Miten mies saa orgasmin sex homoseksuaaliseen vides

.

Vai että naaraskaneilla tulee siemensyöksyjä. Juuri näin Sini…vaikka siemensyöksy ja orgasmi ovat kaksi aivan eri asiaa, siitä ei todellakaan ollut kyse. Niin esiintyy, mutta tiedätkö mitä niille käy usein luonnossa? Minkä lisäksi useille eläinlajeille parittelu on myöskin kivuliasta eikä tosiaan mikään nautittava kokemus…. Ja kyllä niille eläimille parittelu on muutakin kun lisääntymistä, simpansseilla esiintyy prostituutiotakin: D eli naaras antaa ja saa vastineeksi jotain hedelmiä tms.

En tiedä minkä tai kenen tässä oli tarkoitus olla mokaaja, mutta mielestäni se oli kyllä tuo Sini okei, ehkä vähän Maijukin joka kuvaa pupujensa panemista ja lataa facebookkiin. Sadun kommentista saa käsityksen että ei ollut ensimmäinen kerta kun Sini tulee harrastamaan besserwisserismiään.

Jonkun räikeän asiavirheen nyt voi toisen tekstistä huomauttaa, mutta tuollainen joka asiasta päteminen kunhan menee edes vähän aiheen vierestä, on todella ärsyttävää. Ja jos sen pätemisen kerran aloittaa, niin pitäisi pystyä esittämään todisteita väitteensä tueksi.

Ei se ole vastapuolen tehtävä selata googlea ristiinrastiin että olitkohan oikeassa vai et. Jos et pysty esittämään todisteita, olet väärässä kunnes toisin todistetaan.

En nyt ota kantaa siihen oliko Sini oikeassa vai ei, ei ollut pointti ja suoraan sanottuna ei kiinnosta pupujen orgasmit. Kaikilla kissanaarailla vasta mukavaa onkin kun koko touhuilu on pelkkää tuskaa.

Uroskissojen peniksen piikkienhän penile spines pitäisi nimenomaan lisätä nautintoa. Kummalle osapuolelle, sitä en osaa sanoa. Entäs ankat sitten, joiden sukuelimet ovat kuin vastakkaisiin suuntiin kiertyneet korkkiruuvit? Kuuleman mukaan ankkojen keskuudessa esimerkiksi raiskaus ei ole mitään epätavallista. Kyl mä uskoisin, et sini täs kohtaa ainakin on oikeessa ollut. En nimittäin usko, että tuo naaraskani on tuolla liikkeellä mitään tyydytystä saanut. Tuon tarkoitus on nimittäin alistaminen, ei mikään hyvänolon tunne, etenkään, kun pupulla ei edes ole mtn sisäänpantavaa.

Mie luulin, että mies on ainoa joka nauttii seksistä, taisin olla väärässä. Vesilinnuilla uroksilla ja naarailla on nuo vastakkaisiin suuntiin kiertyneet korkkiruuvit juuri noiden raiskausten estämiseksi. Naaras voi kääntää ne kierteensä uroksen kanssa samaan suuntaan silloin kun haluaa paritella ja vastakkaiseen suuntaan kun ei halua. Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa.

Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa. Mä oon kuullu sellasen urbaanin legendan, että sian orgasmi kestäis puoli tuntia. Oliko tämä todellakin urbaani legenda vai eikö siat nauti orgasmista? Laitatko jonkin tieteellisen viitteen sille, että muut eläimet eivät tunne nautintoa parittelussa?

Kiinnostaisi lukea, kuinka tutkijat ovat päässeet eläimen pään sisälle mittaamaan niiden kokemusta. Naaraseläimen hormonitoiminta käynnistyy ja se hajun perusteella houkuttelee uroksen parittelemaan. Nimenomaan parittelemaan lisääntymistarkoituksessa, ei siksi että nyt vaan tekee mieli. Ei uroskoirat polje naaraskoiria, jos eivät ole killassa.

