Homoseksuaaliseen suuri kulli sihteeri hämeenlinna

Myyr York Times Lue ilmaiseksi! Matkailuopas Matkamies Lue ilmaiseksi! Aamuset Kaupunkimedia Lue ilmaiseksi! Terve potilas Lue ilmaiseksi! Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi! Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Kun nelikko tulee kultalaatikon kanssa Rummeniggen luo, tämä yrittää tarjota miehille rahaa ja varoittaa Northista.

North astuu esiin ja kehottaa miehiä jättämään kullan ja lähtemään. Elmeri ryhtyy tappeluun, mutta joutuu alakynteen ja aseella uhkaava North kertoo tarinan vuodelta North oli ampunut Kyrpä-Joosepin, mutta joutunut pakenemaan Erä-Jorman ja Naamangan käytyä hänen kimppuunsa.

Kulta-aarre oli jäänyt moottoripyörän sivuvaunuun, jonka kullankaivajat kätkivät. Nyt North haluaa omansa takaisin. Elmeri pyytää viimeisenä toivomuksenaan tupakan, mutta kun North ei anna, Elmeri raivostuu ja heittää saksalaisen ulos ikkunasta ja pelastaa myös kylmähuoneeseen suljetut ylilääkärin ja -hoitajan. Komisario Kulkunen selvittää tapausta. Nelikon lähtiessä matkaan Elmeri paljastaa, ettei hän olekaan kuolemansairas.

Lopuksi Elmeri esittelee Vanessansa kanssa kasvattamaansa lapsilaumaa ja kertoo toisten elokuvan sankareiden myöhemmistä elämänvaiheista. Hyvä ettei ota kultamitalia. Parhaistakin Uuno Turhapuroista Kummeli Kultakuume eroaa viimeistellyn työn ansiosta. Uuno-elokuvia on aina rasittanut nerokkaiden oivallusten ja välinpitämättömän elokuvatyön välinen kuilu.

Viimeiset Uunot ovat olleet väkisin väännettyjä, ja Kummeli jää voittajana tantereelle. Kultakuume paljastaa räikeästi, miten suttuisia Körmyt ovat ja miten laskelmoidun särmättömiä Pekot ovat. Mutta Timo Koivusalo haluaakin käydä fiksusta.

Kummelin äijillä ei ole sitä ongelmaa. Elmeri-paran isän nimikin on Kyrpä-Jooseppi, ja riu'ulla istuminen on koko seikkailun ydin. Elokuvassa on myös actionia ja dialogissa herkullisia yksityiskohtia, joita ei kaikkia suinkaan alleviivata. Kultakuume on varsin tyylikäs huumorielokuva. Sitä katsoessaan kokee kummallisesti olevansa turvallisessa kyydissä.

Kummelin räävittömyys on rehellistä. Siihen sisältyy vakavasti otettava elämänkatsomus, jossa on hyväksymisen kautta saavutettua sydämellisyyttä: Kummeli ei pidä yleisöä tyhmänä, korkeintaan lapsellisena. Tapani Maskula Turun Sanomat 6. Kun kansainväliset viihdetehtaatkin suoltavat nykyisin markkinoille aivan ala-arvoista vessahuumoria, ei liene ihmettelemistä jos suomalaiset nyrkkipajat haistattavat samaa.

Kummatkin pelaavat siis varmoilla valteilla, mutta viimeksi mainitut pärjäävät paremmin koska moukkamaisuuden varjolla voi herjata melkein mitä tahansa tarvitsematta pelätä liian vahvaa leimautumista.

Kyseisen koomikkoryhmän totiset maneerit ovat sen verran vaisuja, etteivät heidän hullunsa tai homonsa loukkaa ketään. Tarmo Poussukaan Ilta-Sanomat 4. Patavanhoilliseksi tiedetyssä Hollywoodissakin uskalletaan jo tehdä elokuvia esim.

Kultakuumeessa sen sijaan homo on huvittava juuri homoutensa vuoksi. Näin Kummelit pönkittävät ikivanhoja ennakkoluuloja. Antti Selkokari Aamulehti 5.

Kova on kaipuu maailmaan, jossa ulkomaalaista sanotaan neekeriksi, koska aina on niin sanottu. Suvaitsevaisuus on Kummeli kultakuumessa sitä, että kaveria ei jätetä vaikka se olisi homokin. Lopulta elokuva kuitenkin toivottaa homot ja heterot omiin maailmoihinsa, edelliset sipsuttelemaan röyhelöissä ja jälkimmäiset siittämään lapsia sellaisen liudan että kanitkin jäävät toiseksi. Kummat ovat itse asiassa huvittavampia?

