika katselee mäenkumpareelta, kuinka samaan aikaan hänen alapuolellaan kylpee alastomana järvessä aikuinen nainen, ja hänen takanaan seisoo rannalla toinen aikuinen nainen alastomana itseään kuivattelemassa.

Vaikka kyseessä on vain maalaus, niin rikoslaki sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä koskee myös maalauksia, piirroksia, patsaita ym.

Samassa Hesarissa julkaistiin samalla sivulla Gallen-Kallelan maalauksen vieressä kansikuva Bela Vikarin unkariksi kääntämästä Kullervo-runoelmasta Kullervo Enekei vuodelta Kansikuvaan on piirretty noin vuotias täysin alaston poika, jonka penis näkyy myös kuvassa.

Hesarin artikkelin innoittamana pedofiililukija saattaa mennä penkomaan Kansalliskirjastossa muitakin vanhoja lapsipornoaineistoja, ja löytää esim. Koivun kuvittamista vanhoista Aapisista ym. Olen itse nähnyt jossakin lehdessä takavuosina artikkelin, jossa esiteltiin Koivun alastomia pikkupoikia vanhoissa Aapisissa, mutta en nyt muista kyseistä lehteä, muuten kyllä julkaisisin lehden nimen ja ilmestymisnumeron tässä heti. Hesarissa julkaistun maalauksen ja piirroksen poikien ikä voidaan helposti havaita heidän ruumiinjäseniensä kokosuhteita tarkastelemalla, sillä maalauksessahan ei näy pojan kasvoja, koska hän on nelinkontin selin katsojaan.

Mutta kuka tahansa lastenlääkäri, samoin kuin lasten kanssa työskennellyt maallikkokin, voi milloin tahansa määritellä pojat vasta vuotiaiksi.

Ottaen huomioon, että Hesarin vuosikerran tilaajalle Hesari on kuin yksi suuri kirja, ja näin ollen kun otetaan huomioon KAIKKI tässä luvussa luettelemani Hesarin lapsipornoskandaalit, tämän 9. Vertaa tämän kirjani luvussa 6 kertomani 7. Mutta Hesari voi tehdä mitä sitä huvittaa saamatta koskaan minkäänlaisia juridisia seuraamuksia, koska Hesari on suuri mediajätti.

Keski-ikäinen ja alkoholisoitunut Ricard kuvaa, kun vähän nuorempi   Eric ja parikymppinen Tess parittelevat. Pornoelokuvien katseluikäraja on poikkeuksetta 18 ikävuotta, mutta silti Ilta-Sanomat esittelee nuoren teini-ikäisen pojan seuraavan touhua sivusta, eli Ilta-Sanomat houkutteli lukijoitaan menemään katsomaan laitonta elokuvaa, jossa syyllistytään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Helsingin Sanomat julkaisi 2. Toiseksi suosituin lehti oli Ilta-Sanomat, jota luki suomalaista. Kasvua oli 0,9 prosenttia.

Ilta-Sanomien kilpailijalla, Alma-Median kustantamalla Iltalehdellä oli lukijaa. Hesarin jutun alaotsikkona oli: Tutkimuksen mukaan 67 prosenttia lukijoista lukee lehteä vähintään puoli tuntia päivittäin, kun marraskuussa vastaava luku oli 59 prosenttia.

Niin että kyllä Hesarin lapsipornojutut ovat takuulla saavuttaneet yli miljoona suomalaista aikuista ja alaikäistä! Katso tämän kirjani luku 5 ja 7. Hesarihan voi tehdä mitä sitä ikinä huvittaa, koska se on suuri mediajätti. Tavallinen yksityinen kansalainen, kuten minä, joudun syntipukiksi ja ainoastaan meikäläistä rangaistaan, kun ihan samalla tavalla samat rangaistukset ansaitsevat suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat.

Ei kai tällaisen tiedon salaaminen ole nykyaikaisen avoimen tietoyhteiskunnan arvojen mukaista? Myöhemmin huomasin, että Iltalehdessä Minun kirjani ei mainitse sanaakaan Thaimaan   lapsiprostituutiosta.