Ei sonnit astu lehmiä, jos eivät ole kiimassa. Ja ne eivät todellakaan kysy, sopisiko nyt tämmöinen. Missähän aivoskannerissa on tutkittu että muut eläimet kuin delfiinit ja kädelliset eivät tunne nautintoa parittelussa?

Tuntuu ennemmin siltä, että tässä on taas yksi ominaisuus jota ihminen yrittää omia itselleen. Eläimet on niin alkeellisia kun ei ne sekstaakaan ja saa siitä nautintoa… höpö höpö. Outoa on se että vasta ihmisen tultua maapallolle muka on ensi kerran alkanut tuntumaan höpöltä orkkuhetkellä. Turha puhua hormoneista ja kiimasta. Ne samat hormonit vaikuttaa ihmisellä, ja käytännössä ihmiset ovat siis koko ajan kiimassa.

Ihmisellä nyt vain sattuu olemaan isompien ja ryppyisempien aivojensa takia muutakin tekemistä kuin yrittää pärjätä luolassa. Ruokaa ja suojaa löytyy enemmän kuin omiksi tarpeiksi joten rauhassa voi tutkiskella oman ja kumppanin sukuelimen yhteensopivuutta. Lisäksi on se ihmisen outo hormonitoiminta. Sini ei ole kuullut että sian orgasmi kestää puoli tuntia: D Tai että leijona voi paritella 50 kertaa päivässä. Itse saan kolmenlaisia orgasmeja. Onneksi en ole mies. Kipu laukaisee kissanaaraan ovulaation.

Kipu siis, ei nautinto. Kyllä se nyt vaan on sille naaraalle kivuliasta. Minusta tämä sinun juttusi on mutua. Eläimillä on tarve paritteluun ja täytettyään tarpeensa ovat tyytyväisiä. Tuskinpa se toimituskaan ihan tunnoton on? Rotta oppi painamaan nappulaa aika ahkerasti. Lähteistä en muista mitään joten en allekirjoita mutta jos joku muistaa ni ois kiva kuulla. Jos seksuaalista tyydytystä ei olisi niin mistä se tarvekaan tulisi? No nyt on kyllä.. Avovaimoni saa orgasmeja myös rintojen hieronnasta ja imemisestä.

Huolestuttavaa, miten pihalla keskiarvoihminen tuntuu olevan eläimistä ja biologiasta. Kuinka todennäköistä on, että sellaiset perustunteet kuin kipu ja mielihyvä sattuvat pulpahtamaan vain yhdelle lajille, varsinkin kun näistä on evolutiivista hyötyä?

Monet eläimet saavat orgasmeja, koska orgasmeja saavat tuppaavat harrastamaan enemmän seksiä, jolloin orgasmeja saavien määrä populaatiossa kasvaa. Eläimet kykenevät paljon monimutkaisempiikin emootioihin.

Brokeback Mountain -leffan jälkeen valkokankaalla ei ole juuri näkynyt valtavirtasuosioon nousseita ja suurella budjetilla tehtyjä ihmissuhdekuvauksia, joissa miehet olisivat päähenkilöinä. Se, miten radikaalia miesten välisten suhteiden kuvaaminen yhä edelleen on, nähtiin myös kesällä Taidehallin Tom of Finland -näyttelyn ulkomainoksista nousseessa äläkässä: Ja kaiken kukkuraksi tämä kaikki tapahtui vielä juuri ennen Pride-viikkoa! Mainoksen kuva , joka esitti kahta tanssin nuorta miestä tanssin pyörteissä, oli itse asiassa vieläpä varsin siveellinen moniin Tom of Finlandin töihin verrattuna.

Itse pidin kuvaa suorastaan leikkisänä ja hellänä. Vaikka mainosten poisto myöhemmin myönnettiinkin virheeksi ja ne palasivat katukuvaan, se, että niistä tehty tutkintapyyntö ylipäänsä otettiin vakavasti ja siihen reagoitiin, kertoo surullisella tavalla siitä miten jotkut yhä ajattelevat kahden aikuisen ihmisen välisten tunteiden kuvaamisen voivan olla jotenkin loukkaavaa. Minä aion aivan ehdottomasti mennä katsomaan Tom of Finlandin, kahdestakin syystä.