Tamperelaisen Kummeli-ryhmän ensimmäinen elokuva Kummeli Stories oli ollut niin hyvä yleisömenestys noin katsojaa , että jatkoa seurasi kahden vuoden kuluttua: Kun ensimmäisen elokuvan rakenne oli ollut sketsimäinen, toisessa elokuvassa panostettiin kantavaan tarinaan ja selväpiirteisiin henkilöhahmoihin.

Työvaiheessa käsikirjoitus kulki Porkkana-ryhmän ja Heikki Vihisen nimissä, elokuvan alku- ja lopputeksteissä käsikirjoittajiksi on merkitty Heikki Vihinen ja Timo Kahilainen. Aidon Kummeli-huumorin ryydittämänä elokuva saavuttaa legendaariset mittasuhteet. Meidän elokuvassa roolihahmojen äärilaidat kuitenkin ystävystyvät.

Kummeli Kultakuume kuvattiin 21 kuvauspäivässä heinä-elokuussa eri puolilla Suomea: Hämeessä, Uudellamaalla ja Lapissa.

Elintarviketehtaan pihan kaahauskohtauksessa 35 mm: Kuvauspaikkana toimineen talon omistaja Matti Anttola on lopputeksteissä kiitosten sijasta merkitty näyttelijäluetteloon. Kuvauksista syntyi 28 minuutin seurantadokumentti Making of Kummeli Kultakuume Samuli Korhosen ohjaamana. Esityskierroksellaan Kummeli Kultakuume keräsi noin katsojaa eli jonkin verran enemmän kuin ensimmäinen Kummeli-elokuva ja se oli myös vuoden ylivoimaisesti paras kotimainen yleisömenestys.

Tammikuussa Keuhkovammaliitto huolestui elokuvaan sisältyvästä runsaasta tupakanpoltosta ja lopputekstien kiitoksista tupakkayhtiö BAT Finland Oy: Järjestö uumoili asiassa tupakkalain vastaista mainontaa ja harkitsi valitusta Tuotevalvontakeskukselle, mutta ei lopulta ryhtynyt toimenpiteisiin. Kummeli Kultakuumeen jälkeen ryhmän jäsenet ovat jatkaneet muusikkoina ja television sketsiviihteen tekijöinä.

Heikki Vihinen, joka ei varsinaisesti enää kuulunut ryhmään, nimitettiin vuoden alusta Tampereen Teatterin johtajaksi. Seuraavaksi Kummeli-ryhmän jäsenet tekivät Pekka Karjalaisen ohjaamana elokuvan Kummelin Jackpot Herms Niel Mieskuoro, laulu saksaksi off , neljä kertaa, yht.

Raul Reiman Heikki Silvennoinen, laulu, ja studio-orkesteri off, autoradio , kahdessa osassa, yht. Katson autiota hiekkarantaa Säv. Juha Vainio 1 Ritva Jalonen, laulu, ja studio-orkesteri off, autoradio , 1' 00". Ralph Siegel, san, Bernd Meinunger, suom. Juha Vainio 1 Heikki Silvennoinen, laulu, ja studio-orkesteri off, radio , kolme kertaa, yht. Gaetano Savio - Amerigo Cassella, suom. Danielle Vezolles - Michel Jouveaux, suom.

Avaa sydämesi mulle Säv. Kummelit Kummelit ja Ritva Jalonen, laulu, ja studio-orkesteri off, lopputekstit , 3' 35". Kummelit ja Ritva Jalonen; cd-albumilla Kummeli: Timo Kahilaisen säveltämän taustamusiikin osat ovat "Niksula" 1' 51" , "Pääteema" yht. Sävellykset on sovittanut Timo Kahilaisen kanssa Heikki Hela. Heikki Silvennoinen on säveltänyt "Lääkäri-teeman" 0' 38" , Kahilainen, Silvennoinen ja Hela ovat säveltäneet ja sovittaneet "Väkivalta-teeman" 3' 08".

Timo Kahilainen ja Heikki Vihinen laulavat radion mukana lauluja Titanic ja Katson autiota hiekkarantaa.