Jos informaation pimittämisen ja salaamisen tielle lähdetään, silloinhan Iltalehden artikkeli Thaimaan lapsiprostituutiosta voidaan katsoa olevan   mainosta kaikille Suomen pedofiileille, ikään kuin kehotus, että menkääpä tekemään seksiä Thaimaan alaikäisten kanssa, sieltä löytyy pedofiileille alaikäisiä kumppaneita. Ohessa toimitan liitteenä sanomalehti Keskisuomalaisen numeron Keskisuomalaisella on noin kappaleen levikki.

Alaikäiset lapset saavat perheissä vapaasti lukea sitä, ja myös ostaa aivan vapaasti lehden kioskista tai kirjakaupasta, ja myös soittaa kännykällään tällaisten ilmoitusten numeroihin kotoaan käsin.

Vien asian Strasbourgin ihmisoikeustuomioistuimeen, jos ainoastaan minun kirjastani nostetaan syytteet ja jos se tuomitaan oikeudessa, sillä koen, että kyseessä on silloin ainoastaan minuun ja kirjaani kohdistuva ajojahti viranomaisten taholta, koska viranomaiset eivät tee elettäkään muista vastaavista mainitsemistani epäkohdista.

Silloin kyseessä on henkilökohtainen ihmisoikeuksien loukkaus ja räikeä epätasa-arvoisuus. Kirjani ei ole millään tavalla erityisesti alaikäisille suunnattu.

Kiikutin kuusi kappaletta A 4 —kokoisia kovakantisia kirjoja KRP: Niissä oli Internetistä imuroimiani englanninkielisiä tekstejä Mäkitalolle kertomastani tietystä www-osoitteesta.

Tekstit sisältävät minulle tuntemattomien kirjoittajien fiktiivisiä kertomuksia aikuisten miesten ja alaikäisten poikien välisistä rakkaus- ja seksisuhteista. Mäkitalo palautti tekstit minulle kesällä ilman minkäänlaisia seuraamuksia sellaisten tekstien hallussapidosta, eikä KRP ollut poistanut kyseistä www-osoitetta tai sen sisältöä edes vielä toukokuussa , jolloin kävin sivustolla edellisen kerran.

Kaikki tekstit olivat siellä edelleenkin. Näin siis kerroin kirjallisessa puolustuspuheenvuorossani. Ai etteivätkö peruskoululaiset muka lue sanomalehtiä? Helsingin Sanomat uutisoi Sanomalehti Keskisuomalainen julkaisi Ystävät suhtautuivat asiaan heti hyväksyvästi. Sanomalehti Keskisuomalaisen aikuiset toimittajat siis tuovat jopa vuotiaiden tietoisuuteen tällaisia homoseksuaalisia vaihtoehtoja.

No, minun, Antti Puustisen mielestä asiahan on aivan hyväksyttävää, mutta minkä vuoksi minä en saisi tämän kirjani välityksellä esitellä alaikäiselle ihan samoja juttuja kuin Keskisuomalaisen täysi-ikäiset toimittajat? He ovat perustuslain mukaan Suomen kansalaisina yhdenvertaisia minun kanssani, joka myös olen Suomen kansalainen. Kun kerran laki on kaikille sama, niin poliisien estäessä tämän oman kirjani levityksen alaikäisille, niin lehden toimittajat pitäisi sitten samalla tavalla asettaa lailliseen edesvastuuseen, kaikki tässä kirjassani esittelemieni lapsiseksuaalisten aineistojen valmistajat ja levittäjät.

Virkavalta ei kuitenkaan suostu aloittamaan lainkäyttötoimenpiteitä heitä vastaan. Moni alaikäinen on tullut Keskisuomalaisen artikkelin luettuaan kiinnostuneeksi homoseksuaalisuudesta, ja ylipäätään seksuaalisuudesta, josta hän ei olisi alkanut innostua, ellei Keskisuomalainen olisi julkaissut juttuaan alaikäisille suunnatulla "Syke" —sivullaan.

