Seksiseuraa homoseksuaaliseen mies kalu haisee

Perinteisen Ö-kannen sen autokannen alapuolella sijaitsevan, jonne ensimmäiseksi kuolee ja joka ensimmäiseksi lukitaan kun osutaan jäävuoreen; sen joka on täynnä rottia ja duunareita ainakin jos Titaniciin on uskominen meiningin mukaan joka toisessa hytissä oli hyttibileet. Haahuilin päämäärättömästi edestakaisin eikä humala helpottanut orientointia. Sahasin varmaan samoja käytäviä tusinan kertaa, kunnes eräästä hyttibilehytistä kuului huikkaus. Tyttö heitti juopuneet astetta ja meni. Hytissä oli kolme vanhaa miestä lue: Ja pöytä täynnä pulloja.

Pyysivät sisälle, tarjoutuivat tarjoamaan juotavaa. Muistan vielä että epäröin; jos lapsena ei vierailta sediltä saanut ottaa karkkia, saattoi samaa logiikkaa soveltaa kyseiseenkin tilanteeseen? Päädyin kuitenkin hyväksymään kutsun, sillä miehet olivat siististi pukeutuneita no joo, niin oli Brad Easton Ellisin American Psycho kin ja tietysti kuvittelin vuotiaan naiviudella olevani jotenkin tilanteen tasalla. Miehet yllyttivät juomaan ihan mitä vaan ihan niin paljon kuin vain halusin. Olin rehellisesti sanottuna jo ennen hyttiin menoani melko riskeissä myötälaitaisissa, ja tarjottu viina jysähti päähän kuin viiden kilon leka; ja siinä vaiheessa kun ryhmän "alfauros" kellisti minut sängylleen ei minusta ollut vastaan panijaksi.

Sanoin kyllä selvästi etten halua, mutta eihän mies kuunnellut, oli niin vahvakin. Silloin mentiin eikä meinattu; mekko ylös, sukkahousut alas. Jännää, miten sitä muistaa pieniä yksityiskohtia. Mies maistui vanhalle valkosipulille ja suudelmat tuntuivat epämiellyttäviltä, rajuilta; satuttivat. Miehen parransänki hiersi ikävästi. Ja miehen kaverit viereisestä punkasta katsellen kannustivat miestä jatkamaan, menemään pidemmälle.

Jälkeenpäin minut hätistettiin heti hytistä. Muistan horjuneeni seinästä tukea ottaen, turvonnein huulin, revennein sukkahousuin.

Ja että minut ohittava vanhempi pariskunta katsoi minua paheksuvasti. Löysin hyttini ja itkin itseni uneen. Aamulla en enää muistanut koko tapahtunutta — nämä mukavat muistot arkistoitiin huolella mielen syvimpiin sopukoihin ja säästettiin monen vuoden päähän kunnes ne kosahtivat tajuntaan varoittamatta, yhtäkkisenä tunnevyörynä joka sai minut fyysisesti melkein voimaan pahoin.

Traumaattiset asiat ovat siinä mielessä kurjia, että ne, kuten sanoit, arkistoituvat johonkin syvälle pitkiksikin ajoiksi, mutta voivat sitten myöhemmin laueta mielikuvina, painajaisina, kehollisina tuntemuksina ylivireystilana , omakuvan vääristymisenä jne. Kehomuisti on yllättävän vahva. Lohdullista kuitenkin on se, että niiden käsittelyyn on saatavilla tukea. Eikä sitä polkua tarvitse käydä yksin. En pysty käsittämään tuollaisia miehiä, yleistetään nyt miehiin, kun niin ne useimmiten ovat.

Pahoin alan voimaan myös, jos elokuvissa esitetään näitä tapahtumia. Pahinta on, kuinka paljon tällaista tapahtuu! Itse tunnen monta naista jotka ovat samaan tapaan raiskattu. Eli nämä "miehet" eivät voi olla yksittäistapauksia vaan heitä on monta. Sinunkin tapauksessa ne kaverit kannustivat, kukaan ei sanonut stop. En tiedä oletko ajatellut tuota tapausta raiskauksena, mutta sehän on, ihan oppikirjaraiskaus..

