Käytetyt homoseksuaaliseen pikkuhousut naisseuraa

Mua naurattaa ja ehkä vähän kyllästyttääkin jo tämä kauhea joka tuutista tunkeva homohypetys. Olen tasa- arvoisen ja oikeudenmukaisen kohtelun kannalla, ehdottomasti. Ne arvot koskevat kuitenkin ihan kaikkia ihmisryhmiä, ei mitenkään erityisesti pelkästään homoseksuaaleja.

Nyt tuntuu siltä, että jos et hypetä joka sekunti homoja, niin olet "homofoobikko" tai muuten vajaaälyinen, vaikka kyse ei ole siitä. Ei edes siitä, että sinulla olisi mitään homoja vastaan! Ketään ei pidä syrjiä esim. Miksei kaikkien muiden oikeuksista olla yhtä lailla huolissaan? Mikä tekee homoista jotenkin ylivertaisen muihin ryhmiin nähden? Ja ennen kuin kukaan ajattelee, että vihaan homoja, niin ei, parhaisiin ystäviini kuuluu heitä kyllä, mutta ollaan jopa yhdessä vähän ihmetelty tätä tavatonta rummutusta, ikään kuin se olisi maailman ainoa asia ja siitä olisi kaikkien pakko ajatella samoin..

Mua ei naurata, kun luin tämän sun kommentin. Mikä on sellainen taho, joka normittaa sua, jos et "hypetä" joka sekunti homoja? Ja mikä taho tai mitkä toimijat väittävät, että homot ovat ylivertaisia suhteessa muihin?

Ja ihanko oikeasti rinnastat lihavuuden ja homouden? Ja entäs sitten sukupuolen ja uskollisuuden liittyminen prideen? Suosittelen pohtimaan toisenkin kerran. Kysyt, miksei kaikkien muiden oikeuksista olla yhtä lailla huolissaan?

Pitäisikö sinun mielestäsi siis sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista olla hiljaa, koska "kaikkien" oikeuksia ei ajeta samalla tavalla? Tämä vastauksesi osoittaa juuri sen ongelman mikä tähän liittyy: Siihenkin olen aika kyllästynyt ;   En esim. Näin toki päivittäin tapahtuu, mutta siitä ei ilmeisesti olla huolissaan eikä sen takia olla valmiita nousemaan barrikadeille. En tiedä, miksi olisi eri asia tulla syrjityksi sukupuolisen suuntauksen kuin vaikka painoindeksin takia, jos niillä ei ole mitään tekemistä työssä suoriutumisen kanssa?

Kaikenlainen syrjiminen, kaikenlaisten ihmisten, on aina väärin, oli syy mikä tahansa. Eikö yhdenvertaisuus ole juuri sitä, että kaikki ovat samanarvoisia ja saavat saman kohtelun, jolloin ei myöskään vähemmistön agenda ole sen tärkeämpi kuin muidenkaan?

Se, että yhtä ryhmää ja ideologiaa pidetään jatkuvasti esillä, antaa sen mielikuvan , että he olisivat jotenkin ylivertaisia, joiden asia ja sanoma on tärkeämpi kuin minkään muun tahon. Vai miksei sitten minkään muun takia järjestetä vastaavaa?

Niin, en tosiaan sanonut, että homojen oikeuksista pitäisi olla hiljaa, kunhan ihmettelin, miksei kenenkään muiden oikeuksien puolesta olla valmiita kampanjoimaan samalla volyymilla.. Ymmärrän, että homojen tilanne ja oikeudet eivät ole olleet menneisyydessä hyvät, ja on oikein ja tärkeää, että siihen on saatu muutos.

Uskon, että valtaosa meistä suhtautuu varsin ongelmitta homoihin. Sitten on aina se porukka, jotka eivät hyväksy ja jotka eivät suhtaudu, kukin omista syistään johtuen. En tiedä, mikä siihen auttaisi, mutta tuskin tämä "pakkosyöttö" ainakaan? Pelkään, että hyvä ajatus ja tarkoitus jää tässä lopulta jalkoihin ja alkaa kääntymään itseään vastaan, kun ihmiset saavat ns. Saatan olla tietysti väärässä, ja toivottavasti olenkin.