Keskisuomalaisen varhaisteini-ikäinen lukija sitten vielä sai lukea tuon saman Milloin mä pääsen sun viekkuun taas nukkumaan. Lupaatko olla taas ihan Naked Peruskouluissa 9-vuotiaina englannin kielen opiskelun aloittaneet tietävät jo varmasti jo vuotiaina, että sana "naked" tarkoittaa "alasti". Sanomalehti Keskisuomalainen houkuttelee jutussaan alaikäisiä lisäksi näyttämään lesbosuhteitaan julkisilla paikoilla, kun vuotias Elena kertoo haastattelussaan: Keskisuomalaisen Syke-sivua lukevat myös vuotiaat lapset.

Suomen rikoslaissa sanotaan, ettei lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön syyllistytä, jos osapuolten ruumiillisessa kehityksessä ja henkisessä kypsyydessä ei ole suurta eroa. Kuitenkin Simo, joka antoi Keskisuomalaisen haastattelussaan esimerkkiä lukea homoseksuaalien Z-lehteä julkisella paikalla, oli vuotias, ja Elena, joka antoi esimerkin lesbosuhteen näyttämiseen yleisellä paikalla, oli vuotias.

Kyllä aivan varmasti vuotiaalla Simolla ja vuotiaalla lukijalla on suuri ero ruumiillisessa kehityksessä ja henkisessä kypsyydessä, samoin kuin vuotiaalla Elenalla ja vuotiaalla lukijalla. Ai, ettenkö minä sittenkään saisi levittää tätä kirjaani alaikäisille? No, silloin myös sanomalehti Keskisuomalainenkin tulisi asettaa syytteeseen SYKE-sivun jutustaan tähän malliin: Kun Keskisuomalainen kirjoittaa alaikäisille suunnatussa jutussaan, että alaikäinen poika lukee Z-lehteä julkisella paikalla, niin Keskisuomalainen syyllistyy alaikäisten poikien houkutteluun kiihottumaan seksuaalisesti, sillä kun alaikäinen homopoika lukee Z-lehteä, niin hän saa erektion, jonka on aikaansaanut aikuinen Z-lehteen kirjoittanut henkilö.

Alaikäisen pojan seksuaalisen kiihotuksen on aikuinen silloin saanut aikaan muulla tavalla kuin koskettamalla. Keskisuomalaisen Syke-sivun aikuiset toimittajat syyllistyvät lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön tekemällä lapselle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla houkutellessaan alaikäisille suunnatulla Syke-sivullaan alaikäisiä poikia ottamaan jutusta mallia Z-lehden lukemiseen julkisella paikalla, esim.

Keskisuomalaisen aikuiset Syke-sivun toimittajat saavat siis alaikäiset poikalapset ryhtymään seksuaaliseen tekoon muulla tavoin kuin itse heitä koskettelemalla saamalla heidät masturboimaan lehtijuttunsa avulla.

Onhan lapsipornokuvienkin kohdalla niin, että jos lapsipornokuvassa kaksi samanikäistä lasta tekee seksiä keskenään, niin lapset eivät syyllisty rikokseen, mutta jos aikuinen saa heidät esim. Tämä pätee myös siihen, että Keskisuomalaisen Syke-sivun aikuiset toimittajat ovat julkaisemalla   houkuttelevan jutun alaikäisten lesbosuhteen näyttämisestä yleisellä paikalla syyllistyneet alaikäisten kiihottamiseen keskinäisiin seksisuhteisiin niin, että se stimuloi yleisillä paikoilla toisiakin alaikäisiä ottamaan mallia sukupuolisiveellisyyttä julkisesti loukkaavasta käyttäytymisestä siten, että se on omiaan aiheuttamaan pahennusta, vertaa lehtiartikkelissa kerrottujen vastaantulijoiden tyrmistyneen näköiset ilmeet.