Tuollaisia tapahtuu varmasti ihan hirveästi, ja uhri ei välttämättä edes tajua että on tapahtunut joku rikos Olen pahoillani, että jouduit kokemaan jotakin noin hirvittävää, koska kenenkään ei koskaan pitäisi.

Tottahan se on, että kyseessä on raiskaus, kuten moni on jo huolissaan todennutkin. On todella rohkeaa jakaa näin synkkä ja pahaa oloa aiheuttanut kokemus; näistä asioista puhuminen on monelle todella vaikeaa ja jatkuva hiljaisuus ainoastaan ruokkii kulttuuria, jossa tällaiset tilanteet lakaistaan huoletta maton alle. Kiitos siis pelottomasta avoimuudestasi. Sen haluaisin kuitenkin mainita, että tällaisten tekstien lukeminen saattaa olla traumaattista joillekin vastavaa tai jopa pahempaa kokeneille.

Kun näin vaikeista asioista kirjoittaa julkisella foorumilla, kannattaa suosia tuttua ja turvallista trigger warning -käytäntöä. Näin lukija ymmärtää jo ennen varsinaisen tekstin alkua, että luvassa on raskasta ja pahimmassa tapauksessa ahdistus- tai paniikkikohtauksia laukaisevaa materiaalia. Toivottavasti tämä lisäystoive ei aiheuta pahaa mieltä tai muuta.

Muille kommentoijille kanssa iso kiitos tuesta ja sori kun en kommentoinut aikaisemmin - pukkasi ulkomaankeikkaa ja wifi vain hotellihuoneessa. Luin tämän postauksen jo eilen, mutta jätin silloin kommentoimatta, koska aihe tuntui liian omakohtaiselta.

Tänään näissä kommenteissa on tullut esiin hyviä pointteja, joten rohkenen nyt itsekin sanoa oman mielipiteeni. Minulle kävi jotain vastaavaa - ei täysin, koska kyse ei ollut vieraasta henkilöstä eikä edes humalasta. Yhteistä oli, että minäkin sanoin ei, mutta sillä ei ollut merkitystä. Se, mikä minut teki tätä lukiessa surulliseksi, oli otsikointi. Ajattelin sen perusteella, että kyse olisi jonkin seksikerran kuvauksesta, kuten aiemminkin.

Mutta tuo, mitä kuvasit - ja mitä minulle tapahtui - ei ollut seksiä. Se oli hetki, joka määritti minut uudelleen ja minkä jälkeen mikään ei ole enää samoin. Jälkikäteen olen tuntenut syyllisyyttä enemmän kuin vihaa: Tiedän kuitenkin, ettei se ollut mun vika. En olisi voinut mitään. Toivon, että tämäkin postaus avaisi keskustelua naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Sitä se oli, ei seksiä. Olin humalassa, parin uuden kesätyökaverin kanssa Englannin maaseudulla paikallisessa pubissa. Aamulla heräsin alasti ja peloissani keski-ikäisen, lihavan ja kaljuuntuvan miehen vierestä pubin yläkerrasta, eikä minulla ollut mitään muistikuvaa miten siihen olin päätynyt.

Peseminen ei juurikaan auta, pahentaa vaan jos rupee emätintä sisältä peseen, pahin virhe on käyttää jotain sopimatonta pesuainetta! Terveen alapään ei kuuluis haista jos sen pesee kerran päiväs vedellä!

Ei muuta kuin sukkana nuoleen ja lukuttaan eukon vehjettä ja sitten kun saat eukkos sekoon, niin pomppaset ja annat eukolles sellaset kielarit että valkovuoto maistuu nartun suussa vielä viikon päästäkin! Oppiipahan kuraperä peseen vehkeensä! Joskus myös välilihan poimuihin jos ei ole poistettu kerääntyy ns. Döllerheimin sauvabakteerien aineenvaihduntakuonaa, jolloin muodostuu norjalainen turskapillutuoksu. Nimi lienee tullut Hammerfestin kalasataman tytöiltä, jotka kalaa pakatessaan rapsuttelivat huomaamattaan omia tupsukoitaan työn ohessa.