Minä olen kyllä nähnyt kampanjoita, joilla pyritään vähentämään lihavuuteen liittyvää syrjintää. Onko kehopositiivisuus sinulle tuttu käsite? Entä oletko kuullut Läskikapinasta? Suosittelen tutustumaan aiheeseen lisää. Kyllä kaikenlaisesta syrjinnästä varmasti ollaan huolissaan ja siitä saa olla huolissaan.

Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajaminen ei ole pois minkään muun syrjityn ryhmän oikeuksien ajamisesta. Jos Kirana yleisti, niin peppinen nyt kyllä kärjisti ja oikein urakalla: D Rauha maahan, prosim. Ihmiset yleistää, oi kyllä, jopa sinä.

Joten revitäänpäs nyt se herne sieltä nenästä ja rauhotutaan, koska Kiranallakin on nimenomaan oikeus siihen omaan mielipiteeseensä, ihan niinkuin sinullakin. Olen itse aivan älyttömän innoissani Pride-viikosta, sen arvot ja viesti on vaan kaikilla tavoin niin jees!

Mutta ymmärrän myös niitä, joilla kaikki rummuttaminen alkaa tulla korvista ulos. Fakta nyt vaan on, että Euroopanlaajuisesti mietittynä homoilla menee Suomessa erinomaisesti, mutta ideaalitilanteeseen on tietysti vielä matkaa. Esimerkki siitä miten päin persettä asiat voisivat homoilla olla löytyvät suoraan Itä- sekä Etelä-naapuristamme. Oi kyllä, Virossa homoja ei ole olemassakaan.

Yleisesti sellaiset besserwisser-ammattiloukkaantujat saavat minkä tahansa liikkeen kääntymään itseään vastaan, joten olkaamme hyvät ja ottakaamme vähemmän itseemme kun oikeasti ei ole mitään itseensä otettavaa. Minusta Kirenan mielipide siitä, että sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajaminen mm. Sellaiseen on reagoitava ja harhauttamiseen pyrkivä argumentti, että jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, on myös asia johon on puututtava.

Mielipiteeseen on tietenkin oikeus, mutta aina se mielipide ei ole oikein tai pätevä tai se on heikosti argumentoitu. Mutta eihän hän sanonut sen olevan pois muiden oikeuksien ajamiselta. Hän ihmetteli miksi yhtä ryhmää nostetaan enemmän kuin muita, joka ei tarkoita sitä, että se olisi pois muiden oikeuksien ajamiselta. Luin hänen kommenttinsa uudestaan ja kyllä saa vääntää ja kääntää jos asian noin ymmärtää Kyse on ihmisoikeuksista, joten niin kauan kun ne eivät toteudu, on tehtävä sen eteen töitä.

Lisäksi pride liittyy seksuaalivähemmistöihin ja siihen kuuluu muutakin kuin homoseksuaalisuus. Jo se, ettei alkuperäisessä tekstissä eikä kommenteissa mainittu muita ryhmiä, kertoo, että aihe tarvitsee kaiken äänen. Ihminen, jota nämä asiat eivät kosketa jokapäiväisessä elämässä voivat toki päättää, että eiköhän siirrytä toiseen aiheeseen, kun tästä on kohkattu jo tarpeeksi. Sen sijaan niille, jotka elävät asian kanssa päivittäin, asia on kaukana trendeistä.

Ajatus, että seksuaalivähemmistöillä menee jo tosi hyvin moneen muuhun maahan tai aikaisempaan nähden kuulostaa perusteluna kornilta sille, että eiköhän tässä ole jo tarpeeksi asiasta puhuttu. Tuskin kovin moni tänä päivänä ajattelee, että rotusorron suhteen julistettiin ja vauhkottiin liikaa. Mandela on saanut Nobelin rauhanpalkinnonkin aiheesta ja edelleen kyse on samasta asiasta, ihmisoikeuksista. Transihmisiltä vaaditaan edelleen sterilisaatiota, jos he mielivät päästä sukupuolenkorjausleikkaukseen.

Se, että maailma on pullollaan asioita, joissa ihmisoikeudet eivät toteudu, ei mielestäni tarkoita sitä, että niitä ryhdytään arvottamaan keskenään. Jokaisen epäkohdan eteen on tehtävä töitä, jotta maailmasta voisi tulla oikeudenmukaisempi. Ja näin joka ainoa julistus ja puheenvuoro on enemmän kuin tarpeen. Ehkä vähemmistöjen oikeuksista puhuessa on hyvä muistaa, että vaikka sinun perspektiivistä tilanne on yksinkertainen ja kannatat tasa-arvoa "Olen edelleen kaikenlaisen tasa-arvon kannatta, minulle on aivan sama, ketä kukakin rakastaa tai mitä sukupuolta mikäkin pariskunta on, mutta silti olen alkanut vieroksua kaiken maailman julistamista.