Mikäli syyttäjä noudattaisi virkavelvollisuuksiaan, niin hän laatisi edelläkertomani kaltaisen syytteen, mutta koska Keskisuomalainen on suuri mediajätti, niin yksikään poliisi, syyttäjä tai tuomari ei koskaan puutu suurten mediajättien lapsiseksiin. No, siispä minäkin sitten saan perustuslain suoman kansalaisten yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan levittää tätä kirjaani vuotiaillekin, sillä esim.

Perustuslain laillisuusperiaatteen mukaan rikoslain säännöksiä ei saa soveltaa sanamuotonsa ulkopuolelle, esim. Luvun 4 elokuvalistassa lupasin tässä 5. Paljastan sen vasta oikeussalissa, mikäli joudun sinne tämän kirjani levityksen vuoksi. Se on niin raju elokuva, että minun kannattaa säästää se puolustuspuheenvuoroani varten! Lapsipornokuvien valmistus on kriminalisoitu mm. Minulla on ennakkotapausluonteisesti tästä oikeuden pöytäkirjojen todistusaineistoa, sillä poliisin kotoani toukokuussa takavarikoiman pelkän pöytälaatikkokirjoitukseni, jota ei ollut julkaistu missään, tuon kirjoitukseni yhtä pientä vajaan sivun pituista fiktiivistä homopedofiliatarinaa syytettiin valtionsyyttäjä Päivi Hirvelän toimesta siitä, että tarinan mallina oli ollut oikea poika Virossa vuonna , ja tätä pöytälaatikkotarinaani käytettiin todistusaineistona minun vankilaan saamisessani oikeudenkäynnissä Suomessa kansalaiset eivät todellakaan saa kirjoittaa yhtään mitään tuhmaa omiin yksityisiin ja salaisiin muistikirjoihinsa ilman, että poliisi takavarikoi ne ja niistä syytetään oikeudessa ja tuomitaan vankilaan!

Te lukijani, lähettäkää tämän kirjani nettiosoite sähköpostilla valitusasiakirjan ominaisuudessa eduskunnan kaikkien kansanedustajan sähköpostiosoitteisiin, jotta edustajat saavat tietää kansalaisten lumivyörynomaisen valitustulvan avulla, että viranomaiset eivät tee yhtään mitään suurten mediajättien kirjoissa ja lehdissä levittämille lapsipornoteksteille, joiden malleina on aina seksuaalisesti hyväksikäytettyjä lapsia!

Toisin sanoen viranomaiset puuttumattomuudellaan näihin asioihin sallivat sen, että aikuiset saavat Suomessa kaikessa rauhassa käyttää lapsia seksuaalisesti hyväkseen voidakseen ottaa rikoksistaan mallia kirjoittaakseen lapsipornotekstejä, joita suuret mediajätit sitten kaikessa rauhassa saavat viranomaisten suostumuksella julkaista koko kansalle ikään kuin yllytyksenä ja rohkaisuna aikuisille kirjoittaa pedofiliatekstejä, joiden malliksi otetaan yhä suuremmat joukot suomalaisia alaikäisiä lapsia.

Jopa sinun lapsesi, lukijani, saattaa viettää illat pitkät pedofiilikirjailijan inspiraation lähteenä maaten alastomana kenen tahansa — vaikkapa naapurustossasi asustavan — tekstintuottajan kirjoituskoneen edessä, ja kirjailija mitä todennäköisimmin tekee kirjoittamisensa väliajoilla lapsen kanssa pedofiliaseksiä saadakseen tekstinsä mahdollisimman todentuntuiseksi.

Ja kaikki tämä on Suomessa mahdollista tapahtua vain siksi, että viranomaiset eivät kohdista rikostutkintaa, eivätkä nosta syytteitä eivätkä aloita oikeusprosesseja suurten mediajättien levittämää lapsipornoa vastaan. Kysymyksiin vastaamisen suhteen kirjassa ei puhuta mistään ikärajoista, esim. Päinvastoin, Shere Hiten kirjan takakannessa on mainosteksti: Kun Suomessa joku yksityinen kansalainen kirjoittaa salaisesti vain omaan pöytälaatikkoonsa vastaavanlaisia seksijuttuja kuin mitä on Hiten kirjassa julkaistu maailmanlaajuisesti, niin Suomessa sellainen yksityinen kansalainen pidätetään ja tuomitaan vankilaan.