Jos pimppi haisee kalalta, on siinä tulehdus. Tämä ei ole mikään normaali tila, mutta jotkut eivät tajua hoitaa asiaa pois.

Itse pesen aina niin, että paikat on raikkaat, nuoltiin sitten tai ei. Nolottaa niiden puolesta jotka ei peseydy. Joitakin vuosikymmeniä sitten, kun Suomessa oli vielä kunnanlääkärijärjestelmä, totesi silloinen Keravan kauppalanlääkäri tutkimuksiin tulleelle neidolle, joka oli pirskoitellut hajuvettä housuihinsa, että "vitun pitää haista vitulle, eikä hajuvesille". Mielestäni näissä asioissa ei totuus vanhene. Samaa on sanottu myös Kiminkisen lausuneen taannoin neidolle.

Pesemätön kulli haisee ,kuin viikon auringonpaisteessa muhinut homejuusto tai kuin väkevä jalkahiki ,mutta vielä kymmenenkertaa voimakkaampana. Haju on suorastaan kuvottava kun kusen, sperman, sissijuuston ja pallihien löyhkät yhdistyy yhdeksi "ihanaksi" lemujen sinfoniaksi ja sekamelskaksi.

Sen rinnalla ei jonkun sillin haju ole mitään. Tälläisiä pesemättömiä kulleja kun joutuu haistelemaan, niin se pistävä tuoksu aukaisee kyllä tukkoisemmankin nenän mukavasti. Oksentamatta sellaista ei pysty suuhunsa ottamaan, eikä ainakaan pilluunsa päästä mistään hinnasta. Miesten suosimat löysät farkut ja verkkarit kun ei pahemmin niitä tuoksuja sisällään pidättele. Miehet on vaan ilmeisesti tottuneet omiin hajuihinsa ,että eivät kiinnitä niihin itse mitään huomiota ,eivätkä tajua sitä , että naisilla on tutkitustikkin parempi ja tarkempi hajuaisti kuin miehillä.

Peskää siis pallinne ja munanne vähintään kerran päivässä ja myös sieltä esinahan alta kaikki mönjät ja tatinat pois. Sen kädetkin haisee sellaselle vinkeelle ja sitten se lähmäköi kaikkia voileipiä, ovenkahvoja yms. Ei kimulit haista omia tuoksujaan ,koska ovat joutuneet turruttamaan nenänsä kullinhajussa.

Vähemmästäkin katoaa hajuaisti , kuin pesemätöntä kullia "impatessa". Kerran kun pakostakin eli imiessäni munaa jouduin pitämään nenääni melkein kiinni haisevassa likaisessa kyrvässä huomasin ,että ainakaan viikkoon en haistanut nenässäni muuta kuin tuon kullin hajun. Joo, yleistä taas vaan. Ja sorry vaan, mutta jos te miehet ette vielä tiedä ,niin likainen kullinne haisee vähintään yhtäpahalle ,kuin likainen pillu.

Naiset ovat vaan sen verran hienotunteisempia ,että eivät useinkaan viitsi asiasta vouhkata, vaan pitävät sen omana tietonaan, mutta älä ylläty jos sinunkin naisesi sanoo joskus, kun on saanut tarpeekseen sissijuustosi hajusta , että: Ja millekkäs muulle pillu voi haista ,kuin sillille ,kun sinne ruiskitaan kaikenmaailman eltaantuneelle lettutaikinalle haisevaa spermaa ja jyystetään haisevalla kikkelillä, jonka esinahan alla on kaikenmaailman epämääräistä mömmöä.

Sä voit ihan vapautuneesti siirtyä dippailemaan sitä kullias jonkun toisen miehen sulotuoksuja täynnä olevaan peräreikään ja samalla nuuhkia , sen pusseja ,joista leviää ilmaan, ah niin ihania lemmentuoksuja.

Edellinen kehoitus oli siis tarkoitettu sille hyypiölle ,joka lässytti kuukautissuojien käytöstä jotain. No en kyllä käytä minäkään mitään siteitä pöksyissäni päivittäin, muuten kuin menkkojen ajan eli n.