Suomen translaki kaukana yhdenvertaisuusperiaatteesta ja on melkoisen etuoikeutettua kritisoida "pride-hypetystä" lähinnä kaupallisuuden näkökulmasta. Ja toisaalta, sinähän nimenomaan työskentelet kaupallisten sisältöjen ja brändäyksen alalla. Ilmiöt, aatteet, aktivismi, virtaukset jne. Ihmis oikeuksien puolustamista ja tasa-arvon edistämistä ei kuitenkaan voi sivuuttaa siksi, että kapitalismi on siihenkin iskenyt kyntensä — sama talousjärjestelmä kun pyörittää aika paljon ihan jokapäiväisen elämän muitakin osa-alueita: Yhdyn kahteen ylempään kommenttiin.

Oletan, että niillä jotka tätä ei ymmärrä ei lähipiirissään ole henkilöitä, jotka epätasa-arvosta kärsivät. Niin pitkään kuin epätasa-arvoisuus jatkuu on tälläisille tapahtumille ja suurelle huomiolle tarvetta. Asiat ei muutu niitä piilottelemalla ja hienoa jos hyväksyt asian, mutta valitettavasti moni ei. Kaupallistaminen toki itseänikin joskus ihmetyttää, kun itse aihe välillä jää kaiken sen varjoon. Espanjassa asuvan 'Periaatteen Nainen' -blogia kirjoittavan Millan teksti 'Tunnelmandroppaajat' antaa hyvän näkökulman.

Ei kuitenkaan tarvitse käydä kakkaamassa ovelle". Tämä blogi ja sen klikkaukset ovat sinulle toimeentuloa. Yhtä lailla kuin yritykset, ratsastat sinäkin asialla. Keräät näkyvyyttä tällä hot takella niin instassa kuin täälläkin jopa tunnisteella pride. Kuitenkin sillä erotuksella, että sinä olet se, joka käännät keskustelun siihen, onko hype mennyt liian pitkälle, mikä on päälleliimattua ja kuka ajaa asiaa tosissaan; eli käytännössä pois hlbtiq-vähemmistöjen tilanteesta, yhdenvertaisuudesta ja translain uudistamisesta.

Vaikea  uskoa, että yhdenvertaisuus on sinulle tärkeä arvo, jos et kerran kykene näkemään, mistä pridessä oikeasti on kyse. Nyyssönen on myös sitä mieltä, että muinaiset egyptiläiset hallitsivat levitaation. Sitä käytettiin apuna pyramidien rakentamisessa. Loppuun vielä se kohta joka pakotti minut lopettamaan ohuen pokkarin lukemisen. Sivulla 87 Nyyssönen kertoo leukemian hoidosta.

Vanhempi herrasmies parani bioenergialla kuinkas muutenkaan ja sana ihmeestä levisi. Vasta kolmen vanhaa tyttöä tuotiin miehen luo. Vanhemmat olivat kuulleet, että hän voisi parantaa tytön. Kai tyttö sentään saatiin kuntoon, sillä harvoin vanhemmat kokonaan hylkäävät koululääketieteen?

He eivät kuitenkaan toistamiseen luokseni saapuneet, ja siitä olen päätellyt tytön parantuneen. Eli viiden vuoden hoidon aikana sadasta potilaasta on hengissä alle 40 potilasta. Ehkä tyttö kuoli leukemiaan? Ehkä Nyyssönen olisi pitänyt heittää linnaan ja leukailla perään "Paranna ittes pihalle"?

Vai pitääkö meidän vain olla avomielisiä ja antaa kaikkien kukkien kukkia lasten syöpähoidossa? Ehkä minun täytyy nyt lähteä pienelle kävelylle raittiiseen ulkoilmaan? Kirjassa ei ole tarpeeksi tietoa siitä miten potilaat on diagnosoitu tai mitä hoitoa he ovat saaneet. Mitään varmaa tietoa siitä ovatko potilaat parantuneet mysteerisellä bioenergialla vai lääketieteen hoidolla ei saada kirjan sivuilta. Käteni parantavat on jo roskakorissa. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 5: Kaivahan opus roskiksesta ja ota se kainaloosi hengen ja tiedon messuille, ja odota tunnistaako joku paikalla oleva valistaja kainalostasi kirjan, ja ilmoittautuu sen ajatusten kannattajaksi.