Ravintolaorkesteri esittää lopun Jukka Kuoppamäen säveltämästä ja sanoittamasta laulusta Kultaa taikka kunniaa off , 0' 05". Etusivu Info Suomen kansallisfilmografia Elokuvat Tiedonkeruu. Etusivu Info Elonet Toimituskunta Yhteystiedot Tekijänoikeudet Palaute Suomen kansallisfilmografia Suomalaisen elokuvan vuosikymmenet Suomalainen elokuvatuotanto — Kansakunnan synty: Suomalainen yhteiskunta — Teuvo Puro elokuvaohjaajana Varhaiset suomalaiset uranuurtajat Suomalainen elokuvatuotanto — Anna-Liisa — kotimainen taidefilmi Armeija astuu valkokankaalle — Meidän poikamme -elokuvan taustaa ja tarkoitusperiä Erkki Karu ja hänen aikakautensa Suomalaisen elokuvan pientuottajat —luvuilla Tidig svensk och finsk filmproduktion Öljy, josta palava isänmaanrakkaus imee voimansa - Kalle Kaarna ja elokuvat Valentin Vaalan Fennica-kausi Gustaf Molin — Suomalaisen elokuva-alan unohdettu suuruus Suomalainen elokuvatuotanto — Öljy, josta palava isänmaanrakkaus imee voimansa — Kalle Kaarna ja elokuvat — Valentin Vaalan Fennica-kausi Äänielokuva tulee Suomeen T.

Särkän kansallinen lähetystehtävä Wilho Ilmarin ja Hannu Lemisen vieraat miehet Suomalainen elokuvatuotanto — Intohimon roviot — Teuvo Tulion Sellaisena kuin Sinä minut halusit, Rakkauden risti, Levoton veri Lankeemus ja pelastusarmeija — sodanjälkeinen ongelmaelokuva Simo Penttilä -elokuvat Sodan, säännöstelyn ja jälkihoidon vuodet Suomisen perhe -elokuvat Tet-Lea-Valentin — luvun moderni komedia Valkoiset ruusut vain sinulle: Hannu Leminen ja romanttinen melodraama Suomalainen elokuvatuotanto — Elokuva Siljasta Valkoinen peura Kun on tunteet Suomalaisen värielokuvan synty Tuntematon sotilas Lättähatut ja piukkapöksyt valkokankaalla Suomalainen elokuvatuotanto — Elokuvamies Jörn Donner Merkitystä etsimässä Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut — Spede-elokuvat ennen Uuno Turhapuroja Suomalainen elokuvatuotanto — "Anteeksi, mistä kakkosstudiolle?

Heikki Vihinen James Kagelberg, "Jönssi". Mari Turunen Rasinkangas, Niksulan mielisairaalan ylilääkäri. Kari Hietalahti Kulokoski, Niksulan mielisairaalan ylihoitaja. Vesa-Matti Loiri paroni Eugen von Lahtinen. Kalle Holmberg komisario Kulkunen. Aake Kalliala elintarviketehtaan alijohtaja.

Vesa Vierikko Herman Göring. Tapio Liinoja Isä Aleksei, Elmerin velipuoli. Oiva Lohtander Karl-Heinz Rummenigge. Paavo Salmi elintarviketehtaan ylijohtaja. Mika Eloranta Seppo, mielisairaanhoitaja. Kimmo Eloranta Lasse, mielisairaanhoitaja. Reija Jassu nainen elintarviketehtaalla.

... Kari Hietalahti Kulokoski, Niksulan mielisairaalan ylihoitaja. Anssi Nykänen ravintolaorkesterin rumpali. Kummeli Kultakuume kuvattiin 21 kuvauspäivässä heinä-elokuussa eri puolilla Suomea: Elmeri pyytää viimeisenä toivomuksenaan tupakan, mutta kun North ei anna, Elmeri raivostuu ja heittää saksalaisen ulos ikkunasta ja pelastaa myös kylmähuoneeseen suljetut ylilääkärin ja -hoitajan. Kai Tikkala mielisairaalan potilas. Kreditoimattomat näyttelijät Esa Muittari poliisi. Tarkastus- ja tekniset tiedot Tarkastustiedot.

Seksitreffit omakuva kamasutra homoseksuaaliseen asennot

HOMO TS FINGERBORG NUATHAI

Työvaiheessa käsikirjoitus kulki Porkkana-ryhmän ja Heikki Vihisen nimissä, elokuvan alku- ja lopputeksteissä käsikirjoittajiksi on merkitty Heikki Vihinen ja Timo Kahilainen. Kyseisen koomikkoryhmän totiset maneerit ovat sen verran vaisuja, etteivät heidän hullunsa tai homonsa loukkaa ketään. Niksulan mielisairaala Ylilääkäri Rasinkangas kuulee hoitajien selontekoa Elmeristä ja suuttuu, kun kuulee konfliktin syntyneen. Talouselämä ja yritystoiminta Rummenigge soittaa Göringille, joka välittää tiedon kullasta Saksaan.