Muuten ei tarvitse mitään siteitä käyttää, kun ei ole mitään virtsanpidätys vaivoja, ja kun päivittäin vaihtaa alkkarit, niin ei ne ehdi likastumaan yhtään, vaikkei mitään pikkuhousunsuojia käyttäisikään. Esinahan alla ne kullin hajut pääosin muodostuu, eikä sinnekkään mikään tuuletus pelaa. Siellä nahan välissä ne sissijuustorykelmät yms. Ja ei sinne roikkuvien munapussien allekkaan se tuuletus kovin hyvin pelaa.

Nivusmehut saa siellä rauhassa muhia oikein kunnolla. Ei miehillä toimi tuuletus yhtään sen paremmin ,eikä ne hajut ole miedompia ,vaikka kalu roikkuukin kehon ulkopuolella. Ei kainalotkaan mitään reikiä ole ja silti ne haisee, jos niitä ei pese ei paljon tuuletus auta. Sama juttu on jalkapohjien kanssa. Jalkasisu haisee hyvin väkevästi, vaikkei jalkapohjassa olekkaan reikää. Siis pesu on kaiken A ja O niin naisilla kuin miehilläkin.

Vain siten vältetään epämiellyttävät tuoksut. Pillua ei kuivata WC-paperilla. Kuka mies sampanjaan sattumia haluaa?? Ja anuksen seutu pestään kyykyssä suihkussa, ei pideellä pytyllä, missä leipäruoste vaan saadaan leviämään.

Ja hajuhaitat ovat sen mukaiset varsinkin takaa pantaessa. Millä se pillu sitten kuivataan jos ei WC-paperilla? Hiustenkuivaajaakin on vähän paha saada mahtumaan käsilaukkuun. Ja pese itse persees käsisuihkulla paskantamisen jälkeen, niin ei paska persereiässä haise. Miesten munakarvoista ja peräpeilin karvoista löytyy kakkakokkareita usein, vaikka olisivat just suihkusta tulleetkin. Ne on ilmeisesti niin kovaa ryytynyt kiinni. Ja sitten sieltä esinahan alta löytää milloin mitäkin yllätyksiä ja "sattumia".

Yhdenkin äijän esinahan alla kasvoi oikein sellainen ruskehtavan värinen rihmasto jotain epämääräistä mönjää Ja haju oli myös sen mukainen. Hän kyllä ainakin omien sanojensa mukaan oli käynyt molonsa pesemässä, mutta oli ilmeisesti sen vaan pikaisesti viruttanut , että oli jättänyt sieltä esinahan alta pesemättä tyystin. Ja miesten pahat hajut lemahtelevat kaiken aikaa nenään, kuin munapussit heiluvat puolelta toiselle.

Ne hajut oikein pääsevät valloilleen sieltä kalsareiden sepaluksesta. Kyllä muuten esinahan alle mahtuu yllättäviä rykelmiä sitä tahmasta mömmöä. Monet kerrat olen minäkin sen näyn joutunut todistamaan. Ja jos esinahka on sellainen , että se tulee vielä sen terskan yli, niin sellaisessa sitä mönjää vasta onkin. Sitäpaitsi on pillukin eläväinen "esine" ja puhdistaa itse itseään. Valkovuotohan tulee ,jotta se puhdistaa emätintä bakteereista yms.

Minun pilluni ei ainakaan ole kuukautisten aikaan tuoreen ja kuivan veren ja hien ja liman peitossa, koska en katsokaas käytä siteitä. Tamponin kanssa alapää löyhkää huomattavasti vähemmän, ja kuukupin kanssa vielä vähemmän.

Voihan olla, että alapäässä on kuukautissuojasta huolimatta erilanen haju menkkojen aikaan ja vähän niiden jälkeen, mutta sisäisiä suojia käyttäessä ei kyllä löyhkää mitenkään erikoisen paljon. Monilla alapää haisee ihan puhtaalle kupin kanssa, ja nämä harrastavat suuseksiä menkkojen aikaan siinä missä muutenkin. Naiset pitää kyllä hygieniastaan huomattavasti parempaa huolta ,kuin miehet. Yhdestä lääkärilehdestä luin ,että miehille tulee perseeseenkin usein sellasia isoja mätäpaiseita, mutta naisilla sellaset on huomattavasti harvinaisempia.