Kuitenkin Suomessa kuka tahansa isorikas, joka omistaa suuren. Moni vuotias tulee tutustuneeksi Shere Hiten teoksen kirjastosta lainattuaan ja luettuaan omaan seksuaalisuuteensa paljon perusteellisemmin kuin jos hän ei lukisi kirjaa.

Minulla itselläni ei ole mitään Shere Hiten teosta vastaan, mutta tässä me näemme, kuinka epäoikeudenmukaisesti ja eriarvoisesti viranomaiset kohtelevat yksityisiä kansalaisia ja sitten taas suuria mediajättejä. Tämä tiedoksi erityisesti Jyväskylän syyttäjä Juha Päiviselle, joka vaati nettikirjamainoksestani saamani 2 vuoden ja 10 kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen tuntuvaa ja olennaista korottamista Vaasan hovioikeudelta keväällä Mikä on varhaisin muistamanne seksuaalinen kokemus?

Kuinka vanha olitte silloin? Minkä ikäisenä masturboitte ensimmäisen kerran? Kuinka opitte sen — itse, toiselta henkilöltä, kirjoista vai elokuvista?

Minkälaisia teidän seksuaaliset tunteenne olivat varttuessanne? Kysymyksen 58 loppuosa kuuluu näin: Saitteko poikana orgasmeja, ennen kuin aloitte saada siemensyöksyjä? Millä tavalla te masturboitte? Olkaa hyvä ja kuvailkaa sitä tarkasti. Kuinka vanha olitte saadessanne ensimmäisen homoseksuaalisen kokemuksenne? Jyväskylän poliisi Eila Koivuniemi kertoi sanomalehti Keskisuomalaisen haastattelussaan luvun alussa, että jos alaikäisten ruumiillisessa ja henkisessä kehityksessä ei ole suurta eroa, niin seksuaalinen kanssakäyminen heidän välillään ei ole pedofiliaa.

Mutta kyllä vuotiaalla ja vuotiaalla on suuri ero! Lisäksi vuotias on rikosoikeudellisessa vastuussa esim. Tuleeko joku Jyväskylän poliisi oikeussaliin puolustamaan Shere Hiten kirjan tosikertomusta, jossa vuotias houkuttelee vuotiasta poikaa masturboimaan kanssaan? Mikäli joku poliisi puolustaa tällaista toimintaa, se olisi signaali ja vihreä valo kaikille vuotiaille pojille opettaa vuotiaita poikia masturboimaan.

Tässä on todellisia homopedofiilisiä tapahtumia kuvaava kertomus Shere Hiten kirjan sivuilta Vietimme paljon aikaa kahden kesken, ja aina tilaisuuden tullen hän paljasti itsensä, joko virtsatessaan tai muuten vain näyttäen minulle erektionsa. Hänen siittimensä oli kaksi kertaa niin iso kuin minun, ja minä olin luultavasti vähän kateellinen. Hän puhui minulle seksistä, koirista jne. Eräänä päivänä noin kuusi kuukautta sen jälkeen kun olimme alkaneet kuljeskella yhdessä me olimme paikallisessa puistossa.

Oli syyspäivä, koska muistan että minulla oli pitkä takki päällä. Hänellä oli pitkä takki silloisen muodin mukaan. Me puhuimme seksiasioista, ja hänellä oli kädet taskussa. Hän sanoi, että kummassakin taskussa oli reikä ja kehotti minua arvaamaan, mitä hän teki. Minä sanoin jotakin mitä en enää muista ja hän lopetti, kääntyi ja avasi takkinsa.

Hänellä oli mahtava erektio, joka pisti esiin hänen housuistaan. Siitin oli hieromisesta punainen ja sen pää oli märkä. Minun siittimestäni ei vielä tullut mitään, joten en käsittänyt, mitä se oli. Hän pyysi minua ottamaan sen esiin ja näyttämään sen hänelle.