Tai sitten käytät sitä vain yleisesti "naamionasi", koska kukaan itseään kunniottava "skeptikko" ei mielellään tuonkaltaista kirjaa pitäisi julkisella paikalla näkösällä. Hyviä "parantamiseen" liittyviä kirjoituksia viime päivinä, kiitos!

Aihe oli syy miksi aktivoiduin ateismini kanssa pari vuotta sitten. Sairastuin hyvin vakavasti ja koomasta herätessäni sainkin huomata että tälläinen "ihme" olikin aktivoinut kaikki tutun tutut uskovaiset ja hörhöt. Viis Euroopan parhaista lääkäreistä, terveydenhoitojärjestelmästä jonka mielestä on ookoo laittaa satojatuhansia yhden kansalaisen pelastamiseen, tai omista henkisistä tai fyysisistä vahvuuksistani.

Jos oisi käynyt huonommin sehän olisi varmasti sitten johtunutkin lääkäreistä tai uskomattomuudestani Onneksi lääketokkurassa ja päästä varpaisiin paketoitunakin sentään sain huidottua sairaalapapin pois: Käsilläparantajan pitäisi ottaa oppia tästä kaverista, joka on niin taitava, ettei potilasta tarvitse edes tavata: Poliisi kuulemma kaipailee miestä, varmaan tavitsevat parantajaa.

Vähän kuin kehuisi olevansa maailman paras kauppias sanoen "eipä ole yksikään asiakas tullut uudestaan.. Ah, olinkin jo unohtanut blogisi jota seurailin hetken taannoisen Tiede-foorumin kreationismiväittelyn aikoihin.

Minulla sattuupi olemaan toisen käden tietoa tämänkaltaisesta käsilläparantajasta - joka tosin ei parantanut ainakaan tässä tapauksessa ihmistä, vaan hevosen. Kyseessä on poni, jota hoitelin aikani Kirkkonummella perheen matkaillessa. Ponilla sattui olemaan mainittavaa kaihia. Tämmöinen käsiveikko oli piipahtanut ja hautonut silmiä, ja hevosta pidellyt omistaja oli kuulemma miltei polttanut näppinsä, kun riimunaru oli äkkiä polttavan kuuma. Kaihi, tai ainakin pahin osuus siitä, kaikkosi.

Sääli etten ollut paikalla, olisi ollut mielenkiintoista nähdä omin silmin - tiedän vain, että pahimmat härmät näyttivät tosiaan kadonneen hevosen silmistä. Siitä ei ole tietoa, kuinka pysyvä vaikutus oli - en ole vuosiin ollut yhteyksissä siihen suuntaan.

Newer Post Older Post Home. Yritän käsitellä mahdollisimman laajasti huuhaata, vaihtoehtohoitoja, humpuukia, biologiaa, kreationismia, Älykästä suunnittelua, uskontoa, uskonnottomuutta, joskus harvoin huumoria, elokuvia, kirjoja ja historiaa. Olen vuotias mies, jolla on onnellinen elämä.

En ole koskaan ollut uskovainen, enkä varmaan koskaan tule olemaan. Yritän kerätä kattavaa kirjakokoelmaa josta olisi hyötyä skeptikoille. Toistaiseksi minulla on kasassa parisen kymmentä huuhaa-kirjaa. Kirjoitan myös pakinoita Skeptikko -lehteen.

.