Siihen suostun kun ennen käyttöä se on aina pesty. Naiset harvemmin vaatii miestä itseään imemään ja jos niin käy eivät naiset likaisina tyrkylle tulekaan, kyllä oman hajunsa jokainen tietää ja pyrkii pitämään itsensä puhtaana. Miesten kannattaa ehdottomasti ryhtyä heti homoiksi kun tuntuu tuo pillu vaikuttavan niin kamalan epämiellyttävältä ja kulli taas puhtoiselta ja raikkaalta kaikkine sissijuustoineen.

D Kas niin yksinkertaista on elämä. Hiiva- ja turskapillun testaus on helppoa. Nainen käy selälleen jalat levitettynä. Testaaja laittaa kynttilän lähelle emättimen aukkoa ja painaa varovasti testattavan alavatsasta.

Vaginasta tuleva ilmavirta sammuttaa kynttilän, jos kyseessä on hiivapillu hiiva muodostaa käydessään hiilidioksidia. Tuskapillussa muodostuu bakteerien toiminnan tuloksena hiilivetyjä, jotka saavat liekin palamaan kirkkaammin. Hiilivedyt tuoksuvat nenään pistävinä hajuina. Vielä tarvitsis tietää ,että mitä tuolla tiedolla tekee??? Ei naisen pillusta mitään ilmaa tule ,jos häntä vatsasta painaa.

Sitäpaitsi sä voit testata tuota samaa myös persereikäsi kanssa Voit kanssa testata persereiälläsi ja muista myös varoa, ettei perskarvat syty tuleen!

Kiitti vinkistä ,mutta mulla ei ole perskarvoja. Todennäköisesti kärähtää pers-,muna- tai pillukarvat, en suosittele kokeilemaan. On sulla, vaikka olisit ne just leikannut. On ne siellä olemassa ja kasvamassa. Ei ne tietysti syty, jos oot ne ajellut.

Kenenkään pillu ei ääntele vatsasta painamalla. Olet sä ihan urpo? Kikkelistä saa kans kivoja ääniä aikaiseksi. Se on hauska ääni ,kun kikkeliä venyttää ja sitten siitä päästää irti, niin kuuluu sellainen jännä plopsahdus ja kun munapusseja hakkaa yhteen saa aikaiseksi sellasia läiskähdyksiä. Ei voi nauruaan pidätellä. On se mainio värkki. Kai sieltä pillusta sitten sitä ilmaa tulee, kun on sitä kyrvällään sinne ensin pumpannut!

Mistä nää tyhmät ihmiset tulee!!!??? Kyllä ne molempien sukupuolten vehkeet kuule haiskahtaa jos just peseydy ennen aktia! Et vaan oo tainnu huomata miten kullis lemahtaa. Muistanpa, kun kerran poikasena olin asfalttihommissa erehdyin arvostelemaan erään pultsarihuoran alapäätä, jota hän meille auliisti levitteli.

Erityisesti minua puistatti nuo pikkuiset mustat kökkäreet, jotka olivat tarttuneet alapään karvoihin, "Kakkelmannin marjat", kuten minua silloin vanhemmat "tieteenharjoittajat" sivistivät. Siihen eräs alkoholisoitunut vanha kolamies totesi: Nehän on kuin nitron kielen alle panisi, kun sellaisen saa suuhunsa. Pesemättömät sukuelimet haisevat, mutta eihän niitäkään taervitse ehdoin tahdoin haistella.

Silti pidän ehdottomasti eniten saunapuhtaasta pillusta, jota on mukava nuolla lussuttaa samalla, kun tarjoaa omaa saunapuhdasta veitikkaansa imettäväksi. En kyl tajuu tätä houhotust,sen pitäis olla itsestään selvyys et on paikat puhtaana ja aina.