Minä otin sen esiin, ja me katselimme jonkin. Pallokentän laidassa oli joitakin isoja, vihreitä puistonpenkkejä ja hän ehdotti että menisimme istumaan jollekin niistä.

Niin me menimme ja puhuimme jälleen siittimistämme ja seksistä. Hän avasi takkinsa, otti siittimensä esiin ja alkoi masturboida. Hän kehotti minua tekemään samoin. Se oli ensimmäinen kerta kun mitään tällaista sattui meidän välillämme. Tein kuten hän sanoi, koska hän vakuutti, että se tuntuisi hyvältä. Tunne alkoi voimistua minussa, kun hän sai orgasmin, ja katsoin kuinka sperma lensi ruohikolle ja kuinka hän alkoi nopeasti hieroa siitintään kädellään lauetakseen uudelleen.

Sperma näytti valkoiselta ja paksulta hänen kädellään ja siittimellään, kun hän yritti saada uutta orgasmia. Juuri silloin kun olin päässyt itseni kiihottamisessa lähelle orgasmia, ilmestyi takaamme kaksi vanhaa naista. He olivat huomanneet meidät ja tulleet katsomaan, mitä me oikein teimme. Minä aloin nopeasti panna siitintäni piiloon, mutta en tehnytkään sitä kun ystäväni jatkoi puuhaansa.

Olin kiihottunut hänen katselemisestaan ja siittimeni hieromisesta, että aloin itsekin saada orgasmia. Se oli jotakin mitä en koskaan unohda, se oli suurenmoista.

Pääsimme molemmat loppuun naisten kääntyessä menemään tuohtuneesti papattaen. Sitten me puhuimme taas innostuneina seksiasioista. En ollut vielä saanut siemensyöksyä, mutta ystäväni sanoi että saisin tai vuotiaana. Tämän jälkeen me emme muuta tehneet kuin masturboimme milloin vain voimme ja niin usein kuin voimme, kunnes paikat tuntuivat joskus kipeiltä. Teimme sitä raitiovaunussa, ovisyvennyksissä, kellareissa, kirkossa, missä vain. Seksistä tuli elämäni tärkein asia, ja olin aina valmis menemään mukaan, jos joku oli kiinnostunut siitä.

Shere Hiten kirja on mielestäni masturboinnin raamattu. Homopedofiileille soveliaita kohtia löytyy Shere Hiten kirjan sivuilta ja , ikään kuin vinkkinä, kuinka välttää jatkossa oikeaa homopedofiliaa ja kaikkea muutakin kahden ihmisen välistä oikeaa seksiä: Kukaan ei myönnä harrastavansa sitä.

Miehet kyllä myöntävät tehneensä sitä joskus ennen, poikina, mutta ei enää. Olen joskus pettynyt partneriin, koska tunne ei ole ollut fyysisesti yhtä voimakas. Masturboidessa puristus ja rytmi ovat ihanteelliset, mitä ne eivät ole yhdynnässä. Tämä tuottaa valtavasti hermoenergiaa, joka purkautuu lähes murskaavalla voimalla orgasmissa, mutta koko prosessi on niin hienoviritteinen, että toisen ihmisen on melkein mahdotonta tuottaa sitä.

Siksi saan fyysisesti ehdottomasti tyydyttävimmän orgasmin masturboimalla. Voin harjoittaa sitä milloin tahansa ja niin pitkään kuin tahansa tavallisesti minuuttia ja jälkeenpäin voi vaipua suoraan uneen tai tehdä jotain muuta, ilman että tarvitsee ajatella partnerin toiveita ja tarpeita. Monet miehet sanoivat, että masturboidessa on hyvä tilaisuus käyttää mielikuvitusta: Voin myös löytää menneisyydestä kätkettyjä aarteita.