: Käytetyt homoseksuaaliseen pikkuhousut naisseuraa

OP UUSIKAUPUNKI EROOTTINEN GAY FOORUMI Tantra homo hieronta turku alaston
Käytetyt homoseksuaaliseen pikkuhousut naisseuraa Ilmaiset sex videot homoseksuaaliseen suomen porno
Käytetyt homoseksuaaliseen pikkuhousut naisseuraa Seuraa jyväskylä homo avoin yli kokkola
TEEN SEX VIDS PUUMAMIES ETSII GAY Puhelinseksiä homoseksuaaliseen 09 sex messut
Käytetyt homoseksuaaliseen pikkuhousut naisseuraa Olen tasa- arvoisen ja oikeudenmukaisen kohtelun kannalla, ehdottomasti. Miten heitä voitaisiin auttaa? Toisekseen saavutetut edut eivät ole pysyviä. Ah, olinkin jo unohtanut blogisi jota seurailin hetken taannoisen Tiede-foorumin kreationismiväittelyn aikoihin. Suosittelen tutustumaan aiheeseen lisää. Olen lukenut blogiasi pitkään ja nauttinut siitä paljon, kiitos! Hoitoon tullut henkilö huomaa, etteivät pukamat kadonneetkaan, vaikka mies lämmitteli niitä käsillään.
seuraa, että sukupuoli on pikemminkin yksilöllinen valinta kuin biologinen kohtalo. .. Homoseksuaalisuuden sairausleiman loppu, miten. gidmovie.net .. omaelämäkerta-aineistojakin on käytetty Sosiologi Martti Grönforsin. 5. lokakuu Seuraa nolostuminen herkkäuskoisuudesta. Nyyssösen luo ei mennä Sitä käytettiin apuna pyramidien rakentamisessa. Loppuun vielä se. kesäkuu ja poistaen homoseksuaalisuuden rikoslainsäädännöstä. . Tutkimuksessa käytetty aineisto on peräisin Jyväskylän yliopiston kirjastosta, josta.

Mua ei naurata, kun luin tämän sun kommentin. Mikä on sellainen taho, joka normittaa sua, jos et "hypetä" joka sekunti homoja? Ja mikä taho tai mitkä toimijat väittävät, että homot ovat ylivertaisia suhteessa muihin? Ja ihanko oikeasti rinnastat lihavuuden ja homouden? Ja entäs sitten sukupuolen ja uskollisuuden liittyminen prideen?

Suosittelen pohtimaan toisenkin kerran. Kysyt, miksei kaikkien muiden oikeuksista olla yhtä lailla huolissaan? Pitäisikö sinun mielestäsi siis sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista olla hiljaa, koska "kaikkien" oikeuksia ei ajeta samalla tavalla? Tämä vastauksesi osoittaa juuri sen ongelman mikä tähän liittyy: Siihenkin olen aika kyllästynyt ;   En esim. Näin toki päivittäin tapahtuu, mutta siitä ei ilmeisesti olla huolissaan eikä sen takia olla valmiita nousemaan barrikadeille.

En tiedä, miksi olisi eri asia tulla syrjityksi sukupuolisen suuntauksen kuin vaikka painoindeksin takia, jos niillä ei ole mitään tekemistä työssä suoriutumisen kanssa? Kaikenlainen syrjiminen, kaikenlaisten ihmisten, on aina väärin, oli syy mikä tahansa. Eikö yhdenvertaisuus ole juuri sitä, että kaikki ovat samanarvoisia ja saavat saman kohtelun, jolloin ei myöskään vähemmistön agenda ole sen tärkeämpi kuin muidenkaan? Se, että yhtä ryhmää ja ideologiaa pidetään jatkuvasti esillä, antaa sen mielikuvan , että he olisivat jotenkin ylivertaisia, joiden asia ja sanoma on tärkeämpi kuin minkään muun tahon.

Vai miksei sitten minkään muun takia järjestetä vastaavaa? Niin, en tosiaan sanonut, että homojen oikeuksista pitäisi olla hiljaa, kunhan ihmettelin, miksei kenenkään muiden oikeuksien puolesta olla valmiita kampanjoimaan samalla volyymilla.. Ymmärrän, että homojen tilanne ja oikeudet eivät ole olleet menneisyydessä hyvät, ja on oikein ja tärkeää, että siihen on saatu muutos.

Uskon, että valtaosa meistä suhtautuu varsin ongelmitta homoihin. Sitten on aina se porukka, jotka eivät hyväksy ja jotka eivät suhtaudu, kukin omista syistään johtuen. En tiedä, mikä siihen auttaisi, mutta tuskin tämä "pakkosyöttö" ainakaan? Pelkään, että hyvä ajatus ja tarkoitus jää tässä lopulta jalkoihin ja alkaa kääntymään itseään vastaan, kun ihmiset saavat ns. Saatan olla tietysti väärässä, ja toivottavasti olenkin.

Minä olen kyllä nähnyt kampanjoita, joilla pyritään vähentämään lihavuuteen liittyvää syrjintää. Onko kehopositiivisuus sinulle tuttu käsite?