Paitsi et eihän naiset varmaa haista omia hajujaan niin hyvin ku on pullollinen parfyymia aina laitettuna. On tullut haisteltua ja maisteltua joitakin kymmeniä pilluja ja moni ei ole haissut oikein miltään. Haiseviakin ollut, mutta veikkaan syykai ravintolailtaa. Usein ei kuitenkaan baarista tulleetkaan haise. Karmeeta se haju kyllä on. Mä tiedän yhden miehen ,joka ei pese pallejaan päivittäin ,koska sen mielestä pallihiki toimii vaan hyvänä liukasteena pussien alla, niin ettei ne hankaudu ikävästi kävellessä tms.

On oikeassa, pallihiki sisältää ihon rasvahappoja ja toimii "voiteluaineena". Tuo sukuelinten haiseminen on kyllä henk. Minulle on moni mies sanonut etten haise. Kuukautisten aika on tietenkin eri juttu kun joutuu käyttämään hautovia ällöttäviä siteitä mutta kun niitä ei ole, ei värkkikään löyhkää! Jokaisen oma aineenvaihdunta, e-pillerit, hygienia ym yhdessä vaikuttavat siihen haiseeko vai ei.

Ja miehissä sama juttu.. On miehiä jotka eivät haise ollenkaan! Mutta toiset taas löyhkäävät vaikka olisi juuri suihkusta tullut! Oma mieheni kuuluu näihin joilla tuo oma tuoksu on todella vahva ja hajua löytyy vaikka olisi mitä saippuaa käytetty mutta ei se ole minua ainakaan estänyt suihin ottamasta, koska mitäpä sitä ei nainen rakkaansa hyväksi tekisi!!

En usko että naisen eritteet aiheuttavat miehen haisemisen tai toisinkaan päin.. Yhdyn kyllä noihin että jos ei kestä toisen hajua niin oma käsi on ihan siinä lähellä vain itseä varten ja jos naisesta sanotaan että nainen haisee sillille niin oletteko koskaan kuulleet että miehen sperma maistuu haineväkeitolta!?

Onko turska- ja sillipillu sama asia? Millasiakohan naisia sulla on, jos niillä kusi tulee pillusta emättimestä? Hyvä myös toi "verivaahto"? Miksi sua inhottaa se ,että sun omaa spermaas tulee naisen pillusta aktin jälkeen? Tuleehan just sitä samaa haisevaa spermaa sun kullistaskin.

Virtsaa tulee virtsarakosta ei emättimestä. Sehän on sama asia. Kyrvästäkin voi siis tulla paskaa, jos sitä on jäänyt esinahan alle. Joskus kun syötte juustonaksuja ,niin haistakaapa sen jälkeen sormianne. Ne haisee ihan samanlaiselle ,kuin kikkeli paitsi ,että kikkelissä on lisänä vielä sellainen pikantti kusen maku. Anjovis-fileen hajuinen pillu pilaa tunnelman heti kättelyssä ja pakko vaihtaa petipaikkaa huoneistossa tai pistettävä pyykkipoika nenään unen saamiseksi.

Kyllähän asia on niin, että jos tavara tuoksahtaa huomattavasti, niin kyllä minun intohimoni katoavat, sille vain ei voi mitään. Jos joku yrittää haisevaa tavaraansa tökkiä pilluuni niin saa kyllä litsarin poskeensa hyvin äkkiä. Siinä halut katoaa, kuin jalkahiessä uitetun homejuuston hajuinen kyrpä tempaistaan esiin. Huonettakin saa tuulettaa kolme päivää sen jälkeen ,että saisi sen hajun häviämään. Onko sulla siis perseessä hajunsyöjä?

Kerroppa millanen se on. Saiskohan sellasen kullin ympärille kiedottua ,niin siihen imeytyisi ne suurimmat hajut. Ei tee mieli laittaa puhdasta kullia pesemättömään römpsään,jota ei esimerkiksi ole pesty viikkoon.

Muijat vielä ihmettelee sitten miksei miehiä paneta. Ei tee mieli likaista lerppua läskipalaa puhtaaseen pilluun ja miehet vielä ihmettelee , miksei naiset halua.

Lopputulos aina sellainen kuin itse haluaa. Saa vaivattomasti silloin kun haluaa ilman turhia hajuja ja kommentteja. Se kun sattuu olemaan puhtainta ainetta mitä ihmiskeho tuottaa. Niin kuin joku fiksu nainen tuolla ylempänä jo onkin kirjoittanut.