Ensinnäkin uskon saavani kokea vaikuttavan ja inspiroivan, taidolla tehdyn elokuvaelämyksen. Tämän lisäksi pidän elokuvan katsomista myös selvänä kannanottona: Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Se kuuluu katukuvaan, taidemuseoihin ja elokuvateattereihin. Me olemme äiti maan lapsia.

Näin, noin suppeasti selitettynä. Onneksi en ole mies. Vielä 20 vuotta sitten sen tekeminen ei välttämättä olisi ollut edes mahdollista. D Tai että leijona voi paritella 50 kertaa päivässä. Juuri näin Sini…vaikka siemensyöksy ja orgasmi ovat kaksi aivan eri asiaa, siitä ei todellakaan ollut kyse. Minkä lisäksi useille eläinlajeille parittelu on myöskin kivuliasta eikä tosiaan mikään nautittava kokemus….

: Miten mies saa orgasmin sex homoseksuaaliseen vides

STRIP GAY CLUB IN HELSINKI MALMI HIERONTA Sovitaanko niin että jokainen on vastuussa vain omista orgasmeistaan, okei? Elokuva näyttää asenteiden muuttumisen paitsi Laaksosen elämäntarinan kautta, myös siten, että elokuva ylipäänsä on tehty ja hyväksytty osaksi [Suomen satavuotisen itsneäisyyden] juhlavuoden ohjelmaa. En nimittäin usko, että tuo naaraskani on tuolla kalua video sex deitti homo mitään tyydytystä saanut. Jonkun räikeän asiavirheen nyt voi toisen tekstistä huomauttaa, mutta tuollainen joka asiasta päteminen kunhan menee edes vähän aiheen vierestä, on todella ärsyttävää. Rasittava besserwisser, joka tuputtaa mutuiluaan totuutena. Joskus pikkupoikana jossain eläintarhassa näin apinan tuntevan keppiä reikäänsä. Se kuuluu katukuvaan, taidemuseoihin ja elokuvateattereihin.
HOMO SEXI FILMIT ETSIN NAISTA Pano treffit sex gay lahti
Miten mies saa orgasmin sex homoseksuaaliseen vides Miksi homoseksuaalisille eläimille kävisi luonnossa sen huonommin kuin muillekaan elämille? Seuraava Mielensäpahoittajat, osa 5 Edellinen Kirpputorin löytöjä, osa Mie luulin, että mies on ainoa joka nauttii seksistä, taisin olla väärässä Ei siitä oikeasti nauti kukaan. Toisilla lajeilla pääasiassa kiima-aikana, toisilla useammin. Tosin siinä hän taisi olla oikeassa että miehet voi saada orgasmin ilman siemensyöksyä. Minusta tämä sinun juttusi on mutua. D Tai että leijona voi paritella 50 kertaa päivässä.
RUNO 30V MEGA MEIS GAY Ei sonnit astu lehmiä, jos eivät ole kiimassa. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen. Hurraa - helmikuussa ensi-iltaan tulevan Tom of Finland -elokuvan kauan odotettu traileri julkistettiin vihdoin! Kuuleman mukaan ankkojen keskuudessa esimerkiksi raiskaus ei ole mitään epätavallista. Vaikka mainosten poisto myöhemmin myönnettiinkin virheeksi ja viron huorat kalua homo livenä palasivat katukuvaan, se, että niistä tehty tutkintapyyntö ylipäänsä otettiin vakavasti ja siihen reagoitiin, kertoo surullisella tavalla siitä miten jotkut yhä ajattelevat kahden aikuisen ihmisen välisten tunteiden kuvaamisen voivan olla jotenkin loukkaavaa. Tuskinpa se toimituskaan ihan tunnoton on? Ei se ole vastapuolen tehtävä selata googlea ristiinrastiin että olitkohan oikeassa vai et.

Seksiseuraa tampereelta homo halvat lentokenttähotellit vantaa

Miten mies saa orgasmin sex homoseksuaaliseen vides