Entä oletko kuullut Läskikapinasta? Suosittelen tutustumaan aiheeseen lisää. Kyllä kaikenlaisesta syrjinnästä varmasti ollaan huolissaan ja siitä saa olla huolissaan. Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajaminen ei ole pois minkään muun syrjityn ryhmän oikeuksien ajamisesta. Jos Kirana yleisti, niin peppinen nyt kyllä kärjisti ja oikein urakalla: D Rauha maahan, prosim.

Ihmiset yleistää, oi kyllä, jopa sinä. Joten revitäänpäs nyt se herne sieltä nenästä ja rauhotutaan, koska Kiranallakin on nimenomaan oikeus siihen omaan mielipiteeseensä, ihan niinkuin sinullakin. Olen itse aivan älyttömän innoissani Pride-viikosta, sen arvot ja viesti on vaan kaikilla tavoin niin jees! Mutta ymmärrän myös niitä, joilla kaikki rummuttaminen alkaa tulla korvista ulos.

Fakta nyt vaan on, että Euroopanlaajuisesti mietittynä homoilla menee Suomessa erinomaisesti, mutta ideaalitilanteeseen on tietysti vielä matkaa. Esimerkki siitä miten päin persettä asiat voisivat homoilla olla löytyvät suoraan Itä- sekä Etelä-naapuristamme. Oi kyllä, Virossa homoja ei ole olemassakaan.

Yleisesti sellaiset besserwisser-ammattiloukkaantujat saavat minkä tahansa liikkeen kääntymään itseään vastaan, joten olkaamme hyvät ja ottakaamme vähemmän itseemme kun oikeasti ei ole mitään itseensä otettavaa.

Minusta Kirenan mielipide siitä, että sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajaminen mm. Sellaiseen on reagoitava ja harhauttamiseen pyrkivä argumentti, että jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, on myös asia johon on puututtava.

Mielipiteeseen on tietenkin oikeus, mutta aina se mielipide ei ole oikein tai pätevä tai se on heikosti argumentoitu.

Mutta eihän hän sanonut sen olevan pois muiden oikeuksien ajamiselta. Hän ihmetteli miksi yhtä ryhmää nostetaan enemmän kuin muita, joka ei tarkoita sitä, että se olisi pois muiden oikeuksien ajamiselta. Luin hänen kommenttinsa uudestaan ja kyllä saa vääntää ja kääntää jos asian noin ymmärtää Kyse on ihmisoikeuksista, joten niin kauan kun ne eivät toteudu, on tehtävä sen eteen töitä.

Lisäksi pride liittyy seksuaalivähemmistöihin ja siihen kuuluu muutakin kuin homoseksuaalisuus. Jo se, ettei alkuperäisessä tekstissä eikä kommenteissa mainittu muita ryhmiä, kertoo, että aihe tarvitsee kaiken äänen. Ihminen, jota nämä asiat eivät kosketa jokapäiväisessä elämässä voivat toki päättää, että eiköhän siirrytä toiseen aiheeseen, kun tästä on kohkattu jo tarpeeksi. Sen sijaan niille, jotka elävät asian kanssa päivittäin, asia on kaukana trendeistä.

Ajatus, että seksuaalivähemmistöillä menee jo tosi hyvin moneen muuhun maahan tai aikaisempaan nähden kuulostaa perusteluna kornilta sille, että eiköhän tässä ole jo tarpeeksi asiasta puhuttu. Tuskin kovin moni tänä päivänä ajattelee, että rotusorron suhteen julistettiin ja vauhkottiin liikaa.

Mandela on saanut Nobelin rauhanpalkinnonkin aiheesta ja edelleen kyse on samasta asiasta, ihmisoikeuksista. Transihmisiltä vaaditaan edelleen sterilisaatiota, jos he mielivät päästä sukupuolenkorjausleikkaukseen. Se, että maailma on pullollaan asioita, joissa ihmisoikeudet eivät toteudu, ei mielestäni tarkoita sitä, että niitä ryhdytään arvottamaan keskenään.

Jokaisen epäkohdan eteen on tehtävä töitä, jotta maailmasta voisi tulla oikeudenmukaisempi. Ja näin joka ainoa julistus ja puheenvuoro on enemmän kuin tarpeen. Ehkä vähemmistöjen oikeuksista puhuessa on hyvä muistaa, että vaikka sinun perspektiivistä tilanne on yksinkertainen ja kannatat tasa-arvoa "Olen edelleen kaikenlaisen tasa-arvon kannatta, minulle on aivan sama, ketä kukakin rakastaa tai mitä sukupuolta mikäkin pariskunta on, mutta silti olen alkanut vieroksua kaiken maailman julistamista.