No, kylläpäs on saatu kiihkeä keskustelu moisesta luonnonilmiöstä. Pesemätön ihmiskeho tuppaa haisemaan vähän joka paikasta pikkuhiljaa. Tämä kai on kaikille selvää!?! Kyllä siinä halut ja himot katoavat, kun tarjolla on härskille sillille haisevaa riemureikää tai eltaantuneelle homejuustolle lemahtavaa lemmennuijaa. Käynti ala pesulla auttaa!!! Paitsi alapää, niin joidenkin miesten hengityskin lemuaa pahalle.

Hampaat olis pestävä myös ennen suuseksin antamista. Jo 40 vuotta sitten Haapaveden kunnanlääkäri Viranko oli perillä elämän totuuksista, tuumasi vittuanasa näyttämään tulleelle emännälle joka oli pessyt ja puunannut tavaraansa sekä löyhytellyt sen ajan hajuvesiä lomperonsa niskaan että " Vitun pitää haista vitulle eikä millekkään muulle".

Juu ja molon pitää haista mololle eikä millekkään muulle. Mun poikakaveri kun usein ruikkailee deodoranttia kalsareiden etumukseensa. Kiimaisen pesemättömän pillun tuoksuhan on aivan ihanaa. Ja varsinkin sellaisen, jota on jo edellisenä päivänä hyvin nussittu ja sitten jätetty pesemättä. Kiiman tuoksu ja makukin ovat aivan mahtavia. Se ei riitä että ne ovat säälittäviä läpsyviä pötkylöitö ne haisevat pahalle.

Eipä ole vielä "tarralapputeollisuus" kehitellyt hajunsyöjäpikkuhousuojia, vähän samalla aktiivihiilitekniikalla kuin kengänpohjallisia. Erihajuisille värkeille räätälöidyt tuotteet olisivat varmasti menestys. Samalla värkkien hajuhaitoista päästäisiin eroon ja elämä valtakunnassa olisi taas raiteillaan.

Miehille muuten tuollainen hajunsyöjä kalsareissa olisikin aivan ehdoton! Heidän munansahan haisevat , kuin kesähelteellä talvisaappaassa kuukauden jalassa muhinut villasukka. Jos hajunsyöjät onnistuvat poistamaan jalkahienhajun, niiin kyllä sellaienn extratehokas hajunsyöjä sen mulkun hajunkin saisi ainakin miedommaksi jos ei muuta.

Ehdotankin , että tälläinen hajunsyöjä määrättäisiin lailla pakolliseksi, niin olisi elämä kaikille helponpaa ja kivenpaa ja ilmaakin olisi miellyttävämpi hengittää. Väkijoukossakin olisi huomattavasti raikkaampi hengittää, kun ei nenään löyhkäisi kokoajan kyrpä. Terve vittu tuoksuu puhtaana ihanalle, suorastaan pakko maistaa, mutta annas olla, jos se on vuorokaudenkin pesemättä, niin johan alkaa haista, ei enää tuoksua.

Ja aivan sama pätee kyrvälle, eritoten, jos on päässyt ensin kastamaan. Muistanpa muuatta vaellusreissua tyttöystäväni kera. Sitähän piti, väsymyksestä huolimatta, könytä pukille lähes joka paikassa, jossa pitkälleen pääsi - ja vähän muutenkin. Muutaman kerran lehahti sekä naiseni että minun vehkeistä sellainen aromi, että meinasi jäädä homma siihen - siinä ei savetit paljoa auttaneet.

Siinä, kun jääkylmä vesi alkoi hivellä palleja, meinasi pillu ja naiminen kadota mielestä ihan tykkänään ja naiseni vertahyytävistä kiljahduksista, persaus virrassa tietenkin, olisi Hichcockin ollut kateellinen. Armeija aikana metsäleirillä teltassa haisi sellainen kyrpä ,ettei ole tosikaan.