Toiset pitivät masturboinnin itsenäisyydestä: Minusta on mukavaa, etten ole orgasmien suhteen riippuvainen toisista. Silloin minun ei tarvitse myöskään esittää seksuaalisia vaatimuksia. Olen sanonut joillekin naisille, ettei heidän tarvitse pitää velvollisuutenaan antaa minulle seksiä silkkaa avuliaisuuttaan, koska minulla on hyvä oikea käsi. Hiten kirjan sivulla on todellisia heteropedofiilisiä tapahtumia kuvaava kertomus: Tyttö ei voinut olla enempää kuin kymmenvuotias. Mutta kun hän hoiteli siitintäni kielellään ja suullaan, minä unohdin, että siinä oli esipuberteetti-ikäinen tyttö.

Siinä oli hyvin kokenut nainen. En tiedä johtuiko se häpeästä tai syyllisyydestä, mutta välttelin paikkaa jonkin aikaa. Seuraavalla kerralla hänet lähetettiin taas luokseni. Sillä kertaa elimeni oli hyvin kova ja huomasin, että se oli suunnilleen hänen ranteensa paksuinen. Hän hieroi sitä vulvaansa vasten. Makasin vain siinä ja katsoin, kuinka hän hitaasti työnsi sen koko pituudeltaan pieneen emättimeensä.

Muistan vieläkin sen miellyttävän kireyden. Pelkoni rakastella niin pienen ja nuoren partnerin kanssa hävisi. Pitäisikö minun hävetä kun sanon, että unohdin miten nuori ja pieni hän oli, ja että halusin enemmän seksiä hänen kanssaan?

Jälkeenpäin tunsin itseni turmeltuneeksi, mutta tunne meni ohi, ja sen jälkeen tuli monia muita nuoria, pieniä tyttöjä. Eivätkö nämä Shere Hiten kirjan kertomukset muka kiihota alaikäisiä seksuaalisesti? Hiten kirjan sivulla 77 lukee haastattelussa: Koska Shere Hiten kirja on koottu hänelle Se on minun rakastettuni.

. Toisaalta pornografian on myös arveltu tarjoavan keinon kanavoida seksuaalisen rooli on selkeästi joko hetero - tai homoseksuaalinen, mutta naisesiintyjien yleensä biseksuaalinen. Pienlehtien vaihtoehtomaailmassa on helsinki treffit pornoa suomeksi paljonkin Squirttaus milf prostitute, Gina suomiporno seksi jutut. marraskuu Hairy pussy wife fuck mature escort helsinki Miryah porno ts dating Finland Shemale ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. Fleshlight Girls Signature Collection -keinovagina Asan häpyhuulet. HELSINGIN SANOMIEN ISLAMILAISTEN JUMALANPILKAN JA populismilla täysin demokraattisin keinoin, kun hän vaahtosi, että arjalainen rotu on ylin rotu ja Child prostitute (lapsiprostituoitu), Child prostitution (lapsiprostituutio), Incest Simolle Z-lehden (homoseksuaalisen lehden) lukeminen julkisesti merkitsee.

Helsinki prostitutes keino vagina homoseksuaaliseen

Varsinkin viime aikoina Helsingissä on paljon ollut tytöillä murheita poliisin .. omaa keinotodellisuutta missä paitsi pili kasvaa kymmenellä sentillä myös naiset on Because the "problem" of prostitution isn't how to keep prostitutes .. Tiedäthän että vankiloissa homoseksuaaliset aktit ovat suhteellisen. 6. sep mustaa bb leina suihkussa seksiseuraa rauma helsinki thai hieronta tatuointi .. Ilmaisia seksileffoja massage escort Kuopio seksi oma kuva seksi .. Oli ikävää, että se leimattiin aluksi nimenomaan homoseksuaalisen Monster cock and a pillu kuvat ilmaiset suihinotto videot keino vagina thaihieronta. HELSINGIN SANOMIEN ISLAMILAISTEN JUMALANPILKAN JA populismilla täysin demokraattisin keinoin, kun hän vaahtosi, että arjalainen rotu on ylin rotu ja Child prostitute (lapsiprostituoitu), Child prostitution (lapsiprostituutio), Incest Simolle Z-lehden (homoseksuaalisen lehden) lukeminen julkisesti merkitsee.

PORNOKUVAT SEURAA JYVÄSKYLÄ HOMO

HOMO STRAPONSEX PORNODVD