Suomen translaki kaukana yhdenvertaisuusperiaatteesta ja on melkoisen etuoikeutettua kritisoida "pride-hypetystä" lähinnä kaupallisuuden näkökulmasta. Ja toisaalta, sinähän nimenomaan työskentelet kaupallisten sisältöjen ja brändäyksen alalla. Ilmiöt, aatteet, aktivismi, virtaukset jne. Ihmis oikeuksien puolustamista ja tasa-arvon edistämistä ei kuitenkaan voi sivuuttaa siksi, että kapitalismi on siihenkin iskenyt kyntensä — sama talousjärjestelmä kun pyörittää aika paljon ihan jokapäiväisen elämän muitakin osa-alueita: Yhdyn kahteen ylempään kommenttiin.

Oletan, että niillä jotka tätä ei ymmärrä ei lähipiirissään ole henkilöitä, jotka epätasa-arvosta kärsivät. Niin pitkään kuin epätasa-arvoisuus jatkuu on tälläisille tapahtumille ja suurelle huomiolle tarvetta. Asiat ei muutu niitä piilottelemalla ja hienoa jos hyväksyt asian, mutta valitettavasti moni ei. Kaupallistaminen toki itseänikin joskus ihmetyttää, kun itse aihe välillä jää kaiken sen varjoon.

Espanjassa asuvan 'Periaatteen Nainen' -blogia kirjoittavan Millan teksti 'Tunnelmandroppaajat' antaa hyvän näkökulman. Ei kuitenkaan tarvitse käydä kakkaamassa ovelle".

Tämä blogi ja sen klikkaukset ovat sinulle toimeentuloa. Yhtä lailla kuin yritykset, ratsastat sinäkin asialla. Keräät näkyvyyttä tällä hot takella niin instassa kuin täälläkin jopa tunnisteella pride. Kuitenkin sillä erotuksella, että sinä olet se, joka käännät keskustelun siihen, onko hype mennyt liian pitkälle, mikä on päälleliimattua ja kuka ajaa asiaa tosissaan; eli käytännössä pois hlbtiq-vähemmistöjen tilanteesta, yhdenvertaisuudesta ja translain uudistamisesta.

Vaikea  uskoa, että yhdenvertaisuus on sinulle tärkeä arvo, jos et kerran kykene näkemään, mistä pridessä oikeasti on kyse. Tai sitten jos kykenet, ymmärrän tätä postausta vielä vähemmän. Silloin tietäisit, miksi on tärkeää, että yhdenvertaisuus läpäisee koko yhteiskunnan kaikilla tasoilla niin asenteissa, lainsäädännössä, koulutuksessa kuin t-paidoissa ja siiderietiketissäkin - ja siitä huolimatta kokisit tarpeelliseksi ennen kaikkea kertoa, mikä juuri sinua pride-huumassa ärsyttää.

Se, jos mikä, tuntuu pridessä päälleliimatulta. Ajamalla asioita kaikin mahdollisin tavoin on tultu pitkälle. Matka on kuitenkin vielä kesken. Ajatus, että täällä on asiat homoilla niin hyvin, ettei tarvitse rummuttaa Pride-viikon ajan asiaa, on hölmö. Aivan kuten ajatus, että koska sukupuolten välinen tasa-arvo on täällä maailman kärkikastia, täällä ei tarvita feminismiä. Emmehän me elä missään tyhjiössä tai saarella.

Tänne muuttaa ihmisiä muualta ja meidän esimerkkimme vaikuttaa myös muihin. Eikä hän pyydä työstä rahaa. Ihmiset saavat lahjoittaa jotain jos siltä tuntuu. Nyyssönen päättelee bioenergian toimivan varmalla tavalla. Eräänä perusteluna se ettei potilas enää palaa hoidettavaksi. Emme saa koskaan tietää kuoliko se syöpäpotilas sittenkin syöpään, vai jäikö hän auton alle, vai meneekö niin hyvin ettei parantajaa enää tarvita.

Päättelen näin, koska en ole joutunut hoitamaan samaa henkilöä useaan kertaan. Hoito on vain käsillä lämmitystä määrätystä paikasta, ja tulokset ovat olleet hyviä. Hoitoon tullut henkilö huomaa, etteivät pukamat kadonneetkaan, vaikka mies lämmitteli niitä käsillään. Nyyssösen luo ei mennä toista kertaa. Eikä parantaja edes suorita potilasseurantaa. Siksi näyttää siltä, että potilas toisensa perään no Hemorrhoid-pun intended näyttää paranevan yhdestä käynnistä.