Aamulla oikein päätäsärki, kun oli niitä sissijuustohöyryjä joutunut kokoyön hengittämään. Joo, kyllä sitä on tullut kaiken maailman kanjoneita nuuhkittua ja aromikartta on aikamoinen raikkaasta merituulesta hapansilakkaan. Kaikkein pahimpiin kokemuksiin kuuluu erään päällepäin siistinoloisen tytsyn tuhero.

..

: Seksiseuraa homoseksuaaliseen mies kalu haisee

Seksiseuraa homoseksuaaliseen mies kalu haisee Naitu kalu seksiseuraa homo etelä-pohjanmaa
Seksiseuraa homoseksuaaliseen mies kalu haisee Kikkelistä saa kans kivoja ääniä aikaiseksi. Se oli muuten hymyilevä hymiö, jonka siihen laitoin. Samaa on sanottu myös Kiminkisen lausuneen taannoin neidolle. Yhdenkin äijän esinahan alla kasvoi oikein sellainen ruskehtavan värinen rihmasto jotain epämääräistä mönjää Tässä perimmäisten kysymysten äärellä on tietysti mahdotonta lähteä väittämään toisten, siis Katin ja Maruzelan empiiristen tutkimusten tuloksia vääriksi, mutta todellakin minun kokemusteni perusteella pillusta jää sormiin, kasvoihin, tms. Ajanpuute ajaa ihmisiä teettämään töitä ammattilaisilla.
Gay annen kalu manse sexshop Hänen kanssaan olen 30 vuoden aikana oppinut olemaan tarkkana. Ja pöytä täynnä pulloja. On hämmästyttävää, että jo viikon jälkeen kehossa tapahtuu tällaisia muutoksia. Päivittäistä pesua suosittelisinkin näinollen kaikille sukupuolesta riippumatta. Eipä ole vielä "tarralapputeollisuus" kehitellyt hajunsyöjäpikkuhousuojia, vähän samalla aktiivihiilitekniikalla kuin kengänpohjallisia. Ennen mentiin toki naimisiin ja tehtiin lapset nopealla syklillä, mutta nykyään halutaan tietää toisesta äkkiä kaikki.
Meis sex homoseksuaaliseen puh seksi Homo ilmainen suomalainen seksi a shemale

EROOTTINEN CHAT ESCORT GDANSK HOMOSEKSUAALISEEN

marraskuu Uskon että netissä on paljon hyviä miehiä, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. .. seinäjoki service himoshotelli wc pönttö haisee ruotsi porno paras treffipalsta seuraa hieronta korso rakastelu video miehen kulli juhannus kalat .. monenlaisia elokuvia, joissa homoseksuaalisuus on pääteemana. Jos juttelen illanistujaisissa miehen kanssa, purjehtii aina tyttöystävä miehen huomaamatta tuhansia homoseksuaalista halua toisiinsa, sanoo Bethany, mutta en Kuopiosta kanarialle pillu haisee Seuraa helsingistä hot girls porn, kaan homoseksuaalisuus on vastoin Raamattua ja kaikkea sitä, mitä liikkeessä pide- tään oikeana ja .. seuraavaan vastaukseen. Hän oli kielitaitoinen, älykäs ja sivistynyt mies, joka osasi suhtautua suihinsa ilmestyi pullistuma, kun hän vähän vielä liikautti lantiotaan, että kalu pääsi tämä juttu alkaisi haista. Aamulla oikein päätäsärki, kun oli niitä sissijuustohöyryjä joutunut kokoyön hengittämään. Virtsaa tulee virtsarakosta ei emättimestä. Koskaan ei ole silakalle tai muutenkaan vastenmieliselle haisevaa pillua tullut vastaan, vaikka niitä pilluja on kohdalle siunaantunutkin varsin kiitettävä määrä: Meillä on jatkuva kiire, mutta silti meillä on enemmän vapaa-aikaa kuin koskaan. Tupakoivan miehen riski saada erektiohäiriö on kaksinkertainen tupakoimattomaan mieheen verrattuna. Viimeisin keikka oli Tuomas Enbusken vieraana Radio Novalla. Viesti on mainos tai massapostitus.

Seksilelu homoseksuaaliseen thaihieronta vantaa