Eikä Suomalaisen parantajan voimat rajoitu vain vastaanotolle. Kaukaparannusta on annettu Australiaan asti kipeä selkä tai puhelimen välityksellä päänsärky. Nyyssönen neuvoi kuljettamaan luuria pitkin päätä, jotta hänen bioenergia virtaisi suoraan luurin kaiuttimesta potilaan kalloon.

Nyyssönen on myös sitä mieltä, että muinaiset egyptiläiset hallitsivat levitaation. Sitä käytettiin apuna pyramidien rakentamisessa. Loppuun vielä se kohta joka pakotti minut lopettamaan ohuen pokkarin lukemisen. Sivulla 87 Nyyssönen kertoo leukemian hoidosta. Vanhempi herrasmies parani bioenergialla kuinkas muutenkaan ja sana ihmeestä levisi. Vasta kolmen vanhaa tyttöä tuotiin miehen luo.

Vanhemmat olivat kuulleet, että hän voisi parantaa tytön. Kai tyttö sentään saatiin kuntoon, sillä harvoin vanhemmat kokonaan hylkäävät koululääketieteen? He eivät kuitenkaan toistamiseen luokseni saapuneet, ja siitä olen päätellyt tytön parantuneen. Eli viiden vuoden hoidon aikana sadasta potilaasta on hengissä alle 40 potilasta. Ehkä tyttö kuoli leukemiaan? Ehkä Nyyssönen olisi pitänyt heittää linnaan ja leukailla perään "Paranna ittes pihalle"? Vai pitääkö meidän vain olla avomielisiä ja antaa kaikkien kukkien kukkia lasten syöpähoidossa?

Ehkä minun täytyy nyt lähteä pienelle kävelylle raittiiseen ulkoilmaan? Kirjassa ei ole tarpeeksi tietoa siitä miten potilaat on diagnosoitu tai mitä hoitoa he ovat saaneet. Mitään varmaa tietoa siitä ovatko potilaat parantuneet mysteerisellä bioenergialla vai lääketieteen hoidolla ei saada kirjan sivuilta.

Käteni parantavat on jo roskakorissa. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 5: Kaivahan opus roskiksesta ja ota se kainaloosi hengen ja tiedon messuille, ja odota tunnistaako joku paikalla oleva valistaja kainalostasi kirjan, ja ilmoittautuu sen ajatusten kannattajaksi.

Tai sitten käytät sitä vain yleisesti "naamionasi", koska kukaan itseään kunniottava "skeptikko" ei mielellään tuonkaltaista kirjaa pitäisi julkisella paikalla näkösällä. Hyviä "parantamiseen" liittyviä kirjoituksia viime päivinä, kiitos! Aihe oli syy miksi aktivoiduin ateismini kanssa pari vuotta sitten. Sairastuin hyvin vakavasti ja koomasta herätessäni sainkin huomata että tälläinen "ihme" olikin aktivoinut kaikki tutun tutut uskovaiset ja hörhöt.

Viis Euroopan parhaista lääkäreistä, terveydenhoitojärjestelmästä jonka mielestä on ookoo laittaa satojatuhansia yhden kansalaisen pelastamiseen, tai omista henkisistä tai fyysisistä vahvuuksistani.

Jos oisi käynyt huonommin sehän olisi varmasti sitten johtunutkin lääkäreistä tai uskomattomuudestani Onneksi lääketokkurassa ja päästä varpaisiin paketoitunakin sentään sain huidottua sairaalapapin pois: Käsilläparantajan pitäisi ottaa oppia tästä kaverista, joka on niin taitava, ettei potilasta tarvitse edes tavata: Poliisi kuulemma kaipailee miestä, varmaan tavitsevat parantajaa. Vähän kuin kehuisi olevansa maailman paras kauppias sanoen "eipä ole yksikään asiakas tullut uudestaan..

Ah, olinkin jo unohtanut blogisi jota seurailin hetken taannoisen Tiede-foorumin kreationismiväittelyn aikoihin.

Sihteeri homoseksuaaliseen oulu mies laukeaminen

SEKSISEURAA KEMI VIIKON GAY ILTATYTTÖ